elias99 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) καλησπέρα, θέλω να αγοράσω ένα καλώδιο rj11(απλό καλώδιο τηλεφώνου) με μήκος περίπου 7-8 μέτρα για να συνδέσω το ρούτερ μου. Γνωρίζει κάποιος να μου προτείνει κάποιο συγκεκριμένο καλώδιο ή οτιδήποτε αγοράσω θα μου αλλοιώσει την γραμμή? Επισυνάπτω και τα στατιστικά της γραμμής μου συνδεμένο με rj11 (αυτό που δίνουν μαζί με το router) 1μέτρο περίπου.Μέχρι πριν λίγο είχε λιγότερα από 50 CRC errors ,τώρα κάτι έγινε και ανέβηκαν στον θεό! Επεξ/σία 30 Μαΐου 2021 από elias99
Kozanitis1 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Γενικά δε θέλουμε καλώδια προέκτασης σαν αυτό που λες με μήκος πάνω από 1-2 μέτρα.. Ιδανικά θα ήταν να βάλεις το ρούτερ κοντά στη πρίζα και να τραβήξεις UTP 7-8 ή όσα μέτρα θες μέχρι εκεί που το χρειάζεσαι.. 1
skiabox Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 18 ώρες πριν, Kozanitis1 είπε Γενικά δε θέλουμε καλώδια προέκτασης σαν αυτό που λες με μήκος πάνω από 1-2 μέτρα.. Ιδανικά θα ήταν να βάλεις το ρούτερ κοντά στη πρίζα και να τραβήξεις UTP 7-8 ή όσα μέτρα θες μέχρι εκεί που το χρειάζεσαι.. Ακριβώς. Τεχνικά είναι λάθος να προεκτείνουμε τη γραμμή του τηλεφώνου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα