kyriakh Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Βάλαμε μία αποκλειστική στο σπίτι να προσέχει την πεθερά μου ήταν 10 μέρες δεν τους πρόσεχε καθόλου την έπεφτε στον άντρα μου μου φερόταν εμένα άσχημα. Σήμερα της είπαμε να φύγει και δεν ήθελε να φύγει από το σπίτι φέραμε την αστυνομία και την έδιωξε απείλησεότι θα μας πάει στο ΙΚΑ. Τι πρόστιμο θα μπορούσα να φάμε για 10 μέρες χωρίς ένσημα;
jimis_vts Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 7 λεπτά πριν, kyriakh είπε Βάλαμε μία αποκλειστική στο σπίτι να προσέχει την πεθερά μου ήταν 10 μέρες δεν τους πρόσεχε καθόλου την έπεφτε στον άντρα μου μου φερόταν εμένα άσχημα. Σήμερα της είπαμε να φύγει και δεν ήθελε να φύγει από το σπίτι φέραμε την αστυνομία και την έδιωξε απείλησεότι θα μας πάει στο ΙΚΑ. Τι πρόστιμο θα μπορούσα να φάμε για 10 μέρες χωρίς ένσημα; Μπορεί με κάποιο τρόπο ν' αποδείξει ότι ήταν σε σας? Την πληρώνατε χέρι ή τράπεζα? Στην τράπεζα αν βάζατε λεφτα ίσως σας ρωτήσει το ΙΚΑ πως και τι. Αλλιώς δεν σας κάνει τίποτα.
MauroPaltoudias Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Κάνα δεκάρικο. Όχι κάτι φοβερό. Αλλιώς, ζητάς συγγνώμη, την προσλαμβάνεις εντός δέκα ημερών από την ημέρα που βεβαιώθηκε η παράβαση και πληρώνετε μόνο ένα δυάρι. Επίσης, το Σ.ΕΠ.Ε. είναι το καθ' ύλην αρμόδιο όργανο για τέτοιες υποθέσεις. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2021 από MauroPaltoudias
kyriakh Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, jimis_vts είπε Μπορεί με κάποιο τρόπο ν' αποδείξει ότι ήταν σε σας? Την πληρώνατε χέρι ή τράπεζα? Στην τράπεζα αν βάζατε λεφτα ίσως σας ρωτήσει το ΙΚΑ πως και τι. Αλλιώς δεν σας κάνει τίποτα. Έχει καταγραφεί το συμβάν από την αστυνομία της βίαιης αποχώρησης της από το σπίτι. Αυτή είναι η απόδειξη της δούλευε μόνο 10 μέρες και σήμερα της δώσαμε τα χρήματα για να φύγει ,(στο χέρι)
jimis_vts Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, kyriakh είπε Έχει καταγραφεί το συμβάν από την αστυνομία της βίαιης αποχώρησης της από το σπίτι. Αυτή είναι η απόδειξη της δούλευε μόνο 10 μέρες και σήμερα της δώσαμε τα χρήματα για να φύγει ,(στο χέρι) Οκ είναι ένα συμβαν και το κατήγγειλες αμέσως (παπάτζα), αλλά μας κάνει. Και να σε πάει λες ότι ήρθε μια μέρα το πήρες πρέφα έφερες αστυνομία την πλήρωσες για μια μέρα κι έφυγε. Για μια μέρα δεν ξέρω αν θ' ασχοληθεί καν το ικα. Αν όμως η αστυνομία ήρθε 10 φορές μπορεί να έχεις θέμα. Επίσης αν απλά είναι αποκλειστική και δεν είναι στα μητρώα νοσηλευτριών μάλλον εκείνη θα χει τρεχάματα.
kyriakh Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 3 λεπτά πριν, jimis_vts είπε Οκ είναι ένα συμβαν και το κατήγγειλες αμέσως (παπάτζα), αλλά μας κάνει. Και να σε πάει λες ότι ήρθε μια μέρα το πήρες πρέφα έφερες αστυνομία την πλήρωσες για μια μέρα κι έφυγε. Για μια μέρα δεν ξέρω αν θ' ασχοληθεί καν το ικα. Αν όμως η αστυνομία ήρθε 10 φορές μπορεί να έχεις θέμα. Επίσης αν απλά είναι αποκλειστική και δεν είναι στα μητρώα νοσηλευτριών μάλλον εκείνη θα χει τρεχάματα. Είσαι σίγουρος ότι για να είναι αποκλειστική πρέπει να είναι νοσηλεύτρια; Αν είναι έτσι οκ
jimis_vts Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, kyriakh είπε Είσαι σίγουρος ότι για να είναι αποκλειστική πρέπει να είναι νοσηλεύτρια; Αν είναι έτσι οκ Αποκλειστική σημαίνει νοσηλεύτρια. Οι περισσότερες είναι παράνομες. Γι' αυτό στα νοσοκομεία δεν τις αφήνουν να μοιράσουν κάρτες. Αν δεις αυτές που σου προτείνουν στα νοσοκομεία είναι εγγεγραμμένες και παίρνουν τουλάχιστον τα δίπλα λεφτά. Δε νομίζω να μπορεί να σας κάνει κάτι. Ακόμα και νόμιμη να είναι λες οκ ήρθε για μέρα δοκιμαστικά είδα δεν μου άρεσε έκανε μανούρα και φώναξες αστυνομία. Για μια μέρα δε νομίζω να πει κάτι το ικα. Με τη λογική πάντα άποψη μου. Ακόμα υπάρχει συμβάν οπως λες καταγεγραμμένο οπότε πάλι εναντίον της είναι όλα.
kyriakh Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, jimis_vts είπε Αποκλειστική σημαίνει νοσηλεύτρια. Οι περισσότερες είναι παράνομες. Γι' αυτό στα νοσοκομεία δεν τις αφήνουν να μοιράσουν κάρτες. Αν δεις αυτές που σου προτείνουν στα νοσοκομεία είναι εγγεγραμμένες και παίρνουν τουλάχιστον τα δίπλα λεφτά. Δε νομίζω να μπορεί να σας κάνει κάτι. Ακόμα και νόμιμη να είναι λες οκ ήρθε για μέρα δοκιμαστικά είδα δεν μου άρεσε έκανε μανούρα και φώναξες αστυνομία. Για μια μέρα δε νομίζω να πει κάτι το ικα. Με τη λογική πάντα άποψη μου. Ακόμα υπάρχει συμβάν οπως λες καταγεγραμμένο οπότε πάλι εναντίον της είναι όλα. Μακάρι
Vasileios-gr Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Το Οικιακο άσυλο σε καλύπτει. Κανείς δεν μπορει να αποδείξει τι γινόταν πίσω από την κλειστή πόρτα σου. Ακόμα και αν έχει μάρτυρες ότι μπήκε στο σπίτι δεν μπορει να αποδείξει ότι εργάστηκε. Μπορει να την καλέσατε για καφέ. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Αν συνέβησαν αυτά που λες καλά της είπατε να φύγει, απλά έπρεπε να βρείτε κάποιον πιο διακριτικό τρόπο, πχ δεν χρειαζόμαστε άλλο την βοήθεια σας πάρτε τα χρήματα σας κσι αντίο σας. Τώρα για τα ένσημα, θεωρητικά ναι, για οποιαδήποτε εργασία πρέπει να μπαίνει ένσημο, αλλά ασχέτως του τι μπορεί να σας κάνει, έχει και αυτή ευθύνες αν πχ δεν σας λέει τίποτα για ένσημα και σας το πετάει στα μούτρα όταν έγινε το περιστατικό. Δύσκολα θα καταφέρει να σας κάνει κάτι αν δεν ειναι σε θέση να το αποδείξει.
kyriakh Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 10 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Αν συνέβησαν αυτά που λες καλά της είπατε να φύγει, απλά έπρεπε να βρείτε κάποιον πιο διακριτικό τρόπο, πχ δεν χρειαζόμαστε άλλο την βοήθεια σας πάρτε τα χρήματα σας κσι αντίο σας. Τώρα για τα ένσημα, θεωρητικά ναι, για οποιαδήποτε εργασία πρέπει να μπαίνει ένσημο, αλλά ασχέτως του τι μπορεί να σας κάνει, έχει και αυτή ευθύνες αν πχ δεν σας λέει τίποτα για ένσημα και σας το πετάει στα μούτρα όταν έγινε το περιστατικό. Δύσκολα θα καταφέρει να σας κάνει κάτι αν δεν ειναι σε θέση να το αποδείξει. Έχεις δίκιο αλλά δεν γινότανε να της το πούμε διαφορετικά είδη της το είπα με καλό τρόπο και έγινε αυτόματα αρκετά επιθετική είχε σταθεί απέναντι από τη γυναίκα που πρόσεχε και φώναζε φώναζε σε μένα φώναζε σε όλους και δεν ήθελε να φύγει και έλεγε ότι θα κάτσει ακόμα με το έτσι θέλω ένα μήνα
Jos3ph Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Αν σας πάει στο ΙΚΑ , που δεν θα το κάνει αφού δεν είναι νοσηλεύτρια , θα βάλεις δικηγόρο και θα κάνεις και εσύ μύνηση για εξυβρισμό και καταπάτηση. Αντί να ρωτάς εδώ , πάρε τηλέφωνο τον δικηγόρο. Μόλις τώρα, Jos3ph είπε Αν σας πάει στο ΙΚΑ , που δεν θα το κάνει αφού δεν είναι νοσηλεύτρια , θα βάλεις δικηγόρο και θα κάνεις και εσύ μύνηση για εξυβρισμό και καταπάτηση. Αντί να ρωτάς εδώ , πάρε τηλέφωνο τον δικηγόρο. Επίσης μπορούσες να την πληρώσεις με εργόσημο ως οικιακή βοηθό αντί για μαύρα , και με αυτή την βάση θα είχες υπεροχή έναντι οποιασδήποτε δημόσιας αρχής.
GREGORYMO Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 3 ώρες πριν, kyriakh είπε Έχεις δίκιο αλλά δεν γινότανε να της το πούμε διαφορετικά είδη της το είπα με καλό τρόπο και έγινε αυτόματα αρκετά επιθετική είχε σταθεί απέναντι από τη γυναίκα που πρόσεχε και φώναζε φώναζε σε μένα φώναζε σε όλους και δεν ήθελε να φύγει και έλεγε ότι θα κάτσει ακόμα με το έτσι θέλω ένα μήνα ΑΣ πληρώνατε 1 μήνα αν ήταν να λήξει το θέμα. 15 ώρες πριν, kyriakh είπε Έχει καταγραφεί το συμβάν από την αστυνομία της βίαιης αποχώρησης της από το σπίτι. Αυτή είναι η απόδειξη της δούλευε μόνο 10 μέρες και σήμερα της δώσαμε τα χρήματα για να φύγει ,(στο χέρι) Έχει καταγραφεί η αποχώρηση !!! Το πότε ήρθε ???? ΥΓ. Αυτή μπορεί να λέει πχ 3 μήνες.
kyriakh Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 7 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε ΑΣ πληρώνατε 1 μήνα αν ήταν να λήξει το θέμα. Έχει καταγραφεί η αποχώρηση !!! Το πότε ήρθε ???? ΥΓ. Αυτή μπορεί να λέει πχ 3 μήνες. Η αποχώρηση καταγράφηκε από την αστυνομία . Πότε ήρθε όχι δεν έχει καταλάβει κάπου
Προτεινόμενες αναρτήσεις