Προς το περιεχόμενο

Μεταφορικη οχηματων

stelios9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σας. Γνωριζει καποιος καποια μεταφορικη αυτοκινητων και μοτοσυκλετων στη θεσσαλονικη; Καποια καλη και αξιοπιστη επειδη δε γνωριζω και πολλα απο αυτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

14 ώρες πριν, Morosana είπε

Θες μεταφορική από Θεσσαλονίκη για κάπου αλλού σε Ελλάδα και Ευρώπη ή οδική για εντός περιφέρειας ; 

Για μεταφορα μηχανης απο θεσσαλονικη σε νησι!

16 λεπτά πριν, stelios9 είπε

Για μεταφορα μηχανης απο θεσσαλονικη σε νησι!

Που θελεις να την στειλεις φιλε μ? εστειλα προσφατα με καραβι απο θεσσαλονικη ενα αμαξι στα χανια

εφυγε την παρασκευη το αμαξι και αυριο το πρωι φτανει χα;νια - 125 ευρω συνολο............ ΤΣΑΜΠΑ!!!

8 λεπτά πριν, bezan είπε

Που θελεις να την στειλεις φιλε μ? εστειλα προσφατα με καραβι απο θεσσαλονικη ενα αμαξι στα χανια

εφυγε την παρασκευη το αμαξι και αυριο το πρωι φτανει χα;νια - 125 ευρω συνολο............ ΤΣΑΜΠΑ!!!

για σαντορινη φιλε. ποια μεταφορικη ειναι? ειναι αξιοπιστη και στελνεται με ασφαλεια το οχημα?

Αυτη εδω ειναι, αλλα οπως βλεπω δεν εχει για σαντορινη

http://www.thesferry.gr/index.php

εγω πηρα την οδικη, απο περαια να το φορτωσει μεσα στο καραβι πηρε 40 ευρω ο χριστιανος, και 125 για χανια.

απλα πας εκει το οχημα και το βαζεις στο καραβι, θα πρεπει καποιος να παραλαβει οπου το στειλεις, αν και δεν εχει σαντορινη αυτη η εταιρια, μπορει να μπορεσει να σου δωσει πληρφοροριες ο ανθρωπος στο τηλεφωνο της εταιριας.

παραπανω δεν μπορω να δωσω οδηγιες

• 4 μήνες μετά...
  • 6 μήνες μετά...
Στις 31/5/2021 στις 1:02 ΜΜ, bezan είπε

Θέλω να στείλω αυτοκίνητο από Θεσσαλονίκη Χανιά και σε μια εταιρεία που πήρα μου είπαν 360 ευρώ. Εσύ με ποια το έστειλες;

Στις 31/5/2021 στις 1:43 ΜΜ, bezan είπε

Αυτη εδω ειναι, αλλα οπως βλεπω δεν εχει για σαντορινη

http://www.thesferry.gr/index.php

εγω πηρα την οδικη, απο περαια να το φορτωσει μεσα στο καραβι πηρε 40 ευρω ο χριστιανος, και 125 για χανια.

απλα πας εκει το οχημα και το βαζεις στο καραβι, θα πρεπει καποιος να παραλαβει οπου το στειλεις, αν και δεν εχει σαντορινη αυτη η εταιρια, μπορει να μπορεσει να σου δωσει πληρφοροριες ο ανθρωπος στο τηλεφωνο της εταιριας.

παραπανω δεν μπορω να δωσω οδηγιες

Έχει η Περαία λιμάνι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...