Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα χρειαστεί modem από ΟΤΕ; Τώρα δίπλα στο τηλ κέντρο υπάρχει ένα netmod .πως θα μπορώ να χρησιμοποιησω καλώδιο Ethernet?Ζητησα να μην αλλάξει η τεχνολογία της γραμμής διότι υπάρχει συναγερμός .θα μπορώ να ξερω ότι δεν έχουν αλλάξει κάτι ;

Επεξ/σία από oxnic
Δημοσ.

Δε θα με πάνε σε voip.ετσι είπαν τουλάχιστον .αυτο με  το msn και το κεφαλικό αριθμό τι είναι ; Δηλαδή για να μη χρεώνομαι extra τι πρέπει να κάνω ; Λείπει και αυτόΣ  που μου έβαλε το τηλ κέντρο και  είμαι άσχετη τελείως.εχω ένα τηλ αριθμό περνάει μέσα από το κέντρο και χτυπάει στην κονσόλα και  μετά σε κάποιο άλλο ασύρματο .εχω pos και συναγερμό .μαλλον να ακυρώσω  την έλευση του τεχνικού και να μη το προχωρήσω .

Δημοσ.

Το isdn ειναι πολυπλοκο και έχεις και κεντρο, που προφανώς δεν γνωριζεις αν ειναι isdn ή pstn, πρέπει να φωνάξεις τεχνικό δεν γίνεται απο το φόρουμ

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Το isdn ειναι πολυπλοκο και έχεις και κεντρο, που προφανώς δεν γνωριζεις αν ειναι isdn ή pstn, πρέπει να φωνάξεις τεχνικό δεν γίνεται απο το φόρουμ

Κατ αρχήν ευχαριστω για τον χρόνος σας.το κέντρο που έχω είναι ISDN ψηφιακό Panasonic .σιγουρα θα καλέσω τεχνικό .αυτο για το οποίο θα ηθελα να ενημερωθώ είναι αν παραμένοντας στην ίδια τεχνολογία γραμμής (ISDN) και κάνοντας την παραμετροποίηση για να περνούν τα msn από το κεφαλικό, οι κλήσεις θα χρεώνονται (θα είναι δηλαδή εκτός του δωρεάν προγράμματος ) και εάν αυτός που καλώ θα βλέπει τον αριθμό μου ώστε να κάνει call back .
Κατά το παρελθόν οταν έγινε μετατροπή της γραμμής σε voip ευτυχώς για μια μέρα !!δεν δούλευε τίποτε.οποτε το ξαναγύρισαν σε ISDN.Ο δε τεχνικός που καλεσα ιδιωτικά μου είχε πει ότι δεν μπορούσε να βρει πλακέτα για το κέντρο (ISDN ψηφιακό Panasonic).ωστε να είναι συμβατό .

οποτε καταλαβαίνετε ότι θα ηθελα εκ των προτέρων να γνωρίζω αν επιλέγοντας το double play 50 L θα δουλέψει στο κέντρο που έχω χωρίς επιπλέον χρεώσεις για το msn ,και ότι θα φαινεται το νούμερο μου απ οποία συσκευή και αν πραγματοποιώ εξερχόμενες.

Στη Cosmote μου είπαν ότι γίνεται αλλά για τις χρεώσεις άλλαξαν συζήτηση !

Δημοσ.

Αν εχεις σεταρει τα νούμερα στο κεντρο σου ετσι ώστε οι κλησεις να γίνονται και απο το αλλο νούμερο που εχεις, εκτός απο το νουμερο που εχει τους δωρεάν χρόνους ομιλίας, τότε εννοείται οτι θα χρεωθείς της κλήσεις αυτές του εκτός συμβολαίου msn.

Δημοσ.

Αν το κεντρο σου παίρνει απο τις θύρες BRI του netmod , τοτε ρώτησε τους αν μπορούνε να σου δώσουνε ρουτερ που να έχει BRI θυρες 

Δημοσ.
Στις 1/6/2021 στις 5:08 ΜΜ, NikosKallithea είπε

Αν εχεις σεταρει τα νούμερα στο κεντρο σου ετσι ώστε οι κλησεις να γίνονται και απο το αλλο νούμερο που εχεις, εκτός απο το νουμερο που εχει τους δωρεάν χρόνους ομιλίας, τότε εννοείται οτι θα χρεωθείς της κλήσεις αυτές του εκτός συμβολαίου msn.

Στις 1/6/2021 στις 5:08 ΜΜ, NikosKallithea είπε

Οκ ας πούμε ότι ο τεχνικός μου σεταρει Το ψηφιακό τηλεφωνικό μου κέντρο ώστε οι κλήσεις από τα τερματικά (ISDN και αναλογικα,pos ,συναγερμος) που ορίσω ,να γίνονται από το κεφαλικό ώστε να είναι δωρεάν ,
τι πρέπει να ζητήσω (απο τον δικό μου τεχνικό εννοώ όχι του ΟΤΕ)ώστε ;

σε περίπτωση διακοπής ρεύματος που δεν θα λειτουργεί το τηλεφωνικό κέντρο

1.να μπορεί η άλλη γραμμή με την οποία θα χρεώνομαι να δίνει σήμα στο κέντρο λήψης σημάτων 

2.και να έχω και  ένα τερματικό που στη ίδια περίπτωση (διακοπή ρευματος)να μπορεί να πραγματοποιεί και να δέχεται κλήσεις με χρέωση φυσικα 

Αυτα πάντα σε τεχνολογία γραμμής ISDN BRA όχι voip ,(δεν το θελω)σε ψηφιακό τηλεφωνικό κέντρο Panasonic και μια ISDN τηλεφωνική συσκευή .οι άλλες αναλογικές ,pos και συναγερμός.

Θα το εκτιμούσα αν μου απαντούσε κάποιος .Θα ηθελα να γνωρίζω αν αυτό που ζητάω γίνεται πριν απευθυνθώ στον ειδικό.Φανταζομαι και για εσάς είναι καλύτερα οταν ο πελάτης γνωρίζει τι θέλει και αν αυτό που ζητά μπορεί να πραγματοποιηθεί .

Ευχαριστω 

Δημοσ.

Εχω χρονια να ασχοληθω με το isdn, αλλά θυμάμαι οτι μια αναλογικη πορτα τηλεφωνίας με ενα κανάλι έπαιζε και χωρις ρευμα, βεβαια το παραπάνω ίσχυε οσο υπήρχαν τα ψηφιακα κέντρα, τωρα η τεχνολογία αυτη εχει παει στον έξω απο εδώ και δεν ξέρω τι παίζει στα νεα συστήματα του οτε και των παροχών και αν αυτά υποστηρίζονται.

Εδώ βάζεις ups στον ρουτερ για να έχεις τηλεφωνία και οταν γίνει διακοπή πέφτει η καμπίνα του παρόχου🤪

Δημοσ.
2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Εχω χρονια να ασχοληθω με το isdn, αλλά θυμάμαι οτι μια αναλογικη πορτα τηλεφωνίας με ενα κανάλι έπαιζε και χωρις ρευμα, βεβαια το παραπάνω ίσχυε οσο υπήρχαν τα ψηφιακα κέντρα, τωρα η τεχνολογία αυτη εχει παει στον έξω απο εδώ και δεν ξέρω τι παίζει στα νεα συστήματα του οτε και των παροχών και αν αυτά υποστηρίζονται.

Εδώ βάζεις ups στον ρουτερ για να έχεις τηλεφωνία και οταν γίνει διακοπή πέφτει η καμπίνα του παρόχου🤪

Ναι το γνωρίζω αυτό .αρα και χωρίς ρεύμα να παίζει μια θύρα  και ups να εχεις αν δεν έχει ρεύμα στην καμπίνα δε  δουλεύει τίποτε.

Σας ευχαριστω παντως.Απο βδομάδα θα καλέσω τον τεχνικό που φανταζομαι θα ξέρει και τα του ΟΤΕ .
Α και ενημερωτικά αναφέρω ότι η wind δίνει στην υπάρχουσα ISDN Bra το δωρεάν προγραμμα (απεριόριστα σταθερά ,5 ώρες κινητά) και στο κεφαλικό και στο msn. 24mbps όμως.(euro 20,90)
Για50 mbps θέλει voip 

Δημοσ.
On 01/06/2021 at 10:27, oxnic said:

Δε θα με πάνε σε voip.ετσι είπαν τουλάχιστον .αυτο με  το msn και το κεφαλικό αριθμό τι είναι ; Δηλαδή για να μη χρεώνομαι extra τι πρέπει να κάνω ; Λείπει και αυτόΣ  που μου έβαλε το τηλ κέντρο και  είμαι άσχετη τελείως.εχω ένα τηλ αριθμό περνάει μέσα από το κέντρο και χτυπάει στην κονσόλα και  μετά σε κάποιο άλλο ασύρματο .εχω pos και συναγερμό .μαλλον να ακυρώσω  την έλευση του τεχνικού και να μη το προχωρήσω .

Μπορουν να σε πανε ανετα και να σου δωσουν εξοπλισμο που βγαζει bri οποτε ολα θα συνδεθουν οπως τα εχεις τωρα απλα στην θεση του Netmod θα ειναι το Router. απο την αλλη θα μπορουσες να παρεις και ενα fritz 7590 που εχει isdn interface ή ακομα και να κανεις το ιδιο τηλεφωνικο κεντρο και να καταργησεις το panasonic τελειως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...