stelios9 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Καλησπερα σας. Γνωριζει καποιος καποια μεταφορικη αυτοκινητων και μοτοσυκλετων στη θεσσαλονικη; Καποια καλη και αξιοπιστη επειδη δε γνωριζω και πολλα απο αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Morosana Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Θες μεταφορική από Θεσσαλονίκη για κάπου αλλού σε Ελλάδα και Ευρώπη ή οδική για εντός περιφέρειας ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios9 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 14 ώρες πριν, Morosana είπε Θες μεταφορική από Θεσσαλονίκη για κάπου αλλού σε Ελλάδα και Ευρώπη ή οδική για εντός περιφέρειας ; Για μεταφορα μηχανης απο θεσσαλονικη σε νησι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bezan Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 16 λεπτά πριν, stelios9 είπε Για μεταφορα μηχανης απο θεσσαλονικη σε νησι! Που θελεις να την στειλεις φιλε μ? εστειλα προσφατα με καραβι απο θεσσαλονικη ενα αμαξι στα χανια εφυγε την παρασκευη το αμαξι και αυριο το πρωι φτανει χα;νια - 125 ευρω συνολο............ ΤΣΑΜΠΑ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios9 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 8 λεπτά πριν, bezan είπε Που θελεις να την στειλεις φιλε μ? εστειλα προσφατα με καραβι απο θεσσαλονικη ενα αμαξι στα χανια εφυγε την παρασκευη το αμαξι και αυριο το πρωι φτανει χα;νια - 125 ευρω συνολο............ ΤΣΑΜΠΑ!!! για σαντορινη φιλε. ποια μεταφορικη ειναι? ειναι αξιοπιστη και στελνεται με ασφαλεια το οχημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bezan Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Αυτη εδω ειναι, αλλα οπως βλεπω δεν εχει για σαντορινη http://www.thesferry.gr/index.php εγω πηρα την οδικη, απο περαια να το φορτωσει μεσα στο καραβι πηρε 40 ευρω ο χριστιανος, και 125 για χανια. απλα πας εκει το οχημα και το βαζεις στο καραβι, θα πρεπει καποιος να παραλαβει οπου το στειλεις, αν και δεν εχει σαντορινη αυτη η εταιρια, μπορει να μπορεσει να σου δωσει πληρφοροριες ο ανθρωπος στο τηλεφωνο της εταιριας. παραπανω δεν μπορω να δωσω οδηγιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kounavi91 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Γεια σας παιδιά. Μπορείτε να μου προτείνετε μεταφορική εταιρεία για τη μεταφορά της μηχανής μου από Αθήνα Έδεσσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 https://top-line.gr/ Η πιο οικονομική από όσες ρώτησα. Δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα σε μεταφορά δικού μου αυτοκινήτου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeTrzs Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Και σε πρακτορείο μπορείς να τη δώσεις για μεταφορά...εγώ είχα στείλει απο Βέροια στο Ναύπλιο χωρίς κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kounavi91 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Τι πρακτορείο εννοείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeTrzs Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 8 ώρες πριν, kounavi91 είπε Τι πρακτορείο εννοείς; Φορτηγών που κάνει μεταφορά δεμάτων από το νομό σου προς Αθήνα πχ. και το αντίστροφο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kounavi91 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Οκ κατάλαβα αν επιτρέπεται πως σου είχε πάρει εσένα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeTrzs Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 14 ώρες πριν, kounavi91 είπε Οκ κατάλαβα αν επιτρέπεται πως σου είχε πάρει εσένα; Ή 30€ ή 50€ δεν θυμάμαι ακριβώς.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kounavi91 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Ωραία ευχαριστώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μπιπ μπιπ Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Στις 31/5/2021 στις 1:02 ΜΜ, bezan είπε Που θελεις να την στειλεις φιλε μ? εστειλα προσφατα με καραβι απο θεσσαλονικη ενα αμαξι στα χανια εφυγε την παρασκευη το αμαξι και αυριο το πρωι φτανει χα;νια - 125 ευρω συνολο............ ΤΣΑΜΠΑ!!! Θέλω να στείλω αυτοκίνητο από Θεσσαλονίκη Χανιά και σε μια εταιρεία που πήρα μου είπαν 360 ευρώ. Εσύ με ποια το έστειλες; Στις 31/5/2021 στις 1:43 ΜΜ, bezan είπε Αυτη εδω ειναι, αλλα οπως βλεπω δεν εχει για σαντορινη http://www.thesferry.gr/index.php εγω πηρα την οδικη, απο περαια να το φορτωσει μεσα στο καραβι πηρε 40 ευρω ο χριστιανος, και 125 για χανια. απλα πας εκει το οχημα και το βαζεις στο καραβι, θα πρεπει καποιος να παραλαβει οπου το στειλεις, αν και δεν εχει σαντορινη αυτη η εταιρια, μπορει να μπορεσει να σου δωσει πληρφοροριες ο ανθρωπος στο τηλεφωνο της εταιριας. παραπανω δεν μπορω να δωσω οδηγιες Έχει η Περαία λιμάνι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα