Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Gryzor είπε

Όχι, το κατάλαβα αυτό, γι αυτο σου ειπα δεν έχω πρόβλημα. Κατάλαβα εκ των υστέρων πως ακουγόταν σαν να επαίρομαι που κανω το αυτονόητο. Και θα πάω ένα βήμα παραπέρα στο "καλά να πάθουμε", γιατί απ'όσες υποψήφιες είδαμε μόνο μία ζήτησε ασφάλιση...

Ναι, γιατι εχει εντυπωθει στον εργαζομενο να τα παρει τωρα και βλεπει για μετα.

Βεβαια φταιει και το κρατος που τα επιτρεπει αυτα και μαλιστα δινει και συνταξεις με 15 χρονια ενσημα. (τουλαχιστον εδινε παλιοτερα δεν ξερω τι κανει τωρα ακριβως)

Δημοσ.

Δεν ξέρω ποιος παίρνει σύνταξη στα 15 χρόνια και πόση :D 

Αλλά προφανώς και για τον υποψήφιο δεν είναι καθόλου εύκολο να απαιτήσει παραπάνω χρήματα και να πεταχτεί έξω από τη διαδικασία. Εκτός από την παιδεία των εργαζόμενων χρειάζεται προφανέστατα και μία επίβλεψη από το κράτος.

Αντ'αυτού τώρα κάνουμε την Επιθεώρηση Εργασίας... ανεξάρτητη αρχή και άντε γεια.

Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Gryzor είπε

Δεν ξέρω ποιος παίρνει σύνταξη στα 15 χρόνια και πόση :D 

Αλλά προφανώς και για τον υποψήφιο δεν είναι καθόλου εύκολο να απαιτήσει παραπάνω χρήματα και να πεταχτεί έξω από τη διαδικασία. Εκτός από την παιδεία των εργαζόμενων χρειάζεται προφανέστατα και μία επίβλεψη από το κράτος.

Αντ'αυτού τώρα κάνουμε την Επιθεώρηση Εργασίας... ανεξάρτητη αρχή και άντε γεια.

Δεν μπορει, ολο και κατι θα ακουσες.

συ.png

Δημοσ.

Πηγή;

Γενικώς δεν είναι αδύνατο/απίθανο, ούτε καν άδικο ή περίεργο. Το σκεπτικό είναι πως φτάνεις τα 67 σου έτη, για τον α/β/γ λόγο έχεις ένσημα μόνο για 4500 ημέρες, πρέπει να σου δοθεί κάτι για να ζήσεις. Είτε επειδή δούλευες μαύρα, είτε επειδή ήσουν μητέρα/νοικοκυρά, είτε επειδή διωκώσουν πολιτικώς, είτε επειδή απλά ήσουν τεμπέλης, είτε επειδή χάθηκαν οι καρτέλες σου στο ΙΚΑ ή τα τιμολόγια αλεύρων, για χίλιους δυο λόγους, ε, αυτό δεν σημαίνει πως θα σε καταδικάσω σε θάνατο ως κράτος. 

Και όπως είπε και ο Αλογοσκούφης εξάλλου, "ε οχι, δεν θα ζήσεις με €500".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...