Basilhs23___ Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 6 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Είπαμε, ότι η εργασία στο σπίτι δεν αμφισβητείται αφού έχει καταγραφεί από την αστυνομία. Και πάλι δεν κάνεις κάτι με αυτό. Αν είχε καταγραφεί ο χρόνος παραμονής της τότε θα μπορούσε να τους δημιουργήσει περισσότερο πρόβλημα. Επίσης σημασία έχει ποιανων τα ΑΦΜ και ΑΔΤ καταγράφηκαν στην δηλωση συμβάντος. Εάν πχ γράφει, μεταβηκαμε σήμερα σε οικια οδού τάδε ιδιοκτησίας ταδε και καταγραφουμε πως η τάδε δεν αποχωρεί από το οίκημα, πάλι δεν κάνεις κάτι.
haga Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δέκα μέρες εργασία ισούνται με δέκα ένσημα. Νομίζω πως όλοι συμφωνούμε με αυτό. Το δεύτερο δεδομένο από τα λεγόμενα σου είναι πως δεν ήταν καλή στη δουλειά της. Οπότε, αφού δεν σου έκανε, την έδιωξες. Τι σε κάνει να μην της δίνεις τα ένσημα της, ή εργόσημο για αυτές τις μέρες;
GREGORYMO Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 5 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Και πάλι δεν κάνεις κάτι με αυτό. Αν είχε καταγραφεί ο χρόνος παραμονής της τότε θα μπορούσε να τους δημιουργήσει περισσότερο πρόβλημα. Επίσης σημασία έχει ποιανων τα ΑΦΜ και ΑΔΤ καταγράφηκαν στην δηλωση συμβάντος. Εάν πχ γράφει, μεταβηκαμε σήμερα σε οικια οδού τάδε ιδιοκτησίας ταδε και καταγραφουμε πως η τάδε δεν αποχωρεί από το οίκημα, πάλι δεν κάνεις κάτι. Αν το κυνηγήσει μπορεί να της κάνει ζημιά. Για αυτό έγραψα ότι ΑΝ ήταν ο καυγάς το μηνιατικο ας το έδινε να πάει στο δι..Λο. 1 λεπτό πριν, haga είπε Δέκα μέρες εργασία ισούνται με δέκα ένσημα. Νομίζω πως όλοι συμφωνούμε με αυτό. Το δεύτερο δεδομένο από τα λεγόμενα σου είναι πως δεν ήταν καλή στη δουλειά της. Οπότε, αφού δεν σου έκανε, την έδιωξες. Τι σε κάνει να μην της δίνεις τα ένσημα της, ή εργόσημο για αυτές τις μέρες; Το θέμα ΤΩΡΑ δεν είναι τα ένσημα.
Basilhs23___ Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 9 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Αν το κυνηγήσει μπορεί να της κάνει ζημιά. Για αυτό έγραψα ότι ΑΝ ήταν ο καυγάς το μηνιατικο ας το έδινε να πάει στο δι..Λο. Το θέμα ΤΩΡΑ δεν είναι τα ένσημα. Ο καυγάς δεν νομίζω πως ήταν το μηνιάτικο, τουλάχιστον από αυτά που γράφτηκαν αλλά η συμπεριφορά της εν λόγω γυναίκας που μετά από διαπληκτισμο της με τους άλλους της είπαν άμεσα να σηκωθεί να φύγει και προφανώς έτσι όπως εξελίχτηκε το περιστατικό δεν της πλήρωσαν οσες ημέρες έμεινε εκεί. Τώρα αν έμεινε πχ 1.5 μήνα και δεν της πλήρωσαν ούτε τον 1 μηνα, τι να πω, δεν ήμασταν εκεί να ξέρουμε τι εγινε. Πάντως, συντάσσομαι περισσότερο με το μέρος της ts και ελπίζω να μην αντιμετωπίσει άλλο πρόβλημα.
GREGORYMO Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 15 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Ο καυγάς δεν νομίζω πως ήταν το μηνιάτικο, τουλάχιστον από αυτά που γράφτηκαν αλλά η συμπεριφορά της εν λόγω γυναίκας που μετά από διαπληκτισμο της με τους άλλους της είπαν άμεσα να σηκωθεί να φύγει και προφανώς έτσι όπως εξελίχτηκε το περιστατικό δεν της πλήρωσαν οσες ημέρες έμεινε εκεί. Τώρα αν έμεινε πχ 1.5 μήνα και δεν της πλήρωσαν ούτε τον 1 μηνα, τι να πω, δεν ήμασταν εκεί να ξέρουμε τι εγινε. Πάντως, συντάσσομαι περισσότερο με το μέρος της ts και ελπίζω να μην αντιμετωπίσει άλλο πρόβλημα. ΜΑ, δεν αμφισβητώ τα πραγματικά περιστατικά !!!! Λέω, ότι ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ, αν το κυνηγήσει τα πράγματα είναι δύσκολα.
Bitbit Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 εγώ θα κάνω ένα διαφορετικό σχόλιο. έχουν ανοιχτεί τόσα θέματα και έχουν γίνει τόσες συζητήσεις απο την πλευρά των εργαζομένων για μαύρη ή απλήρωτη εργασία ή οποιαδήποτε άλλη παρανομία. Όταν όμως είμαστε εμείς οι εργοδότες κάνουμε ακριβώς τα ίδια. Εύχομαι να ξεμπλέξεις ts (προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα ασχοληθεί αυτή η γυναίκα) αλλά κοίτα μη τα φέρει έτσι η μοίρα και ανοίξεις κανένα θέμα για τον εργοδότη σου που δε σε πληρώνει ή σε έχει ανασφάλιστη. 4
GREGORYMO Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, Bitbit είπε εγώ θα κάνω ένα διαφορετικό σχόλιο. έχουν ανοιχτεί τόσα θέματα και έχουν γίνει τόσες συζητήσεις απο την πλευρά των εργαζομένων για μαύρη ή απλήρωτη εργασία ή οποιαδήποτε άλλη παρανομία. Όταν όμως είμαστε εμείς οι εργοδότες κάνουμε ακριβώς τα ίδια. Εύχομαι να ξεμπλέξεις ts (προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα ασχοληθεί αυτή η γυναίκα) αλλά κοίτα μη τα φέρει έτσι η μοίρα και ανοίξεις κανένα θέμα για τον εργοδότη σου που δε σε πληρώνει ή σε έχει ανασφάλιστη. Νομίζω, ότι το ξέρεις ότι ΟΙ ΙΔΙΕΣ θέλουν μαύρα, για να παίρνουν τα χρήματα στο χέρι.
Bitbit Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Νομίζω, ότι το ξέρεις ότι ΟΙ ΙΔΙΕΣ θέλουν μαύρα, για να παίρνουν τα χρήματα στο χέρι. πολλές φορές ναι, ισχύει. Άλλο που δε θέλει όμως και ο "εργοδότης". Μη το χρησιμοποιούμε όμως σαν επιχείρημα για να ρίξουμε την ευθύνη αλλού. Δε το παίζω σωστός. Μπορεί να έκανα τα ίδια, δε το αρνούμαι. Απλά άφησα και αυτό το σχόλιο
GREGORYMO Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, Bitbit είπε πολλές φορές ναι, ισχύει. Άλλο που δε θέλει όμως και ο "εργοδότης". Μη το χρησιμοποιούμε όμως σαν επιχείρημα για να ρίξουμε την ευθύνη αλλού. Δε το παίζω σωστός. Μπορεί να έκανα τα ίδια, δε το αρνούμαι. Απλά άφησα και αυτό το σχόλιο Εδώ, πάμε σε ένα ιδιαίτερο κεφάλαιο ανασφαλιστης εργασίας. Μιλάμε για μια γυναίκα που επιβλέπει μια 'γιαγια'. Η εργαζόμενη σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν θέλει 300 ένσημα τον χρόνο. Πρώτον γιατί τα ένσημα είναι 'πολλα' και δεύτερο γιατί παίρνει λιγότερα στο χέρι. Ο εργοδότης δεν έχει διάφορο από τα ένσημα, αλλά και αυτός έχει 'ζορε' να μην φαίνονται στην γυναίκα 'λιγα'. Οπότε, στη ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ κατάσταση αυτό γίνεται κοινή συννενεση.
giorgoskouro Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Πολύ προσοχή όταν ψαχνετε άτομα για οικιακές δουλειές βοήθεια σε άτομα με ειδικές ανάγκες ηλικιωμένους και τέτοια. Να επιλέγετε μόνο εφόσον υπάρχουν πολλές συστάσεις από άλλους η έχετε βρει κάτι θετικό και ενδιαφέρον από το Internet. Επίσης να προσέχετε αν και τι δικαιώματα δίνετε. Εμείς είχαμε περάσει κάτι πσρομοιο το 90 με μια γυναίκα χειροπρακτη από χώρα της πρώην σοβιετικής ένωσης που την φέραμε για να βοηθήσει τον αδερφό μου που πάσχει από χρονιες ασθένειες και τον πατέρα μου που είχε τα ίδια θέματα και αυτός. Είχε έρθει δύο φορές, την δεύτερη σταμάτησε να έρχεται και όταν της τηλεφωνησαμε μας έλεγε ότι δεν έρχεται ξανά και κάτι άλλα, πώς είμαστε υποχρεωμένοι να της αγοράσουμε σπίτι απέναντι από εμάς και να μην γκρινιάζουμε γιατί λεφτά έχουμε και μπλα μπλα, και μας κλείνει το τηλέφωνο στα μούτρα. Μετά την καλέσανε πάλι και στο τέλος μας πρότεινε να πάει με τον πατέρα μου να συζητήσουμε σε κάποιο μαγαζί και να πιούμε κρασί για το θέμα αυτό, ο πατέρας μου αρνήθηκε και μας έκλεισε πάλι το τηλέφωνο. Δεν μιλήσαμε ξανά με αυτήν, κάποιες ημέρες αργότερα την είχε καλέσει ένας συγγενης μας δικηγόρος που έμαθε τι έγινε και της είπε πως θα έπρεπε να ντρέπεται που μας εκβίαζε έτσι. Το λάθος που κάναμε ήταν πως την είχαμε καλέσει να έρθει στο διαμέρισμα που μέναμε στα ΒΠ, στο πατρικό μας μονοκατοικία στο κέντρο, μια φορα ενα καλοκαίρι στο εξοχικό μας που πήγαμε 2 μήνες της πληρώναμε και τα μεταφορικά, της πληρώναμε το ταξί για να έρχεται και να φεύγει παντού, τις δίναμε και κάτι λεφτά παραπανω όταν μας έλεγε ότι είχε προβλήματα με το ενοίκιο, παρόλο που εγώ ήμουν αντιθετος με τον πατέρα μου και όσα της έδινε ήδη έφταναν για να ζήσει καλά και είχε κι άλλους πελάτες. Η περίπτωση που λέτε εδώ είναι διαφορετική. Προσοχή γενικώς και μην βασίζεστε σε μια άκυρη αγγελία στο Internet η επειδή η κυρία Μαρίκα μας λέει πως είναι καλός/η ο τάδε. 17 λεπτά πριν, Bitbit είπε εγώ θα κάνω ένα διαφορετικό σχόλιο. έχουν ανοιχτεί τόσα θέματα και έχουν γίνει τόσες συζητήσεις απο την πλευρά των εργαζομένων για μαύρη ή απλήρωτη εργασία ή οποιαδήποτε άλλη παρανομία. Όταν όμως είμαστε εμείς οι εργοδότες κάνουμε ακριβώς τα ίδια. Εύχομαι να ξεμπλέξεις ts (προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα ασχοληθεί αυτή η γυναίκα) αλλά κοίτα μη τα φέρει έτσι η μοίρα και ανοίξεις κανένα θέμα για τον εργοδότη σου που δε σε πληρώνει ή σε έχει ανασφάλιστη. 100% σωστός σε αυτό. Αλλα τι να γίνει, όταν μπαίνει ο παράγοντας των χρημάτων, οι νόμοι και οι κανόνες δεν παίζουν ρόλο. 1
Macosj Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Εσύ τα ισχυρίζεται αυτά, εγώ ξέρω άτομα που παίρνουν γυναίκες " δοκιμαστικά" 10 μέρες και κατά ένα περίεργο λόγω καμία δεν τους κάνει. Έτσι οι άνθρωποι τυχαία μπορούν να βρουν ένα σκλάβο τον μήνα. Επειδή μέλος της οικογένειας μου το έχει ζήσει αυτό, της είπα κάθε μέρα θα πέφτει μεροκάματο αν πας μαύρα καμία δοκιμή εφόσον δουλεύεις Επεξ/σία 30 Μαΐου 2021 από Macosj 1
GREGORYMO Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Μόλις τώρα, Macosj είπε Εσύ τα ισχυρίζεται αυτά, εγώ ξέρω άτομα που παίρνουν γυναίκες " δοκιμαστικά" 10 μέρες και κατά ένα περίεργο λόγω καμία δεν τους κάνει ΧΩΡΙΣ να πληρώνουν το 10 ήμερο ?
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε ΧΩΡΙΣ να πληρώνουν το 10 ήμερο ? Αυτό συνέβαινε στα call centers πριν 15 χρόνια κατά κόρον.
Macosj Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε ΧΩΡΙΣ να πληρώνουν το 10 ήμερο ? Φυσικά, λένε τελικά δεν μας κάνεις αυτές οι 10 μέρες ήταν δοκιμαστικές Επεξ/σία 30 Μαΐου 2021 από Macosj
GREGORYMO Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Μόλις τώρα, Macosj είπε Φυσικά, λένε τελικά δεν μας κάνεις αυτές οι 10 μέρες ήταν δοκιμαστικές για να δούμε αν αμέ κάνεις Είναι αρκετοι οι πονηροί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις