Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω το access point   TP-LINK Deco X20 και να το συνδέσω στο  ZTE-H267A router που μου δίνει η vodafone για να έχω wifi 6 σύνδεση από τον υπολογιστή και τα κινητά. Ξέρει κανείς αν χρειάζεται κάποια ρύθμιση στο ρουτερ της vodafone ή απλά το συνδέω σε μια θύρα ethernet και μετά το ρυθμίζω από το μενού του; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το 2ο :D απλά σκέψου αν θα κλείσεις το wifi απο το router onomata ssid κλπ.

Επεξ/σία από gapito
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, gapito είπε

Το 2ο :D απλά σκέψου αν θα κλείσεις το wifi απο το router onomata ssid κλπ.

Ναι το wifi από το ρούτερ της vodafone θα το κλείσω, και θα τους δώσω προσβάσεις πάλι από το TPLINK, είχα τις συσκευές σε white list,απλά δεν είχα καταλάβει αν θα χρειαζόταν να κάνω bridge το ρουτερ. 

Δημοσ.

μπορείς να το κάνεις και αυτό και να το κρατήσεις μόνο για modem καθώς το deco ειναι και router αλλά θα χάσεις την τηλεφωνία.

Μπορείς όμως με pppoe passthrough να κρατήσεις τηλεφωνία στο cpe της vodafone και να κανεις και pppoe ξανα στο deco.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, gapito είπε

μπορείς να το κάνεις και αυτό και να το κρατήσεις μόνο για modem καθώς το deco ειναι και router αλλά θα χάσεις την τηλεφωνία.

Μπορείς όμως με pppoe passthrough να κρατήσεις τηλεφωνία στο cpe της vodafone και να κανεις και pppoe ξανα στο deco.

Δεν τα κατέχω και τόσο καλά τα δικτυακά, απλά αυτό που θα ήθελα να κάνω είναι να έχω την τηλεφωνία από το ρουτερ της vodafone και να συνδέσω το TPLINK με ethernet ώστε από αυτό να συνδέεται ο υπολογιστής και τα κινητά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

deco σε Access Point Mode και μετά φτιάξε λίγο τους dhcp. Κλέισε τελείως του vodafone router και παίξε απο deco ειναι η γνώμη μου.απλά μετά αν θές port forwarding κλπ μπορεί να γίνει λιγο πιο δυσκολο.

Επεξ/σία από gapito
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, gapito είπε

deco σε Access Point Mode και μετά φτιάξε λίγο τους dhcp. Κλέισε τελείως του vodafone router και παίξε απο deco ειναι η γνώμη μου.απλά μετά αν θές port forwarding κλπ μπορεί να γίνει λιγο πιο δυσκολο.

Οκ ευχαριστώ για την βοήθεια, θα κάτσω να το ψάξω λίγο με τις ρυθμίσεις. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...