el_toro Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Αγορασα πριν 1 εβδομαδα την Geforce 5900 fx της Asus. Ειναι η εκδοση Gamers Edition η οποια εχει ταχυτητα μνημης στα 700mhz (100 λιγοτερα απο reference card). Oi επιδοσεις της ηταν αξιοθαυμαστες (πριν ειχα Τι 4200) μεχρι που εστησα τα windows pro xp eng ξανα. Απο τοτε δεν ξερω τι εχει παιχτει αλλα η καρτα δεν παιζει ουτε σαν την Τι 4200 που ειχα πριν. Δοκιμασα απο 53.06 μεχρι 61.11 drivers αλλα το ιδιο. Καμια ιδεα εχετε; Το pc μου : Asus V9950GE, SB Audigy, Athlon XP 2600+, Gigabyte με Via kt400, Pixelview tv tunner, ext modem, pci to usb card, 512mb /333mhz kingston, 80gb maxtor - 40gb WD, cdrw kai dvd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amnis Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Den nomizw na mporw na se vithisw egw... Alla tha me endiefere na mathw ti fteei dioti thelw kai egw na parw thn idia.... kai katalaveneis... i nvidia evgale kainourgious drivers tous dokimases? ekanes update to bios tis kartas grafikwn sou? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marcos_Aurilius Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Σιγά μην της κάνει BIOS update για να παίξει όπως πρέπει... Παρεπιπτόντως, τα XP τα ξαναπέρασες από πάνω, ή τα έκανες clean install? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
el_toro Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Τα ΧΡ τα εκανα καθαρη εγκατασταση. Εστησα τους ιδιους drivers που βαζω καθε φορα και εκανα ολες τις αναβαθμισεις (DRIVERS, WINDOWS ΚΤΛ). Για Bios δεν κοιταξα και θα δω, αν και ειναι λιγακι κουλο. Να πω οτι δεν εχω και ιδεα παει και ερχεται αλλα ειμαι στους υπολογιστες απο 10 χρονων (18 χρονια) και ειμαι μηχανικος δικτυων!!! Απο mods μεχρι οτι θελετε εχω κανει σε οτι ειχα μεχρι τωρα. Αλλα αυτο που συναντησα οτι και να κανω ΔΕΝ στρωνει!!! Οποιαδηποτε σκεψη/βοηθεια δεκτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Βάλε πάλι τους ViA 4in1 drivers (λέγονται αλλιώς τώρα αλλά κατάλαβες πιστεύω τι εννοώ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Βάλε πάλι τους ViA 4in1 drivers (λέγονται αλλιώς τώρα αλλά κατάλαβες πιστεύω τι εννοώ) Hyperion λέγονται πια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.