Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει απλά είναι στο πλάι όπως να ναι γιατί δεν χώραγε ανθρώπινα XD Δεν φαίνεται στις φωτό.

• Like 1
Δημοσ.

Για τώρα ένας 8350 και ένα tuning με ρυθμίσεις από το thread μου που σου έβαλα ποιο πίσω και θα είσαι μια χαρά για τώρα και όσο πάει η 280. Μετά συνολική αναβάθμιση.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας και πάλι!

Έχω βάλει λίγες ημέρες τώρα έναν μεταχειρισμένο FX-8350. Στην απόδοση είδα μια ευχάριστη (όχι χαοτική) διαφορά όπως ήλπιζα και είμαι πιο άνετος στις εργασίες μου.

Μαζί με τον επεξεργαστή σκέφτηκα πως θα ήταν καλό να πάμε σε αλλαγή και της (Cooler Master τελικά όπως βλέπετε στη φωτό) ψυκτρούλας, η οποία βάσει του κατασκευαστή δεν υποστήριζε τα "ρεύματα" του 8350.

Από ρυθμίσεις κότεψα και δεν έκανα τίποτα.

Πήρα την Be Quiet Pure Rock Slim 2. Είχε μόνη της πάστα από "τη μαμά" πάνω, την άφησα ως έχει και την εγκαταστήσαμε απευθείας. Βάσει HWMonitor οι θερμοκρασίες της CPU σε χαλαρή χρήση (browsing κλπ) παίζουν από 25 εώς 60 (αψυχολόγητα σκαμπανευάσματα). Σε gaming, βαράει 80 έως και 90, πράγμα που δεν συνέβαινε ποτέ με τα παλιά δεδομένα μου.

Φαντάζομαι δεν είναι τόσο παλικάρι η νέα ψυκτρούλα. Αντιληπτό πως ο νέος επεξεργαστής είναι θερμόαιμος αλλά τα νούμερα είναι μεγάλα.

Το κουτί μου χωρά ως 155mm ύψος ψύκτρας βάσει κατασκευαστή. Θεωρείτε πως υπάρχει κάποια καλύτερη από την Noctua NH-U9S στην περίπτωση αυτή? (σε αερόψυξη μόνο).

Δημοσ.

Ποια ψύκτρα είχες πριν; Γενικά σε γρήγορη ματιά που έριξα δεν φαίνεται οτι υπάρχουν πολύ καλές επιλογές μέχρι τα 155mm ύψος. Η noctua που κοιτάς φυσικά αρκετά ποιοτική αλλ6, στα ονομαστικά νούμερα τουλάχιστον, δεν φαίνεται οτι θα κάνει την διαφορά.

Κάνε δοκιμές μήπως φτιάξεις λίγο την κατάσταση με το airflow και κοίτα το νήμα που σου είχε προτείνει ο Τέρης περί oc. Αν διαβάσεις δίνει tips βελτίωσης ρυθμίσεων που ίσως σου φτιάξουν λίγο την κατάσταση.

Δημοσ.

Την τσέκαρα και (αν δεν είναι), μοιάζει πάρα πολύ με την Cooler Master Hyper TX3i.

Θα τα κοιτάξω και αυτά εκ νέου ευχαριστώ!

Στις "top" ψύκτρες αφού του site (πχ scythe) έχετε ακούσει καλά λόγια;

https://pcpartpicker.com/products/cpu-cooler/?compatible_with=cooler-master-case-rck380kwn1#sort=-rating&page=1

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Για αγορα επεξεργαστη κοιτα στο  aliexpress για να μην σου ζητανε τρελα λεφτα στην Ελλαδα! Το κακο ειναι οτι θα περιμενεις 3μηνο για να παραλαβεις. Για 1080p gaming ο fx ειναι μια χαρα ακομα! Εγω τη βγαζω με fx 8100 και rx 590. Περιμενω και εγω τις ddr5 κτλ κτλ

Δημοσ.

τον πίσω ανεμιστήρα στο κουτί πρέπει να τον γυρίσεις να βγάζει αέρα, τώρα τον έχεις να βάζει.

έβαλες πάστα στον επεξεργαστή; έσφιξες σωστά την ψήκτρα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...