LK7 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) καλησπερα σε όλους ενδιαφερομαι να αγορασω το p40 pro αλλα το γνωστο θεμα με τα google services με κανει δυστακτικο εχω δει οτι υπαρχουν λυσεις αλλα οτι αλλαζουν συνεχως αυτη την περιοδο τι ισχυει ; με ποιες εφαρμογες θα εχω προβλημα ; γενικα η εμπειρια του να εχεις huawei αυτον τον καιρο πως είναι ; ( για οσους εχουν ενα στην κατοχή τους ) αυτην την στιγμη εχω το s20 και ο μονος λογος που θα ηθελα να αλλαξω ειναι η μπαταρια αξιζει ο κόπος ; ευχαριστω εκ τον προτερων Επεξ/σία 30 Μαΐου 2021 από LK7
vargas Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Από τι λένε επιστρέφουν τα google services στην Huawei ,οπότε δε νομίζω να υπάρχουν πια θέματα https://www.androidauthority.com/huawei-honor-google-services-1228351/ 1
koutsis Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 6 ώρες πριν, vargas είπε Από τι λένε επιστρέφουν τα google services στην Huawei ,οπότε δε νομίζω να υπάρχουν πια θέματα https://www.androidauthority.com/huawei-honor-google-services-1228351/ Καμία σχέση. Τα Google services θα γυρίσουν στα κινητά honor το οποίο brand ανήκε στη Huawei και το πούλησε σε άλλες εταιρίες, και για αυτό άλλωστε επανέρχονται. Σε κινητά Huawei ΔΕΝ υπάρχουν ούτε θα υπάρξουν Google services! 11 ώρες πριν, LK7 είπε καλησπερα σε όλους ενδιαφερομαι να αγορασω το p40 pro αλλα το γνωστο θεμα με τα google services με κανει δυστακτικο εχω δει οτι υπαρχουν λυσεις αλλα οτι αλλαζουν συνεχως αυτη την περιοδο τι ισχυει ; με ποιες εφαρμογες θα εχω προβλημα ; γενικα η εμπειρια του να εχεις huawei αυτον τον καιρο πως είναι ; ( για οσους εχουν ενα στην κατοχή τους ) αυτην την στιγμη εχω το s20 και ο μονος λογος που θα ηθελα να αλλαξω ειναι η μπαταρια αξιζει ο κόπος ; ευχαριστω εκ τον προτερων Δεν αξίζει τον κόπο από s20 να πας σε Huawei και να μπλέξεις με τα Google services χωρίς λόγο! Εκτός αν δεν τα χρησιμοποιείς καθόλου και δεν σε ενοχλεί... 1
osfp1978 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Ειχα p40 lite ενα εξαμηνο και πουληθηκε γιατι δεννπαλευοτσν η ελκειψη gms....
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 33 λεπτά πριν, osfp1978 είπε Ειχα p40 lite ενα εξαμηνο και πουληθηκε γιατι δεννπαλευοτσν η ελκειψη gms.... Και βρηκες και το εδωσες? ωραιος. Δεν ακουμπουσα τετοιο κινητο που να κοπανιοταν η huawei κατω στο πατωμα.😁
osfp1978 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, intensobank είπε Και βρηκες και το εδωσες? ωραιος. Δεν ακουμπουσα τετοιο κινητο που να κοπανιοταν η huawei κατω στο πατωμα.😁 Κι ομως το πηρανε... Ηταν πολυ καλο κινητο αλλα μπελας να μην εχει ,gms...Διαρκως πατεντες για να δουλευουν οι εφαρμογες σωστα.... Πηρα realme και ησυχασα αφου βλαστιμησα το miui των xiaomi πρωτα....Αυτη ηταν μεγαλυτερη βλακεια απο μερους μου (να αφορασω xiaomi).Αυτο το πουλησα μεσα σε 20 μερες...
Mpabhs Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Wow από ότι βλέπω μόνο ένας το είχε το κινητό και όχι αυτό που θέλεις θα σου μιλήσω ως κάτοχος P40 pro εδώ και 6 μήνες φίλε μου ειλικρινά έφυγα από την σαπίλα τον Google mobile services... Όταν το πρώτο πείρα είπα να περάσω τα Google services για να το χρησιμοποιήσω μετά απκ 1 εβδομάδα είπα να το κάνω reset και να το δουλέψω όπως το βγάζει η μανούλα του ΦΟΒΕΡΌ και το αφήνω εδω αυτό το θέμα... Λοιπόν περνάμε σε όλα τα άλλα με λίγα λόγια από όσες συσκευές βγήκαν το 2020 είναι κορφή στο μόνο που υστερεί είναι ότι δεν έχει στερεοφωνικό ηχείο για 550 που έχει πάνω κάτω δεν αξίζει άλλο... φίλε μου νομίζω να σε κάλυψα Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2021 από Mpabhs 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα