Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, εχω το toshiba p770-111 και θα ήθελα να κάνω αναβάθμιση στο  bios άλλα δυστυχώς δεν μπορώ να το κάνω , υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να με κατατοπίσει με την συγκεκριμένη διαδικασία . Ο λόγος που θέλω να κάνω την αναβάθμιση είναι μήπως μου βγάλει σαν επιλογή να διαλέξω την μνημη ραμ της κάρτας γραφικών. Για να το πω διαφορετικά , μπήκα στην διαδικασία να παίξω ένα παιχνίδι και παιζω με χαμηλά fps, το παιχνίδι είναι παλιό ,ψάχνοντας έμαθα ότι θα πρέπει να αυξήσω το video ram deticadet , αλλα δεν έχω καταφέρει να το κάνω μέσω regited.

Δημοσ.

Δωσε τα χαρακτηριστικα του μηχανηματος. Αν τα χαρακτηριστικα ειναι αυτα , και μιλαμε για την dedicated vram της nvidia , αυτη δεν αλλαζει. Αλλαζει μονο ποσο επιπλεον μνημη μπορει να χρησιμοποιησει τραβωντας απο την κυρια μνημη του συστηματος. Και το ποση μνημη θα τραβηξει εχει να κανει με το ποση μνημη ειναι εγκατεστημενη στο μηχανημα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα , τα χαρακτηριστικα είναι αυτό που είδατε και εσείς και μου παραθέσατε "αυτα'' + οτι εβαλα ενα ssd 120 και 2gb επιπλεον μνημη ram δηλαδη 6.ε Επισης δεν εχω κατλαβει την διαφορα με της δυο καρτες ...

graf1.PNG.aed85a8eaf0cef59487c072568946758.PNG

στελνω και αυτη την εικονα...

grafi.PNG.2aa56916ac871b557fbbc4285bf6ee62.PNG

Επεξ/σία από badbiter
Δημοσ.

Υπαρχουν δυο καρτες στο μηχανημα. Μια ενσωματωμενη στον επεξεργαστη ( intel 3000 ) και μια ξεχωριστη (nvidia gt540m). Η nvidia εχει 2gb vram ενω η intel 32mb. Πολυ πιθανο να τρεχεις το παιχνιδι στην intel για αυτο και παραπονιεται για την vram. Στα windows 10 , μπορεις να δηλωσεις ποια προγραμματα/παιχνιδια να τρεχουν στην μια καρτα και ποια στην αλλη.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mphxths είπε

Υπαρχουν δυο καρτες στο μηχανημα. Μια ενσωματωμενη στον επεξεργαστη ( intel 3000 ) και μια ξεχωριστη (nvidia gt540m). Η nvidia εχει 2gb vram ενω η intel 32mb. Πολυ πιθανο να τρεχεις το παιχνιδι στην intel για αυτο και παραπονιεται για την vram. Στα windows 10 , μπορεις να δηλωσεις ποια προγραμματα/παιχνιδια να τρεχουν στην μια καρτα και ποια στην αλλη.

Ευχαριστω πολυ!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...