poihths Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Στις 10/5/2023 στις 2:44 ΜΜ, George 2 είπε Καλησπέρα,έχω ένα corolla hybrid του 2009, έχει κανένας άλλος προβλήματα με τους γρύλους; Η toyota με μου πρότεινε αντικατάσταση γιατί κοπανάει το τζάμι και του οδηγού και του συνοδηγού όταν είναι μισάνοιχτα. Που μου προτείνεται να πάω εκτός αντιπροσωπείας για ρεγουλάρισμα φαντάζομαι γιατί για να τους αντικαταστήσω είναι πολύ ακριβοί! φαντάζομαι του 2019 είναι το μοντέλο σου. Δεν λύνεται αυτο το ζήτημα που λες. Έχει δώσει μια οδηγία η Τογιοτα για γρασάρισμα των γρύλων παρόλαυτα δεν διορθώθηκε σε μένα και σε πολλούς άλλους. Όπως και να έχει θα ζήσουμε με αυτό δεν είναι και τοσο σημαντικό, κάποια στιγμη το συνηθίζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George 2 Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Όντως είναι του 2019,οπότε ας κάνω ότι δεν το ακούω,χαχα ευχαριστώ 🙂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Κι εγώ ανοίγω τέρμα το παράθυρο όταν είμαι μόνος μου γιατί με εκνευρίζει αυτό το κοπάνημα. Δυστυχώς η Τογιότα σφυρίζει αδιάφορα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill89 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 6 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Κι εγώ ανοίγω τέρμα το παράθυρο όταν είμαι μόνος μου γιατί με εκνευρίζει αυτό το κοπάνημα. Δυστυχώς η Τογιότα σφυρίζει αδιάφορα... Κι εγω τα ιδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argosargou Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Καλημέρα, Σκοπεύω να αγοράσω ένα υβριδικό Corolla 1.8 και αναρωτιέμαι εάν έχει κάποιος μετρήσει κατανάλωση με τον κλιματισμό ενεργοποιημένο. Απο την αντιπροσωπία μου είπαν ότι το κλιματιστικό λειτουργεί από το Inverter και άρα δεν περιμένουν κάποια αξιοσημείωτη αύξηση της κατανάλωσης. Όπως καταλαβαίνεται ειμαι αρκετά επιφυλακτικός με αυτή την απαντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, argosargou είπε Καλημέρα, Σκοπεύω να αγοράσω ένα υβριδικό Corolla 1.8 και αναρωτιέμαι εάν έχει κάποιος μετρήσει κατανάλωση με τον κλιματισμό ενεργοποιημένο. Απο την αντιπροσωπία μου είπαν ότι το κλιματιστικό λειτουργεί από το Inverter και άρα δεν περιμένουν κάποια αξιοσημείωτη αύξηση της κατανάλωσης. Όπως καταλαβαίνεται ειμαι αρκετά επιφυλακτικός με αυτή την απαντηση. Είναι τόσο σημαντική η καταναλωση του κλιματισμού που θα σε απέτρεπε απο την αγορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paanur Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Καλημέρα, Ως κάτοχος CHR εδώ και 2 χρόνια που έχει τον ίδιο κινητήρα μπορώ να επιβεβαιώσω πως η κατανάλωση ειδικά το καλοκαίρι είναι εξαιρετική. Αυτό το λίγο που ίσως επιβαρύνει ο κλιματισμός στην κατανάλωση εξισορροπείται από το γεγονός ότι κινητήρας το καλοκαίρι λειτουργεί οικονομικότερα λόγω θερμοκρασιών. Το καλοκαίρι κινούμενος κυρίως εντός πόλης βγαζω περίπου 800 χιλιόμετρα αρκετά εύκολα με ένα γέμισμα (περίπου 35 λίτρα) αλλά δουλεύω λίγο τον κλιματισμό. Το χειμώνα φτάνω κοντά στα 750. Με περισσότερη χρήση κλιματισμού θα είσαι κοντά στα νούμερα του χειμώνα. Ελπίζω να βοήθησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argosargou Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Είναι σημαντικό για εμένα. Γενικά δεν αντέχω τη φασαρία και το καυσαέριο οπότε είμαι μόνιμα με κλειστά παράθυρα και άρα το κλιματιστικό δουλεύει πάρα πολύ. Φυσικά γνωρίζω ότι η κατανάλωση επιβαρύνεται σε κάθε περίπτωση, αλλά η απάντηση της αντιπροσωπείας με έβαλε σε σκέψεις για το πόσο αυξάνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas-d Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δοκίμασα σήμερα κλιματισμό πρώτη φορά σε chr μιας και το αμάξι το έχω ενα μήνα περίπου και δουλεύει άψογα ακόμα και χωρίς τον κινητήρα άσε που δεν νιώθεις αυτό το κόψιμο του κινητήρα κατανάλωση είμαι στα 4,9l. Με δίλιτρο μοτέρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Γενικά η επιβάρυνση του κλιματισμού στην κατανάλωση είναι ελάχιστη. Υπόψην δε ότι το Corolla που θα σκέφτεται να πάρει ο φίλος παραπάνω δεν θα είναι το παλιό που είχε τον ίδιο κινητήρα και υβριδικό σύστημα με το CHR, αλλά το νέο 5ης γενιάς. εγώ δεν ανοίγω ποτέ παράθυρα, και έχω πάντα τον κλιματισμό στους 23-23,5 βαθμούς. Το Πειραιάς-Χαλάνδρι που είναι το καθημερινό μου δρομολόγιο το κάνω (με Corolla Cross 2.0) με περίπου 4-4,6λ/100) και επειδή πολλοί ρωτάνε κατά καιρούς για την κατανάλωση στα ταξίδια ας δώσω κι ένα σημερινό screenshot από τη διαδρομή Βόλος-Πειραιάς με δύο άτομα, αποσκευές και εννοείται κλιμα σε όλη τη διαδρομή. Όπως θα δείτε από τη μέση ταχύτητα δεν το λυπήθηκα καθόλου. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MontzOlee Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 12 ώρες πριν, argosargou είπε Καλημέρα, Σκοπεύω να αγοράσω ένα υβριδικό Corolla 1.8 και αναρωτιέμαι εάν έχει κάποιος μετρήσει κατανάλωση με τον κλιματισμό ενεργοποιημένο. Απο την αντιπροσωπία μου είπαν ότι το κλιματιστικό λειτουργεί από το Inverter και άρα δεν περιμένουν κάποια αξιοσημείωτη αύξηση της κατανάλωσης. Όπως καταλαβαίνεται ειμαι αρκετά επιφυλακτικός με αυτή την απαντηση. Καλησπέρα φίλε , πηγες ρώτησες σε καμία αντιπροσωπεία για εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης κτλ ; το καλοβλεπω το Corolla cross ειδικά τώρα που έβγαλε 1.800cc για να μην πληρώνω νταβατζιλικια κάθε χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas-d Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 6 ώρες πριν, MontzOlee είπε Καλησπέρα φίλε , πηγες ρώτησες σε καμία αντιπροσωπεία για εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης κτλ ; το καλοβλεπω το Corolla cross ειδικά τώρα που έβγαλε 1.800cc για να μην πληρώνω νταβατζιλικια κάθε χρόνο. Φίλε μου καλύτερα να πληρώνεις μια φορά το χρόνο το φόρο πολυτελείας(παράλογο μπορεί κάποια στιγμή να καταργηθεί) και να έχεις δύναμη, έχει αρκετή διαφορά το 1,8 απο το 2,0 στην ιπποδύναμη και το αμάξι δε το λες και ελαφρύ. Το 1,8 είναι ψόφιο και λόγο cvt το καταλαβαίνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MontzOlee Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, andreas-d είπε Φίλε μου καλύτερα να πληρώνεις μια φορά το χρόνο το φόρο πολυτελείας(παράλογο μπορεί κάποια στιγμή να καταργηθεί) και να έχεις δύναμη, έχει αρκετή διαφορά το 1,8 απο το 2,0 στην ιπποδύναμη και το αμάξι δε το λες και ελαφρύ. Το 1,8 είναι ψόφιο και λόγο cvt το καταλαβαίνεις. Καλημέρα κ ευχαριστώ για την συμβουλή.. τα έχεις οδηγήσει και τα δυο ή εικάζεις ότι θα είναι έτσι όμως ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 δεν είναι αυτονόητο ότι αλλιώς πάει ένα σχετικά βαρύ αυτοκίνητο με 200 άλογα και αλλιώς με 140 ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas-d Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 4 ώρες πριν, MontzOlee είπε Καλημέρα κ ευχαριστώ για την συμβουλή.. τα έχεις οδηγήσει και τα δυο ή εικάζεις ότι θα είναι έτσι όμως ? Φίλε μου δε λέω εικασίες η πραγματικότητα είναι αυτή!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα