Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!

Θα ήθελα την βοήθεια σας σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω με την LG Smart TV μου, μοντέλο 32LB650V.

Μπήκα αρχικά στα Service Menu (Instart & Adjust) και έψαχνα κάποια ρύθμιση για να μπορέσω να ξεκλειδώσω το bluetooth της τηλεόρασης έτσι ώστε να μπορέσω να βάλω bluetooth ακουστικά. Εννοείται πως δεν βρήκα τίποτα σχετικά με αυτό και από βλακεία μου πρέπει να πείραξα κάποια άλλη ρύθμιση και από τότε δεν μου λειτουργεί καμία θύρα HDMI!!! Δυστυχώς δεν είχα βγάλει κάποια φωτογραφία πριν "πείραξω" τις ρυθμίσεις και έτσι τώρα δεν ξέρω πως να ξανακάνω τις θύρες HDMI να λειτουργούν. Ενώ μου τις εντοπίζει και τις 3 θύρες κανονικά, όταν συνδέω επάνω τους κάτι δεν βλέπουν κανένα σήμα.
Ξαναμπήκα στα παραπάνω menu για να δω μήπως και μπορέσω να εντοπίσω ποια ρύθμιση είχα αλλάξει, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να την βρω. Επίσης παρατήρησα ότι στον μενού Instart, στο πεδίο 6. EDID: και στις θύρες HDMI (συννημένη φωτογραφία) μου γράφει "NG". Φαντάζομαι ότι αυτό σημαίνει ότι για κάποιο λόγο δεν δουλεύουν....
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το παραπάνω πρόβλημα. Είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να αλλάξω ή απλά έτυχε και χάλασαν όλες οι θύρες HDMI (ενώ δούλευαν προηγουμένως) ακριβώς την ίδια στιγμή που είχα την ΗΛΙΘΙΑ ιδέα να "πειράξω" ρυθμίσεις που δεν ήξερα;;;

Settings.jpg

Model.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...