Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Έχει αγοράσει κάποιος κινητό από το back market? Έχει αρκετές τιμές και βρίσκομαι στην ισπανια οπότε σκευτομαι να τσιμπισω κάποιο. Απλά δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο μπορεί να είναι 

Ευχαριστω 

• 3 μήνες μετά...
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 30/5/2021 στις 2:16 ΜΜ, ioakim100 είπε

Καλησπέρα, 

Έχει αγοράσει κάποιος κινητό από το back market? Έχει αρκετές τιμές και βρίσκομαι στην ισπανια οπότε σκευτομαι να τσιμπισω κάποιο. Απλά δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο μπορεί να είναι 

Ευχαριστω 

Ναι και εγώ σκέφτομαι να αγοράσω αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστο το site. 

Το είδα από τους TechItSerious και μου φάνηκαν αρκετά καλές οι τιμές τους. 

Πάντως μου φαίνεται λίγο περίεργη η όλη φάση... 🤔 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Nabuko είπε

Refurbished και second hand συσκευές πουλάνε όχι καινούριες, γι' αυτό και αυτές οι τιμές. 

Ναι το γνωρίζω αυτό, αλλά θεωρείς αξιόπιστο το site? 

Εμπιστεύομαι τα refurbished περισσότερο από τα μεταχειρισμένα λόγω εγγύησης. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, lon-zet είπε

αλλά θεωρείς αξιόπιστο το site? 

Δεν έχω άποψη. Έχουν paypal (δεν ξέρω αν δουλεύει) αλλά στα γρήγορα που έψαξα δεν βρήκα φυσική διεύθυνση και τηλέφωνα.

Επίσης με παραξένεψε λίγο ο Ντέμης Ρούσσος 🤔

• Like 1
Δημοσ.
Στις 30/5/2021 στις 2:16 ΜΜ, ioakim100 είπε

Καλησπέρα, 

Ευχαριστω 

Δημοσ.

Ναι, αλλά σε αυτό το θέμα δεν δίνεται ξεκάθαρη απάντηση για τους λόγους που δεν θεωρείτε αξιόπιστο το site. To ότι είναι μεταχειρισμένα δε μου λέει κάτι.

Όλα τα παραπάνω φιλικά 🙂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν θα επαιρνα κατι refurbished θα ηταν μαλλον απο εδω:

Gebraucht & Refurbished - Apple (DE)

Ψαξε το δικο σου αντιστοιχο στην ισπανια, σιγουρα θα εχει.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, CaratNaturelle είπε

Αν θα επαιρνα κατι refurbished θα ηταν μαλλον απο εδω:

Gebraucht & Refurbished - Apple (DE)

Ψαξε το δικο σου αντιστοιχο στην ισπανια, σιγουρα θα εχει.

Δεν ήξερα ότι η Apple ανακατασκευάζει μόνη της συσκευές... Δυστυχώς όμως δεν υπάρχουν ανακατασκευασμένα iPhones 

Επίσης, αν κάποιο μέλος γνωρίζει κάποιο site για αγορά refurbished iPhones, θα χαρώ πολύ να το αναφέρει. 

Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε μου αλλά οι τιμές δεν με εξέπληξαν.

Στην Ελλάδα το iPhone 8 για το οποίο ενδιαφέρομαι κοστίζει από 190€ μέχρι το πολύ 210€ ενώ εκεί ξεκινάει από 245€

Δημοσ.

Δεν ειναι μονο η τιμη στα μεταχειρισμενα .Σε μια χρονικη στιγμη πουλουνται ετσι για διαφορους λογους .

Η κατασταση στην οποια βρισκονται ειναι το θεμα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βρέθηκα τυχαία στο backmarket.com (όχι το ελληνικό) και έριξα μια ματιά στα προϊόντα του. 

Οι τιμές του είναι χώμα σε όλα, πολύ πιο κάτω από αυτές του ελληνικού. Για παράδειγμα, ένα ξεκλείδωτο iPhone SE 2020 στα 200€ πιστεύω πως συμφέρει, ακόμα και αν έχει αλλαχτεί πίσω μέρος ή μπαταρία ή ακόμα και οθόνη, αν αυτό δεν δημιουργεί προβλήματα στη χρήση. Και η μπαταρία αν έχει χαμηλό ποσοστό υγείας, την αλλάζεις με αυθεντική στο επίσημο service της Apple με 50€ και είσαι κομπλέ. Κατ' εμέ, αξίζει περισσότερο από το να αγοράσεις μεταχειρισμένο στα 300€. Έχει και εγγύηση ενώ τα μεταχειρισμένα όχι. Άλλωστε πόσο βαριά χρήση μπορεί να του έγινε σε έναν χρόνο? Συμφωνείτε με το σκεπτικό μου? 

Με προβληματίζει όμως που για κάποια iPhone λέει ότι δουλεύουν μόνο με ένα ή δύο ή τρεις παρόχους κινητής...  Τι μπορεί να σημαίνει αυτό? Ότι τα κινητά είναι κλεμμένα, ας πούμε? Αν πάρω συσκευή που δουλεύει και με τους τρεις παρόχους θα έχω πρόβλημα στην Ελλάδα (αφού οι πάροχοι είναι διαφορετικοί)? 

Αν κάποιος έχει αγοράσει ή ξέρει θα χαιρόμουν πολύ να μοιραστεί την εμπειρία του μαζί μας. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, lon-zet είπε

Με προβληματίζει όμως που για κάποια iPhone λέει ότι δουλεύουν μόνο με ένα ή δύο ή τρεις παρόχους κινητής...  Τι μπορεί να σημαίνει αυτό? Ότι τα κινητά είναι κλεμμένα, ας πούμε? Αν πάρω συσκευή που δουλεύει και με τους τρεις παρόχους θα έχω πρόβλημα στην Ελλάδα (αφού οι πάροχοι είναι διαφορετικοί)? 

Αν κάποιος έχει αγοράσει ή ξέρει θα χαιρόμουν πολύ να μοιραστεί την εμπειρία του μαζί μας. 

Ειναι κλειδωμένα σε πάροχο.Και αν δεν ξεκλειδωθούν δεν δουλεύουν με άλλη σιμ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...