RTW4ever Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 35 λεπτά πριν, patclo είπε Όχι απαραιτητα, σου δινει επιλογη και απο το μενου να δημιουργησεις συντομευση σε καποια απο τα windows managers που εχει προεγκατεστημενα. Καταλαβαίνω αυτα που γραφεις οτι απο την στιγμη που εχεις πιο δυνατο μηχανημα γιατι να μην βαλεις καποιο πιο γυαλιστερό desktop αλλης διανομης εσυ, ή windows 10 εγω και να κανω την δουλεια μου αλλα εχει την χρησιμοτητα του και αυτο που εφτιαξε ο συγκεκριμενος τυπος. Αυτό που δείχνεις είναι από το space desktop το οποίο ΔΕΝ είναι το default στη διανομή, πράγμα το οποίο ανακάλυψα πολύ αργότερα. Άλλη ιστορία αυτή με τα desktop, ξέχασα να τη γράψω στην πρώτη σελίδα. Για δοκίμασε με το default desktop, το rox, να σε δω. Θα γελάσει ο κάθε πικραμμένος. Φιλικά μιλάω πάντα, έτσι;
asfodelus Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Κρίμα που στην σύντομη αυτή παρουσίαση, δεν ελέγχθηκε και το ποιο διαφημισμένο, εδώ μέσα τουλάχιστον, χαρακτηριστικό του. Την φιλική ελληνική του κοινότητα (που έχει και dev!!) και που είναι εκεί να σου λύσει κάθε σου πρόβλημα. Μια τέτοια δοκιμή στην επόμενη προσπάθεια θα είναι πιστεύω αρκετά διαφωτιστική εμπειρία ζωής 😇 Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2021 από asfodelus 1
nik0laus Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, Andreas_tsa είπε Εγώ λέω να κλείσουμε και ραντεβού να παίξουμε ξύλο οι systemd με τους sysvinit, θα φέρω και αλυσίδα σαν τα τσακάλια. ( με θυμάσαι ρε π....η;;;) Κρυβε χρόνια σειρα ... Τι σόι ξυλο να παιξουμε .... και ποιες αλυσίδες .... Όσοι ειχαμε δει και θυμομαστε "Τα τσακαλια" θα περπαταμε σε λιγο καιρο με Π Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2021 από nik0laus
rodosf1 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 στο σβησμένο θέμα είχατε προτείνει ενα εργαλείο για multiboot flash disk αξιόπιστο, το multiboot USB πάντως μου έκαψε φλασακι είχα αναφέρει. θυμάται κανείς ποιο ήταν το tool?
rodosf1 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 24 λεπτά πριν, dancer_69 είπε Μάλλον το Ventoy αναφέρθηκε. ευχαριστώ πολύ, θα το βάλω σε χρήση εντατική για multi live flash disk.
asfodelus Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Δες: https://cerebrux.net/2021/01/04/ventoy-multiboot-usb-windows-linux/ 1 1
Oxygene Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 14 minutes ago, asfodelus said: Δες: https://cerebrux.net/2021/01/04/ventoy-multiboot-usb-windows-linux/ Φαίνεται αρκετά πιο εύχρηστο από άλλα εργαλεία του είδους... Φαντάζομαι αποσυμπιέζει τα iso on-the-fly 1
mphxths Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 11 λεπτά πριν, Oxygene είπε Φαίνεται αρκετά πιο εύχρηστο από άλλα εργαλεία του είδους... Φαντάζομαι αποσυμπιέζει τα iso on-the-fly Δεν ξερω τι κανει , απλα πετας τα isos και αυτο τα εμφανιζει στο αρχικο μενου και απλα τα "μπουταρει". Εχω παρει ενα 128αρι στικακι για το ventoy και απλα πεταω isos εκει μεσα... πολυ βολικο. Αν βγει νεα εκδοση του ventoy , απλα τρεχεις την νεα εκδοση με το στικακι πανω , ανιχνευει οτι εχει παλιοτερη εκδοση , κανει ενημερωση και δεν πειραζει/σβηνει κατι απο τα υπαρχοντα isos.. Πολυ καλη φαση... 3 1
jim_p Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Δεν τα αποσυμπιεζει, τα κανει mount σαν iso οπως εινια, καπως ετσι φανταζομαι https://www.howtogeek.com/196933/how-to-boot-linux-iso-images-directly-from-your-hard-drive/ 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα