Topboy123 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Καλησπερα σε όλους, ειμαι ενας έφηβος 16 χρονων και θελω να κανω την εξης ερωτηση. Αν με πιασουν με 50cc scooter φοραω κρανος εχω καθρέφτες ολα τα χαρτια gg. Τι μπορουν να μου κανουν?? 1
Skrobo Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Αφου δεν θα εχεις δίπλωμα, πως θα έχεις "ολα τα χαρτία gg"'; Ή αναφέρεσαι σε περίπτωση που εχεις δίπλωμα αλλα δεν το έχεις μαζί σου; 3
CaptainHog Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 κληση. μπορει πινακιδες και αδεια και ισως δικασιμο. δεν ξερω αν εχουν αλλαξει οι νομοι βεβαια
SilentVoice Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 5 λεπτά πριν, Topboy123 είπε Καλησπερα σε όλους, ειμαι ενας έφηβος 16 χρονων και θελω να κανω την εξης ερωτηση. Αν με πιασουν με 50cc scooter φοραω κρανος εχω καθρέφτες ολα τα χαρτια gg. Τι μπορουν να μου κανουν?? Αν σε πιάσουν είναι το λιγότερο. Αν εμπλακεις σε ατύχημα είτε φταις είτε όχι, θα πληρώνεις για μια ζωή. 6 3
StamTheMan Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 5 λεπτά πριν, Topboy123 είπε εχω ολα τα χαρτια gg Δεν τα εχεις ολα τα χαρτια GG. Δεν εχεις διπλωμα και δεν εισαι και ασφαλισμενος εφοσον οδηγας χωρις διπλωμα. Βγαλε διπλωμα,αλλιως κατσε σπιτι σου. Το θεμα δεν ειναι τι θα σου κανει η τροχαια,αλλα τι θα παθεις αν προκαλεσεις ατυχημα χωρις διπλωμα. 4
CaptainHog Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Μόλις τώρα, SilentVoice είπε Αν σε πιάσουν είναι το λιγότερο. Αν εμπλακεις σε ατύχημα είτε φταις είτε όχι, θα πληρώνεις για μια ζωή. ΑΚΡΙΒΩΣ. ξεχασα το σημαντικοτερο διοτι καμια ασφαλιστικη δεν σε καλυπτει
StamTheMan Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, CaptainHog είπε κληση. μπορει πινακιδες και αδεια και ισως δικασιμο. δεν ξερω αν εχουν αλλαξει οι νομοι βεβαια Απο ολα,σιγουρα μηνυση για διπλωμα,για τα αλλα δεν ξερω τι ισχυει. Το θεμα ειναι αν χτυπησει κανεναν,οχι τι θα του κανει η τροχαια.
SilentVoice Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 5 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Απο ολα,σιγουρα μηνυση για διπλωμα,για τα αλλα δεν ξερω τι ισχυει. Το θεμα ειναι αν χτυπησει κανεναν,οχι τι θα του κανει η τροχαια. Και φθορά σε ξένη περιουσία να κάνει, θα πληρώνει μια ζωή. Ακόμα και αν πέσει μόνος του σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο ή στο πεζοδρόμιο και σπάσει ενα κολωνακι, θα φάει μήνυση από τον Δήμο και ποινές από το δικαστήριο. Άσε που τον βλέπω και σε φυλακές ανηλίκων αν είναι κάτι πιο σοβαρό.
Basilhs23___ Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Το 2006 ένας που ήμασταν παλαιοί συμμαθητές οδηγούσε μηχανάκι και σκοτώθηκε σε δυστύχημα, δεν είχε δίπλωμα. Είχε τρακάρει με ένα βανακι που το οδηγούσε κάποιος ηλικιωμένος που τραυματιστηκε. Εξελίξεις και νομικη κατάληξη δεν γνωρίζω, αλλά συμφωνώ με κάθε τρόπο σε αυτό που ειπώθηκε, δεν έχεις δίπλωμα, ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ, ΠΑΡΕ ΜΜΜ. Να σε πάει στον προορισμό σου ΑΛΛΟΣ με δίπλωμα. 1
StamTheMan Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, SilentVoice είπε Και φθορά σε ξένη περιουσία να κάνει, θα πληρώνει μια ζωή. Ακόμα και αν πέσει μόνος του σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο ή στο πεζοδρόμιο και σπάσει ενα κολωνακι, θα φάει μήνυση από τον Δήμο και ποινές από το δικαστήριο. Άσε που τον βλέπω και σε φυλακές ανηλίκων αν είναι κάτι πιο σοβαρό. Το θεμα ειναι οτι και αλλος να πεσει πανω του,παλι θα εχει τραβηγματα. Εφοσον δεν εχεις διπλωμα,ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.
xrist0s4 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Νομίζω με υπογραφή γονέων μπορείς να βγάλεις για 50 κυβικά. Έτσι είχα βγάλει πριν πολλααα χρονια
StamTheMan Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 3 λεπτά πριν, xrist0s4 είπε Νομίζω με υπογραφή γονέων μπορείς να βγάλεις για 50 κυβικά. Έτσι είχα βγάλει πριν πολλααα χρονια https://www.bestl.gr/sxolhodhgvn6.html
Xejolontas Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Πάρε λεωφορείο γιατί αλλιώς θα σε πάρει ο διάολος πιτσιρίκο να σε σκοτώσουμε εμείς που έχουμε χαρτιά, σε κάνα τροχαίο με δικο σου λαθος, και να έχουμε τύψεις για μια ζωή Επεξ/σία 31 Μαΐου 2021 από Xejolontas
xrist0s4 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 12 λεπτά πριν, StamTheMan είπε https://www.bestl.gr/sxolhodhgvn6.html Άρα ισχύει ακόμα, μπορεί..
StamTheMan Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Μόλις τώρα, xrist0s4 είπε Άρα ισχύει ακόμα, μπορεί.. Ισχυει,οταν δεν εχεις συμπληρωσει τα 18 πρεπει να υπογραψει ο κηδεμονας. Το καλυτερο ειναι να παει στα 18 με αλλα μυαλα,να δει και για αυτοκινητο μαζι που βγαινει πιο οικονομικο. Ποτε δεν καταλαβα πως ειναι δυνατον να δινουν τιμονι σε 16 χρονων παιδι,οτι και αν ειναι αυτο. Οχι οτι στα 18 ειναι ωριμοι να οδηγησουν μια μαζα σιδερο ενος τονου,αλλα οκ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις