Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Xejolontas είπε

Πάρε λεωφορείο γιατί αλλιώς θα σε πάρει ο διάολος πιτσιρίκο 

να σε σκοτώσουμε εμείς που έχουμε χαρτιά, σε κάνα τροχαίο με δικο σου λαθος, και να έχουμε τύψεις για μια ζωή

Εαν το λάθος είναι δικό του, προφανώς θα χάσει την ζωη του εξαιτίας δικού του λάθους, επίσης παίζει να σκοτωθεί η να τραυματιστεί σοβαρά και ο άλλος που ενεπλακη. 

Ας περιμένουμε να μπει πάλι να δούμε τι θα πει διότι αυτό το "να έχω όλα τα χαρτιά gg" δεν βγάζει νόημα. Η τα έχεις όλα η δεν τα έχεις. Παίζει να είναι και τρολλοθεμα αφού γράφτηκε πριν κανένα 50λεπτο. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Ισχυει,οταν δεν εχεις συμπληρωσει τα 18 πρεπει να υπογραψει ο κηδεμονας.

Το καλυτερο ειναι να παει στα 18 με αλλα μυαλα,να δει και για αυτοκινητο μαζι που βγαινει πιο οικονομικο.

Ποτε δεν καταλαβα πως ειναι δυνατον να δινουν τιμονι σε 16 χρονων παιδι,οτι και αν ειναι αυτο.

Οχι οτι στα 18 ειναι ωριμοι να οδηγησουν μια μαζα σιδερο ενος τονου,αλλα οκ.

Σίγουρα αλλα αφού οδηγάει που οδηγάει με το να βγάλει το δίπλωμα θα μάθει κ κάτι παραπάνω.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Ας περιμένουμε να μπει πάλι να δούμε τι θα πει διότι αυτό το "να έχω όλα τα χαρτιά gg" δεν βγάζει νόημα. Η τα έχεις όλα η δεν τα έχεις. Παίζει να είναι και τρολλοθεμα αφού γράφτηκε πριν κανένα 50λεπτο. 

Παιζει και να μην ξαναμπει ποτε.

16 χρονων και περιμενεις να βγαλει νοημα;

Οπως και να εχει,αφου ο τιτλος λεει οτι λεει,τα αλλα δεν εχουν σημασια.

Χωρις διπλωμα δε σε καλυπτει ασφαλεια,αρα απλα εχεις  2 χαρτια πανω σου,που δεν ειναι "GG".

4 λεπτά πριν, xrist0s4 είπε

Σίγουρα αλλα αφού οδηγάει που οδηγάει με το να βγάλει το δίπλωμα θα μάθει κ κάτι παραπάνω.

Αν ειναι να οδηγησει,σαφως και πρεπει,και σαφως και θα μαθει κατι παραπανω,αφου πλεον πας σε σχολη για το 50ρι.

Εγω ειχα δωσει το 2001,με 115 kazer,μου ειπαν τις απαντησεις στην τροχαια,πηρα το παπι,εκανα ενα κυκλο σε μια πλατεια,εβγαλα 3 φλας και ημουν διπλωματιας,πεταξα το καπελο μου στον αερα και ξεχυθηκα στη νεα μου ζωη.

Καλα να παθουν οι δικοι μου που υπεγραψαν για να παρω μηχανακι στα 16.

Χορτασα κλησεις,μιλαμε για εκατομμυρια δραχμες,δεν πεθανα και προχωρησα παραπερα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νταξει πάμε παρακάτω και αφήστε τις ηλικίες. Απλά είναι παράνομος αν δεν έχει χαρτιά και αν γίνει κάτι θα βρει τον μπελά του ή θα γίνει πρωτοσέλιδο (αυτός ή κάποιος άλλος). Η ηλικία είναι τέρμα άσχετη ούτε σε σχολή μαθαίνεις να οδηγας και οι περισσότεροι που γράφετε απλά μετακινείτε ένα αμάξι και δεν οδηγάτε. Στα 21 έτρεχα με αγωνιστικό όπως και οι περισσότεροι που τρέχουν ξεκίνησαν από μικρές ηλικίες. Το ζήτημα είναι τι σκατά έχει το κεφάλι μέσα. 

Επεξ/σία από jimis_vts
  • Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...