Ghostantin Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Μου εχει βγαλει την ψυχη. Ενεργοποιησα το sync των photo σε iphone X και εχω περιπου 4000 φωτο. Ξεκινησε κουτσα κουτσα ανεβασε σε καμια 15αρια ωρες 1500 και μετα εφαγε κολλημα εβγαλε upload complete και μετα ξεκινησε απο την αρχη. Εχω icloud windows 10 app και μπηκα ειδα οτι εχει κανει upload αυτες που ελεγε. Δεν τις ανανγνωριζει οταν κανει sync οτι υπαρχουν ηδη; Η οντως τις ξαναπερναει;
CheOnWeb Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Τελικά τι έχει γίνει; Ανέβασε και τις υπόλοιπες; Στο Photos App>Library, κάτω-κάτω τι λέει; Στο icloud.com?
Ghostantin Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Τελικα δεν ξεκινησε απο την αρχη απλα ανεβασε τις υπολοιπες και εγραφε αλλα αντι αλλων.. Για συνολο 4500 φωτο και καμποσα βιντεο πηρε απο Σαββατο μεσημερι μεχρι Δευτερα πρωι σερι upload σε γραμμη 50/5. Παντως μετα που κατεβασα καμποσα gb στο pc μεσω του icloud app for win 10 η ταχυτητα download δεν ηταν καθολου σταθερη. Επεφτε και ανεβαινε συνεχως. Οποτε φανταζομαι το upload.
Dmspolys Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Καλημέρα φίλε μου εγώ παρατήρησα οτι όταν έχεις κλειστή την οθόνη ή δεν είσαι μέσα στην εφαρμογή στις φωτογραφίες δεν ανεβάζει τόσο γρήγορα αν παραμένει οθόνη ανοιχτή έστω και σε πολύ χαμηλή φωτεινότητα τότε τις ανεβάζει αρκετά ακριβό τις φωτογραφίες εγώ είχα 2000 φωτογραφίες μέσα και σχετικά μου πήρε ούτε μία μέρα ας πούμε αλλά και τα βίντεο μαζί έτσι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα