Sheogorath Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 16 ώρες πριν, Noreak είπε Χωρις δε γινεται γιατι η ψυκτρα ειναι ενωμενη με heatpipes με την ψυκτρα του northbridge και των vrms (μερικων) οπως εγραψα, δλδ βγαινουν ολα μαζι.Ουτως η αλλως δε χρειαζεται νομιζω, εχει καθαρισει σχεδον τελεια, ευχαριστω για τη βοηθεια.Btw, ψαχνεις Xeon για 775? Είπα και χωρίς ψυκτρα θα δουλεύει για να δείξω ότι οτιδήποτε και να βαλεις θα είναι μια χαρα. Βαλρ πάστα ρε φιλαράκι και κλειστό κανονικά και ξεχνα το. Μην δώσεις λεφτά για να φύγει το χρωμα, τσάμπα σε απασχολεί. 1 1
Coppermine Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 19 ώρες πριν, Sheogorath είπε Southbridge είναι bro, θεωρητικά και χωρίς ψύκτρα κάνει. Βασικά αυτό είναι και το μόνο σωστό, τα περισσότερα λαπτοπ της εποχής το southbridge απλά βρισκόταν χωρίς ψύκτρα και πολλά δουλεύουν ακόμα καλά, να φάει κάποιος άπειρο χρόνο μόνο και μόνο για να καταλήξει που? Στον σταθερό που υπάρχει και επαρκές airflow δεν χρειάζεται καν ψύξη το sb, στην τελική όσο καθαρό και να είναι το sb μόλις βάλει την θερμοαγώγιμη και κουμπώσει το heat pipe πάλι θα γίνει έτσι.... Οκ αν κάποιος ασχολείται με αυτό γιατί απλά γουστάρει σε πρακτικό επίπεδο είναι μια εντελώς άχρηστη διαδικασία και φυσικά έχει όσο νόημα να ξεσκονίζεις το πέλμα των ελαστικών ενός αυτοκινήτου ή να χτενίζεις τα κρόσια μιας κουβέρτας 1 1
Τέρης Α. Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Στις 30/5/2021 στις 3:46 ΜΜ, Noreak είπε Η μητρικη ειναι μια Asus P5Q Deluxe, socket 775, Παρέλαβα προχθές την P5Q3 Deluxe. Ξεκίνησα κι εγώ με καθαρίσματα και αλλαγή παστών και κατέληξα σ' αυτό το αποτέλεσμα: 3
Noreak Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Παρέλαβα προχθές την P5Q3 Deluxe. Ξεκίνησα κι εγώ με καθαρίσματα και αλλαγή παστών και κατέληξα σ' αυτό το αποτέλεσμα: Πιο καθαρο το δικο σου southbridge αν και φαινεται να χει λιγη κολλα, η ψυκτρα στο northbridge ειναι στο ιδιο ακριβως αποτελεσμα με το δικο μου, δε καθαριζει περισσοτερο να υποθεσω?Αλλαξα και τα thermal pads στα VRM's εγω , ναι εσκασα αρκετα χρηματα το ξερω αλλα με πιασε το μερακι.Ομορφια φιλε μου, καλοδουλευτη! 2
Τέρης Α. Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 5 λεπτά πριν, Noreak είπε Αλλαξα και τα thermal pads στα VRM's εγω Είπα κι εγώ να αλλάξω, αλλά από τη Rampage formula δεν βλέπω να ανεβάζουν θερμοκρασίες, αν και ψιλοέτρεξαν λάδι. Θα δω! 7 λεπτά πριν, Noreak είπε δε καθαριζει περισσοτερο να υποθεσω? Με οδοντογλυφίδα θα έβγαινε, αλλά είχα μια δουλειά και το άφησα.
Sheogorath Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Βάλε αν θες και ψυκτρακια στο VRM των μνημών πάνω δεξιά αν έχεις όρεξη 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα