Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Ειναι κλειδωμένα σε πάροχο.Και αν δεν ξεκλειδωθούν δεν δουλεύουν με άλλη σιμ.

Άρα δεν δουλεύουν με τους Ελληνικούς παρόχους? 

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 29/9/2021 στις 10:16 ΜΜ, lon-zet είπε

Για το ΚΙΟΥ ΣΟΠ της γνωστής εταιρίας τι γνώμη έχετε; Φαίνεται αρκετά αξιόπιστο και με καλές τιμές. 

Έχω ήδη πάρει τρία τηλέφωνα από εκεί, όλα άψογα. Μάλιστα, το τελευταίο iPhone που πήρα ήρθε με μπαταρια στο 100% και τιμή ίδια με μεταχειρισμένα από εδώ. 

• Like 1
  • 10 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα! Είναι καιρός από το τελευταίο μήνυμα στο νήμα, αλλά σκέφτηκα να ρωτήσω μήπως υπάρχει κάποιος που να αγόρασε φέτος από εκεί, και αν ναι, τι εμπειρία είχατε; Πάνω που πάω κάθε φορά να προχωρήσω σε αγορά, πέφτω σε κάποιες αξιολογήσεις αρνητικές (Όχι πολλές η αλήθεια) και με φρενάρει. Το κακό ειναι ότι κάποιοι πωλητές εκεί δεν δίνουν PayPal.

Είναι ρίσκο μεγάλο λέτε να αγοράσω από εκεί;

Επεξ/σία από Eyedentify
Δημοσ.

Να σου πω και εγώ το σκεφτόμουν να αγοράσω από εκεί, αλλά τελικά προτίμησα καινούριο. Δεν νομίζω να έχεις κάποιο θέμα. Απλά να επιλέξεις πωλητή ο οποίος να έχει paypal.

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, dimitris_213 είπε

Να σου πω και εγώ το σκεφτόμουν να αγοράσω από εκεί, αλλά τελικά προτίμησα καινούριο. Δεν νομίζω να έχεις κάποιο θέμα. Απλά να επιλέξεις πωλητή ο οποίος να έχει paypal.

Εκει σκαλωνω. Ο συγκεκριμενος πωλητης ειναι απο Ρουμανια και δεν εχει επιλογη PayPal...

Ενα κινητο Sony ζαχαρωνω, το XZ3. Προβληματιζομαι πολυ που δεν εχει επιλογη PayPal αλλιως θα ειχα αγορασει τουλαχιστον 2 μηνες πριν. Θα δω τι θα κανω. Ευχαριστω για την απαντηση.

16 λεπτά πριν, BertaJourdan είπε

Εγω πηρα πριν λιγο καιρο ενα iphone Xs απο εδω>   https://www.refurbed.de/

Κατασταση : Exzellent

Μπαταρια 100%

Γενικα σαν καινουργιο.

Μενω Γερμανια ηρθε απο Ολλανδια.

Απ' οτι ειδα εχουν το κινητο που με ενδιαφερει. Θα τσεκαρω αν εχει PayPal. Ευχαριστω για την απαντηση.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Eyedentify είπε

Εκει σκαλωνω. Ο συγκεκριμενος πωλητης ειναι απο Ρουμανια και δεν εχει επιλογη PayPal...

Ενα κινητο Sony ζαχαρωνω, το XZ3. Προβληματιζομαι πολυ που δεν εχει επιλογη PayPal αλλιως θα ειχα αγορασει τουλαχιστον 2 μηνες πριν. Θα δω τι θα κανω. Ευχαριστω για την απαντηση.

Απ' οτι ειδα εχουν το κινητο που με ενδιαφερει. Θα τσεκαρω αν εχει PayPal. Ευχαριστω για την απαντηση.

Eννοειται οτι εχει Paypal.

Για ποιο κινητο ενδιαφερεσαι?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, BertaJourdan είπε

Eννοειται οτι εχει Paypal.

Για ποιο κινητο ενδιαφερεσαι?

Ο συγκεκριμενος πωλητης δεν δινει PayPal επιλογη.

https://www.backmarket.gr/el-gr/p/sony-sony-xperia-xz3-64-gb/d795deda-bf6a-45de-8e44-31137f8654b5#l=10

(Concord Service - Ρουμανια)

EDIT: Α συγγνωμη νομιζα για το backmarket αναφεροσουν, μετα καταλαβα :P

Επεξ/σία από Eyedentify
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Eyedentify είπε

Ο συγκεκριμενος πωλητης δεν δινει PayPal επιλογη.

https://www.backmarket.gr/el-gr/p/sony-sony-xperia-xz3-64-gb/d795deda-bf6a-45de-8e44-31137f8654b5#l=10

(Concord Service - Ρουμανια)

Εγω παντως το εβαλα στο καλαθι και μια χαρα μου δινει επιλογη paypal

xz3.png

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, BertaJourdan είπε

Εγω παντως το εβαλα στο καλαθι και μια χαρα μου δινει επιλογη paypal

xz3.png

Ωραια. Τωρα απομενει να βγαλω ακρη με τα γερμανικα που δεν γνωριζω και δεν βλεπω επιλογη για αγγλικα...

Θα το προσπαθησω. Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Eyedentify είπε

Ωραια. Τωρα απομενει να βγαλω ακρη με τα γερμανικα που δεν γνωριζω και δεν βλεπω επιλογη για αγγλικα...

Θα το προσπαθησω. Ευχαριστω πολυ!

Κανε σκρολ κατω

καπου στην μεση της σελιδας θα δεις το σημαιακι.

Αλλαξε την γλωσσα.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, BertaJourdan είπε

Κανε σκρολ κατω

καπου στην μεση της σελιδας θα δεις το σημαιακι.

Αλλαξε την γλωσσα.

Δεν στελνει Ελλαδα ο πωλητης 😕 Εβγαλε μια λιστα με 11 χωρες στις οποιες στελνει και δεν ειμαστε μεσα...κριμα γιατι εχει επιλογη paypal...

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Eyedentify είπε

Δεν στελνει Ελλαδα ο πωλητης 😕 Εβγαλε μια λιστα με 11 χωρες στις οποιες στελνει και δεν ειμαστε μεσα...κριμα γιατι εχει επιλογη paypal...

Κριμα.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 3/11/2022 στις 11:18 ΠΜ, Eyedentify είπε

Καλή τιμή, στην Ελλάδα δεν θυμάμαι να είχε βγεί σε προσφορά σε τέτοια τιμή.

Είχα πάρει το XZ1 στα 230€ και το έχω ακόμα, αλλά έχει μείνει στο android 9 και δεν παίρνει security patches απο τα τέλη του 2019.

Το XZ3 απο ότι βλέπω, έχει πάρει android 12 και έχει security patch 13/06/2022, μάλλον δεν θα πάρει άλλο.

Εχει βγάλει και άλλα πρόσφατα μοντέλα η Sony, αλλά είναι overpriced.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...