Macosj Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε Είναι αρκετοι οι πονηροί. Δυστυχώς, η χώρα αποτελείται από λαμογια και δεν είναι μόνο οι πολιτικοί. Αυτοί είναι απλά ο καθρέπτης της κοινωνίας μας 2
GREGORYMO Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, Macosj είπε Δυστυχώς, η χώρα αποτελείται από λαμογια και δεν είναι μόνο οι πολιτικοί. Αυτοί είναι απλά ο καθρέπτης της κοινωνίας μας ΑΚΡΙΒΩΣ !!! 1
Bitbit Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 αν και ξεφεύγουμε από το θέμα, τα πράγματα είναι απλά. Μη μπλέκετε πολιτικούς στη συζήτηση. Όποιος μπορεί να κλέψει, θα κλέψει. Αυτός είναι ο κανόνας που ισχύει. όταν όμως γυρίζει ο τροχός και κλέβουν εμάς, τότε γκρινιάζουμε.
GREGORYMO Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 4 λεπτά πριν, Bitbit είπε αν και ξεφεύγουμε από το θέμα, τα πράγματα είναι απλά. Μη μπλέκετε πολιτικούς στη συζήτηση. Όποιος μπορεί να κλέψει, θα κλέψει. Αυτός είναι ο κανόνας που ισχύει. όταν όμως γυρίζει ο τροχός και κλέβουν εμάς, τότε γκρινιάζουμε. Ισχύει αυτό, αλλά καθε περίπτωση είναι διαφορετική.
Basilhs23___ Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 4 λεπτά πριν, Bitbit είπε αν και ξεφεύγουμε από το θέμα, τα πράγματα είναι απλά. Μη μπλέκετε πολιτικούς στη συζήτηση. Όποιος μπορεί να κλέψει, θα κλέψει. Αυτός είναι ο κανόνας που ισχύει. όταν όμως γυρίζει ο τροχός και κλέβουν εμάς, τότε γκρινιάζουμε. Και να μην έχεις κλέψει τίποτα και κανέναν, πάλι θα γκρινιάξεις αν σε κλέψουν. Στατιστικά πάντως, σχεδόν όλοι θα κλέψουμε κάτι και σχεδόν από όλους εμάς κάποιος θα κλέψει κάτι.
GREGORYMO Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Και να μην έχεις κλέψει τίποτα και κανέναν, πάλι θα γκρινιάξεις αν σε κλέψουν. Στατιστικά πάντως, σχεδόν όλοι θα κλέψουμε κάτι και σχεδόν από όλους εμάς κάποιος θα κλέψει κάτι. Σύμφωνω.
Bitbit Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, Basilhs23___ είπε Και να μην έχεις κλέψει τίποτα και κανέναν, πάλι θα γκρινιάξεις αν σε κλέψουν. Στατιστικά πάντως, σχεδόν όλοι θα κλέψουμε κάτι και σχεδόν από όλους εμάς κάποιος θα κλέψει κάτι. οπου "κλέβω", βάλε ό,τι άλλο θέλεις. όπως πχ αδικώ. Δεκτόν αυτό που γράφεις. Η ειρωνία είναι ότι γκρινιάζουμε για κάτι άδικο που μας συμβαίνει αλλά μόλις βρεθούμε στην αντίπερα όχθη κάνουμε τα ίδια. Ε αυτό είναι που μου τη δίνει απίστευτα. Νομίζω βγαίνουμε εκτός οπότε το σταματάω
StamTheMan Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε Στατιστικά πάντως, σχεδόν όλοι θα κλέψουμε κάτι και σχεδόν από όλους εμάς κάποιος θα κλέψει κάτι. Δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραματα,ας μην τα ισοπεδωνουμε ολα. Υπαρχουν πολλοι ηθικοι ανθρωποι,οσο και να μην το πιστευετε,και αυτοι ειναι που θα τρελαθουν στο τελος και δε θα μεινει κανεις ορθιος. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Αν θες να είσαι σωστή ρωτα λογιστή ,δεν λέω ΙΚΑ γιατί φοβάμαι θα μπλέξεις,ωστε να της βάλεις τα εργόσημα που της αναλογούν και ξέχασε το.
AristidisZ Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Εγώ απορώ πως δεν έχει σταθεί κάποιος στο «την έπεφτε στον άντρα μου»… 1
StamTheMan Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 12 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Εγώ απορώ πως δεν έχει σταθεί κάποιος στο «την έπεφτε στον άντρα μου»… Γιατι πρωτον ολα ειναι σχετικα ( καποιες νομιζουν οτι ολες θελουν να τους φανε τον αντρα ) ,δευτερον δεν παιζει καποιο ρολο στη συζητηση αυτο.
nikosmakos Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 αυτο θα μπορουσε να παιξει σαν επισοδειο στις οικογενειακές ιστοριες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις