paylidis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, zanskou είπε δεν παίζει να έχεις 8 χρόνια την εργοστασιακή μπαταρία για κανένα λόγο Επιβεβαιώνω. Σε Bmw 8.5 χρόνια είχα εργοστασιακή…
Nabuko Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, paylidis είπε Επιβεβαιώνω. Σε Bmw 8.5 χρόνια είχα εργοστασιακή… Σε περνάω, 10 😀 2
zanskou Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 τι μπαταρίες έχετε ρε παιδιά και βαστάνε τόσα χρόνια ;
paylidis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, zanskou είπε τι μπαταρίες έχετε ρε παιδιά και βαστάνε τόσα χρόνια ; Bmw 😂 Banner ήταν η δικη μου η εργοστασιακή. 85ah start stop agm 5 λεπτά πριν, Nabuko είπε Σε περνάω, 10 😀 9 έβγαλε τελικά. Της πάτησα μια φόρτιση με τον crew στα 8.5 που έβγαλε μήνυμα ότι θέλει αλλαγή κ κράτησε λίγο ακόμη... Αλλά ναι με έφαγες στη γωνία!
Joshua21 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, zanskou είπε τι μπαταρίες έχετε ρε παιδιά και βαστάνε τόσα χρόνια ; Οι μπαταρίες που τοποθετούν στα αυτοκίνητα τα εργοστάσια είναι πάντα πολύ ανώτερες ποιοτικά από αυτές του εμπορίου.
filarhos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Στις 11/12/2021 στις 10:41 ΜΜ, paylidis είπε Bmw 😂 Banner ήταν η δικη μου η εργοστασιακή. 85ah start stop agm 9 έβγαλε τελικά. Της πάτησα μια φόρτιση με τον crew στα 8.5 που έβγαλε μήνυμα ότι θέλει αλλαγή κ κράτησε λίγο ακόμη... Αλλά ναι με έφαγες στη γωνία! Το μαυρισμένο είναι όλο το νόημα! agm κύριοι είναι η απάντηση. Έχουν κεραμικά χωρίσματα που εξασφαλίζουν διπλάσια διάρκεια ζωής. Το θέμα είναι ότι πριν λίγο καιρό άλλαξα στο punto και η τιμή είχε πέσει πολύ. 75 η απλή sns και 110 η agm. Η εργοστασιακή δεν κράτησε ούτε ένα χρόνο. Αλλά δεν ξέρω που την είχαν αφού το αυτοκίνητο ήταν αρκετούς μήνες στο τελωνείο, καθότι ετοιμοπαράδοτο. Αξίζει η agm αλλά η παλιά κράτησε 4 χρόνια και την άλλαξα προληπτικά, έρχονται κρύα εδώ και δεν παίζεις. Κι επειδή δίνουν 2 χρόνια εγγύηση και στις δυο προτιμώ να παίρνω τις παλιές και να τις αλλάζω πιο συχνά.
tutuyo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Στην Opel, οπως φανταζομαι και στα αλλα PSA, 2 χρονια ειναι η εγγυηση των μπαταριων που φυσικα ειναι του ανταλλακτικου, ξεχωριστα δλδ απο την εγγυηση του αυτοκινητου Σε καινουργιο Corsa, η μπαταρια εκοψε στοιχειο λιγο πανω απο τα 2 χρονια. Στην αρχη, στην αντιπροσωπεια προσπαθησαν να το περασουν ντουκου, αλλα με λιγη πιεση τελικα την αντικατεστησαν χωρις κοστος. Θελω να πιστευω οτι σε αλλο κατασκευαστη πχ Toyota δεν θα υπηρχε μα και μου, απλα θα την αντικαταστουσαν χωρις πολλα πολλα
paylidis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 19 λεπτά πριν, tutuyo είπε Θελω να πιστευω οτι σε αλλο κατασκευαστη πχ Toyota δεν θα υπηρχε μα και μου, απλα θα την αντικαταστουσαν χωρις πολλα πολλα Μπα, να πιστευεις οτι όλοι θα την πέρναγαν σαν φυσιολογικη φθορά... Μονο αν εισαι στο δοκαρι +2-3 μηνες που λεμε (όπως εσυ) ισως στην αλλαζαν τσαμπα... 1
zanskou Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, paylidis είπε Μπα, να πιστευεις οτι όλοι θα την πέρναγαν σαν φυσιολογικη φθορά... Μονο αν εισαι στο δοκαρι +2-3 μηνες που λεμε (όπως εσυ) ισως στην αλλαζαν τσαμπα... H toyota συγκεκριμένα θα την άλλαζε γιατί στις μπαταρίες δίνει εγγύηση 3 χρόνια αν δεν κανω λάθος, όμως η αλήθεια ειναι ότι όντως σε πολλά συνεργεία κοιτάνε να αποφύγουν την εγγύηση όπως ο διάολος το λιβάνι. Στο προηγούμενο ΚΙΑ που είχα η Agm που φόραγε από τη μανα του είχε αρχίσει να πέφτει κάποια στιγμή κοντά στο τέλος της 2ετούς εγγύησης. Όταν λέω έπεφτε βέβαια δεν εννοώ ότι το αυτοκίνητο δεν επαιρνε μπρος αλλά το start/stop δούλευε όλο και πιο αραιά έως σχεδόν καθόλου και ετσι το ψυλιάστηκα. Μάλλον ήταν μπαταρία της πλάκας κιόλας γιατι το αυτοκίνητο δεν έμενε ακίνητο ούτε μια μέρα μέσα στο χρόνο. Τους το πήγα στις +5-6 μέρες από τη λήξη της τυπικής εγγύησης και αρχικά ήταν κάθετοι ότι χρονικά ειναι εκτός εγγύησης και τέλος. όσο και να εξηγούσα ότι εκ των πραγμάτων η μείωση της απόδοσης δεν ηταν δυνατόν να επέλθει σε 5 μέρες αλλά είχε ξεκινήσει να υφίσταται από αρκετά πιο πριν. Τελικά το έφτασα για το γαμώτο μέχρι την ΚΙΑ Hellas όπου τους είπα ότι είτε θα μου δώσουν έγγραφη βεβαίωση ότι η μπαταρία έπεσε τόσο απότομα στις 5 ημέρες μετά τη λήξη της εγγύησης ή ότι δεν υπάρχει κανενα πρόβλημα και θα προχωρήσω διαφορετικά. Ε μην τα πολυλογώ σε καμια βδομάδα, είχα καινούργια μπαταρία. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2021 από zanskou 2
tutuyo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, zanskou είπε ειναι ότι όντως σε πολλά συνεργεία κοιτάνε να αποφύγουν την εγγύηση όπως ο διάολος το λιβάνι. γιατι ομως αυτο? απο την τσεπη τους πληρωνουν το κοστος?
zanskou Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 51 λεπτά πριν, tutuyo είπε γιατι ομως αυτο? απο την τσεπη τους πληρωνουν το κοστος? δεν ξερω. σιγουρα πάντως δεν πληρώνουν από την τσέπη τους το κόστος. δεν θα ηταν και λογικο άλλωστε. 1
paylidis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, tutuyo είπε γιατι ομως αυτο? απο την τσεπη τους πληρωνουν το κοστος? χαρτουρα-διαδικασια... 1
tutuyo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 28 λεπτά πριν, paylidis είπε χαρτουρα-διαδικασια... πολυ πιθανο μου εχει τυχει σε λαστιχο, που αντικατασταθηκε κανονικα, αλλα μεχρι να παει, να ελεγχθει,να εγκριθει, να βγει η εντολη αλλαγης, να ερθει το νεο λαστιχο αντικαταστασης ειχε διαδικασια 1
zanskou Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 33 λεπτά πριν, paylidis είπε χαρτουρα-διαδικασια... στανταρακι 1
George 2 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Καλησπέρα,έχω ένα corolla hybrid του 2009, έχει κανένας άλλος προβλήματα με τους γρύλους; Η toyota με μου πρότεινε αντικατάσταση γιατί κοπανάει το τζάμι και του οδηγού και του συνοδηγού όταν είναι μισάνοιχτα. Που μου προτείνεται να πάω εκτός αντιπροσωπείας για ρεγουλάρισμα φαντάζομαι γιατί για να τους αντικαταστήσω είναι πολύ ακριβοί!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα