Ukforthemoment Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Καλή τιμή, στην Ελλάδα δεν θυμάμαι να είχε βγεί σε προσφορά σε τέτοια τιμή. Είχα πάρει το XZ1 στα 230€ και το έχω ακόμα, αλλά έχει μείνει στο android 9 και δεν παίρνει security patches απο τα τέλη του 2019. Το XZ3 απο ότι βλέπω, έχει πάρει android 12 και έχει security patch 13/06/2022, μάλλον δεν θα πάρει άλλο. Εχει βγάλει και άλλα πρόσφατα μοντέλα η Sony, αλλά είναι overpriced. Μεταχειρισμένο είναι Ανακατασκευάστηκε και πωλείται από Concord Service Center Ανακατασκευαστής από το 2021, βρίσκεται στην τοποθεσία: Ρουμανία
Eyedentify Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Μεταχειρισμένο είναι Ανακατασκευάστηκε και πωλείται από Concord Service Center Ανακατασκευαστής από το 2021, βρίσκεται στην τοποθεσία: Ρουμανία Σωστά, αλλά για κάποιον που δεν μπορεί, η δεν θέλει να διαθέσει χρήματα που αναλογούν σε flagship ίσως ειναι μονόδρομος... επιπλέον, υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής της κατάστασης της συσκευής. 'Καλή', 'Πολύ καλή', 'Άψογη'. Το XZ3 διατίθεται στην άψογη κατάσταση στα 210 ευρω, για μια συσκευή η οποία όταν είχε κυκλοφορήσει κόστιζε 650 ευρώ. Ε νομίζω ο καθένας τα ζυγίζει όλα αυτά και είτε θα γυρίσει την πλάτη, είτε θα το θεωρήσει μια ευκαιρία για ένα flagship σε τιμη mid-range. Προσωπικά, επειδή ποτέ δεν θα έδινα 650, ψήνομαι να το πάρω έστω και ανακατασκευασμένο. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2022 από Eyedentify 1
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, Eyedentify είπε Σωστά, αλλά για κάποιον που δεν μπορεί, η δεν θέλει να διαθέσει χρήματα που αναλογούν σε flagship ίσως ειναι μονόδρομος... επιπλέον, υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής της κατάστασης της συσκευής. 'Καλή', 'Πολύ καλή', 'Άψογη'. Το XZ3 διατίθεται στην άψογη κατάσταση στα 210 ευρω, για μια συσκευή η οποία όταν είχε κυκλοφορήσει κόστιζε 650 ευρώ. Ε νομίζω ο καθένας τα ζυγίζει όλα αυτά και είτε θα γυρίσει την πλάτη, είτε θα το θεωρήσει μια ευκαιρία για ένα flagship σε τιμη mid-range. Προσωπικά, επειδή ποτέ δεν θα έδινα 650, ψήνομαι να το πάρω έστω και ανακατασκευασμένο. Αρκεί να ξέρει κάποιος τι αγοράζει. 1
NIKOLETAL Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Στις 3/11/2022 στις 9:57 ΠΜ, Eyedentify είπε Καλημέρα! Είναι καιρός από το τελευταίο μήνυμα στο νήμα, αλλά σκέφτηκα να ρωτήσω μήπως υπάρχει κάποιος που να αγόρασε φέτος από εκεί, και αν ναι, τι εμπειρία είχατε; Πάνω που πάω κάθε φορά να προχωρήσω σε αγορά, πέφτω σε κάποιες αξιολογήσεις αρνητικές (Όχι πολλές η αλήθεια) και με φρενάρει. Το κακό ειναι ότι κάποιοι πωλητές εκεί δεν δίνουν PayPal. Είναι ρίσκο μεγάλο λέτε να αγοράσω από εκεί; Ναι πριν τρεις μέρες και βγήκε απάτη δες εδώ https://www.insomnia.gr/forums/topic/802003-επιστροφή-refurbished-iphone-στο-backmarket/#comment-59514556
Eyedentify Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, NIKOLETAL είπε Ναι πριν τρεις μέρες και βγήκε απάτη δες εδώ https://www.insomnia.gr/forums/topic/802003-επιστροφή-refurbished-iphone-στο-backmarket/#comment-59514556 Δεν με έπεισε ιδιαίτερα αυτό το νήμα.... Όταν παρήγγειλαν το Iphone SE 2020, δεν πρόσεξαν στα χαρακτηριστικά ότι η μπαταρία ειναι 1821 (!!) mAh;; Λογικότατο να ξεφορτιζει γρήγορα. Τα συγκεκριμένα mAh ειναι στα όρια του γελοίου. Είμαι ακόμα μπερδεμένος με το backmarket...στο Trustpilot έχουν βαθμολογία 4.4 στα 5, αν και τα αρνητικά ειναι κάπως αποθαρρυντικά. Τα δυο μεγαλύτερα προβλήματα για μένα ειναι ότι λίγοι πωλητές δίνουν PayPal, και το 2ο, αν χρειαστεί για κάποιο λόγο να επιστρέψεις την συσκευή, ειναι ολόκληρη διαδικασία, και μπορεί και όχι τυχαία...Επίσης μια επισήμανση...επιχείρησα να αποσπάσω γραπτή εγγύηση (μεσω mail) από αυτούς ότι θα μου επιστραφούν τα χρήματα αν πληρώσω με πιστωτική σε περίπτωση που χρειαστεί για κάποιο λόγο να το επιστρέψω (η επικοινωνία ήταν μέσω facebook). Δεν μου απάντησαν τίποτα... Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2022 από Eyedentify
BertaJourdan Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Eyedentify είπε Δεν με έπεισε ιδιαίτερα αυτό το νήμα.... Όταν παρήγγειλαν το Iphone SE 2020, δεν πρόσεξαν στα χαρακτηριστικά ότι η μπαταρία ειναι 1821 (!!) mAh;; Λογικότατο να ξεφορτιζει γρήγορα. Τα συγκεκριμένα mAh ειναι στα όρια του γελοίου. Είμαι ακόμα μπερδεμένος με το backmarket...στο Trustpilot έχουν βαθμολογία 4.4 στα 5, αν και τα αρνητικά ειναι κάπως αποθαρρυντικά. Τα δυο μεγαλύτερα προβλήματα για μένα ειναι ότι λίγοι πωλητές δίνουν PayPal, και το 2ο, αν χρειαστεί για κάποιο λόγο να επιστρέψεις την συσκευή, ειναι ολόκληρη διαδικασία, και μπορεί και όχι τυχαία...Επίσης μια επισήμανση...επιχείρησα να αποσπάσω γραπτή εγγύηση (μεσω mail) από αυτούς ότι θα μου επιστραφούν τα χρήματα αν πληρώσω με πιστωτική σε περίπτωση που χρειαστεί για κάποιο λόγο να το επιστρέψω (η επικοινωνία ήταν μέσω facebook). Δεν μου απάντησαν τίποτα... Θα πρεπει να εχεις στο πισω μερος του μυαλου σου οτι εχεις να κανεις με μεταχειρισμενες συσκευες. Το οτι ειναι ανα-κατασκευασμενες ή οπως αλλιως λεγεται δεν λεει τιποτα παραπανω οτι ειναι μεταχειρισμενες που και καλα καποιος τις ελεγξε και τις πουλαει ξανα. Τον οποιο ελεγχο τελοσπαντων. Το οτι σου δινει το δικαιωμα, να δωσεις πισω την συσκευη μεσα σε 30 ημερες απο την αγορα της ειναι επισης πολυ θετικο. Το οτι σου δινει μια εγγυση για 12 μηνες (νομιζω οτι μπορεις να την ανεβασεις και αλλο με χρεωση) ειναι επισης στα πολυ θετικα. Τωρα αν πιστευει καποιος οτι θα παρει refurbed και εχει τα δικαιωματα καποιου που αγοραζει μια καινουργια συσκευη τοτε μαλλον δεν εχει κατανοησει την εννοια refurbed. 1
Eyedentify Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, BertaJourdan είπε Θα πρεπει να εχεις στο πισω μερος του μυαλου σου οτι εχεις να κανεις με μεταχειρισμενες συσκευες. Το οτι ειναι ανα-κατασκευασμενες ή οπως αλλιως λεγεται δεν λεει τιποτα παραπανω οτι ειναι μεταχειρισμενες που και καλα καποιος τις ελεγξε και τις πουλαει ξανα. Τον οποιο ελεγχο τελοσπαντων. Το οτι σου δινει το δικαιωμα, να δωσεις πισω την συσκευη μεσα σε 30 ημερες απο την αγορα της ειναι επισης πολυ θετικο. Το οτι σου δινει μια εγγυση για 12 μηνες (νομιζω οτι μπορεις να την ανεβασεις και αλλο με χρεωση) ειναι επισης στα πολυ θετικα. Τωρα αν πιστευει καποιος οτι θα παρει refurbed και εχει τα δικαιωματα καποιου που αγοραζει μια καινουργια συσκευη τοτε μαλλον δεν εχει κατανοησει την εννοια refurbed. Το γνωριζω οτι ειναι μεταχειρισμενα. Το γεγονος οτι μπορεις να επιλεξεις να ειναι σε 'αψογη' κατασταση με κανει προσωπικα να προσπερναω οτι ειναι μεταχειρισμενα. Καπου ειδα και μια αξιολογηση οτι το hardware ειναι γνησιο (check μεσω μιας εφαρμογης), και αυτο ειναι στα θετικα. Χωρις PayPal ομως ειναι ρισκο απο την στιγμη που εχουμε να κανουμε με αγορα απο το εξωτερικο. Εκει ειναι το σκαλωμα, και οχι τοσο σε τι κατασταση θα ειναι η συσκευη. Συνηθως ειναι τυπικοι στο ζητημα αυτο. Υπηρξαν και κατι λιγες αξιολογησεις βεβαια οτι παρηγγειλαν π.χ. αψογη κατασταση και ηταν κατωτερη, οσον αφορα σημαδακια η γρατζουνιες.
Eyedentify Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Κάποιος με εμπειρία από backmarket παρακαλώ ας μου διευκρινίσει κάτι. Τελικά μετά από πολλές σκέψεις αποφάσισα απόψε να προχωρήσω σε αγορά, ΟΜΩΣ ενώ ήμουν έτοιμος να πληρώσω με PayPal την άξια της συσκευής (210 ευρώ), μου εμφάνισε στην PayPal το εξής μήνυμα και ακύρωσα την αγορά: "Εξουσιοδοτείτε έως και 252,00 EUR για να συμπεριληφθούν σε τυχόν επιπρόσθετες χρεώσεις προμηθευτή που σχετίζονται με την αποστολή προϊόντων, τους φόρους ή άλλο. Πληρώνετε μόνο για όσα συμφωνείτε" Τι ξενερωμα ειναι αυτό; Ενδέχεται δηλαδή να με χρεώσουν παραπάνω από αυτά που ζητάει ο πωλητής; Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2023 από Eyedentify
AlekosTarn000 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Καλησπέρα , εγώ προσωπικά έχω κάνει 2 αγορές από το back market ,μια τον Ιούλιο 2022 ένα iphone 8 και μια τον Δεκέμβριο του 2022 ένα iphone 7. Και τα δύο κινητά ήρθαν αρκετά γρήγορα ( 2-4 μέρες) , σε πολύ καλή κατάσταση ( και τα δύο είχαν αγοραστεί σε "καλή" κατάσταση) και είχαν επιπλέον 100% υγεία μπαταρίας . Μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα δεν έχει παρουσιαστεί και αναζητώ να παραγγείλω άλλο ένα τηλέφωνο από την σελίδα! 2
Eyedentify Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Τελικα ξεπεραστηκαν οι φοβοι μου και εκανα παραγγελια αρχες Μαρτιου. Προσυπογραφω το προηγουμενο σχολιο απο τον φιλο AlekosTarn000, ολα πηγαν καλα. Παραγγελια 1/3, παραλαβη 3/3, αποστολη απο Ρουμανια, πληρωμη μεσω PayPal. Επιλεχτηκε να ειναι σε "αψογη" κατασταση το κινητο, και μπορω να πω οτι σε ενα πολυ μεγαλο ποσοστο προσεγγισε τον χαρακτηρισμο. Χτυπηματα δεν υπηρχαν ουτε περιμετρικα ουτε χαρακιες στην οθονη. Μονο κατι ελαχιστο διπλα απο την πισω καμερα μια χαρακια, αλλα για την διακρινεις πρεπει να δεις το κινητο απο πολυ κοντα. Πολυ θετικη εντυπωση μου εκανε το γεγονος οτι μετα το αρχικο σεταρισμα ηταν ετοιμο για αναβαθμιση λογισμικου, δεν χρειαστηκε να κανω κατι, εγινε αυτοματα. Η συσκευη μεχρις στιγμης δουλευει μια χαρα. Αν μπορουσα να πω 3 αρνητικα, αυτα θα ηταν: 1) Το πακεταρισμα δεν ειναι καλο. Ειναι ενα πολυ απλο μικρο κουτι, και καπου αναμεσα στο χαρτονι (σε σταθερη θεση παντως) ειναι η συσκευη, χωρις προστατευτικες φυσαλίδες, και το εχουν απλα μεσα σε μια λεπτη αλλα και επικινδυνη για φθορα ναυλον (!) θηκη....μου εκανε αρνητικη εντυπωση αυτο. 2) Το κινητο ηρθε με μπαταρια 0%.....αν ειναι δυνατον! 3) Ενα απλο καλωδιο φορτιστη συνοδευε την συσκευη στο πακετο, χωρις την πριζα, τιποτα αλλο. Δεν μετανιωνω καθολου για την αγορα μου παντως. Απεκτησα κινητο το οποιο κοστιζε τον Οκτωβριο του 2018 650 ευρω με 210. 1-2 μερες μετα την αγορα μου εριξαν την τιμη στα 202... εκνευριστικο, αλλα που να το προβλεψεις... Επεξ/σία 3 Απριλίου 2023 από Eyedentify 1
AlekosTarn000 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Έκανα τελικά άλλη και παραγγελία, ένα iphone 11, η οποία αναφέρει εκτιμώμενη παράδοση σε 5 εργάσιμες ημέρες. Θα σας ενημερώσω όταν έρθει ! 2
AlekosTarn000 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Ενημέρωση σχετικά με την παραγγελία. Τελικά χρειάστηκε να ακυρώσω την παραγγελία γιατί το ταχυδρομείο δεν αποδεχόταν την διεύθυνση μου . Δοκίμασα 3 διαφορετικές ολοκληρωμένες διευθύνσεις και το ταχυδρομείο έλεγε πως καμία δεν είναι σωστή η επαρκής . Θα σας πρότεινα να μείνετε μακριά από τον πωλητή Phoneed (όταν πάτε να προσθέσετε κάποιο προϊόν στο καλάθι σας γράφει από ποιον πωλείται ) και γενικότερα οποιονδήποτε πωλητή από Γαλλία . Ζήτησα επιστροφή χρημάτων και λογικά θα παραγγείλω από κάποιον άλλον. Επίσης θα ήθελα να τονίσω πόσο καλή είναι η ομάδα υποστήριξης του Backmarket, κάθε μύνημα που τους έστειλα συνήθως απαντήθηκε μέσα σε 2 ώρες και με βοήθησαν με το θέμα του συγκεκριμένου πωλητή . 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα