Giorgos_00 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Θα χρειαστώ τα φώτα σας γι άλλη μια φορά. Σήμερα προχώρησα σε clean install: έκανα format από recovery mode και στην συνέχεια (πάλι από recovery mode) έκανα reinstall Σετάροντας σιγά-σιγά πάλι το MBA, παρατήρησα τυχαία το εξής: Φαίνεται σαν να έχει δημιουργηθεί ένα νέο volume (Snapshot το αναφέρει) και τρέχει από εκεί το λειτουργικό. Αν επιλέξω αριστερά το Macintosh HD, φαίνεται σαν ανενεργό και unmounted (πάνω δεξία μπορώ να πατήσω το mount αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει) Είναι φυσιολογικό; Ή πρέπει να ξανακάνω clean install (και πάνω που τελειωνα το σετάρισμα 😕) ; Επεξ/σία 30 Μαΐου 2021 από Giorgos_00
petran66 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 59 λεπτά πριν, Giorgos_00 είπε Θα χρειαστώ τα φώτα σας γι άλλη μια φορά. Σήμερα προχώρησα σε clean install: έκανα format από recovery mode και στην συνέχεια (πάλι από recovery mode) έκανα reinstall Σετάροντας σιγά-σιγά πάλι το MBA, παρατήρησα τυχαία το εξής: Φαίνεται σαν να έχει δημιουργηθεί ένα νέο volume (Snapshot το αναφέρει) και τρέχει από εκεί το λειτουργικό. Αν επιλέξω αριστερά το Macintosh HD, φαίνεται σαν ανενεργό και unmounted (πάνω δεξία μπορώ να πατήσω το mount αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει) Είναι φυσιολογικό; Ή πρέπει να ξανακάνω clean install (και πάνω που τελειωνα το σετάρισμα 😕) ; Φυσιολογικό είναι φίλε μου, μη σ ανησυχεί.
Giorgos_00 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, petran66 είπε Φυσιολογικό είναι φίλε μου, μη σ ανησυχεί. Σ ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Πρώτη φορά σε MacOS μετά από άπειρα χρόνια Windows, ακόμα ψάχνομαι σαν πρωτάρης 😁 1
petran66 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Μόλις τώρα, Giorgos_00 είπε Σ ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Πρώτη φορά σε MacOS μετά από άπειρα χρόνια Windows, ακόμα ψάχνομαι σαν πρωτάρης 😁 Σε νοιώθω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα