Προς το περιεχόμενο

Unreal Engine 5: Διαθέσιμη Early Access για τους προγραμματιστές, υπόσχεται τεράστιο άλμα στα γραφικά

trib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν κοιτάξετε τι κάνουν οι γραφίστες, γενικά τα 3D γραφικά είναι πολύ 'μπροστά' εδώ και πολλά χρόνια. Οι engine μπορούν να κάνουν καλύτερο optimisation ώστε το hardware να διαχειρίζεται καλύτερη ποιότητα γραφικών με ικανοποιητικό framerate.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα έχει πολύ πλάκα να δούμε εταιρίες να κατηγορούν μέσω μηνύσεων για μονοπώλιο την Epic στην μηχανές 3D γραφικών… 

1 ώρα πριν, onty είπε

Αυτή η μηχανή γραφικών μπορεί να αξιοποιηθεί και από δημιουργούς ταινιών hentai; 

Να υποθέσω δεν ρωτάς για εσένα αλλά για ένα φίλο σου. Από το χωριό. 😉

20 ώρες πριν, Pokemon640 είπε

Δεν έχει σχέση αυτό.

Όπως ο κάθε καλλιτέχνης θα ζωγράφιζε έναν πίνακα 100 φορές διαφορετικά με την ίδια θεματολογία. Το ίδιο και ο 3D designer θα σχεδίαζε το προϊόν και το περιβάλλον άλλες τόσες φορές διαφορετικά. Τα εργαλεία Appleά κάνουν την δουλειά ποιο εύκολη και αποτελεσματική για το ίδιο η καλύτερο αποτέλεσμα.

Υ.Γ. O Τίμος Κουρεμένος θα κάνει λαϊκ σε αυτό το σχόλιο επειδή είπα "Appleά" αντί "απλά". Ντούζ πουά.😂

Thank you, Cyprus.

12 ώρες πριν, Georgekouf είπε

Να υποθέσω δεν ρωτάς για εσένα αλλά για ένα φίλο σου. Από το χωριό. 😉

12 ώρες πριν, onty είπε

Προφανώς.. Που δεν τον ξερεις

Άμα μάθετε ποιός είναι αυτός ο φίλος, πείτε τον μου και εμένα, μπάς και μου στείλει τίποτε καλό 😂🦄

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...