Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

έχω ένα link ανάμεσα σε δυο σημεία Α + Β

Στο σημείο Β κατεβάζω το καλώδιο από το Nanostation M2  και στο σημείο αυτό θέλω να μοιράσω internet εσωτερικά του σπιτιού με wifi + ethernet.

Σημείωση... Το Nanostation M2  που βρίσκεται στο σημείο Β φτιάχνει δικό DHCP pool (192.168.10.1-20)

Δοκίμασα με ένα παλιό Linksys wrt54gl με ddwrt σε client bridge, αλλά η ταχύτητα είναι απογοητευτική. Από το 50MBps που φτάνουν στην κεραία του Nanostation M2, το wrt μπορεί να δώσει στους clients μέχρι 10MBps. 

Τι λύση μου προτείνετε;

ιδέα...

Να συνδέσω στο Nanostation M2 ένα switch (για να εξυπηρετώ το ethernet αφού μοιράζει IPs το  Nanostation) και πάνω σε αυτό να βάλω ένα Access Point (για να εξυπηρετώ τα ασύρματα...)

Θα δουλέψει σωστά ή θα έχω πτώση ταχύτητας και εδώ;

Δημοσ.
10 hours ago, xakou said:

Καλησπέρα σε όλους,

έχω ένα link ανάμεσα σε δυο σημεία Α + Β

Στο σημείο Β κατεβάζω το καλώδιο από το Nanostation M2  και στο σημείο αυτό θέλω να μοιράσω internet εσωτερικά του σπιτιού με wifi + ethernet.

Σημείωση... Το Nanostation M2  που βρίσκεται στο σημείο Β φτιάχνει δικό DHCP pool (192.168.10.1-20)

Δοκίμασα με ένα παλιό Linksys wrt54gl με ddwrt σε client bridge, αλλά η ταχύτητα είναι απογοητευτική. Από το 50MBps που φτάνουν στην κεραία του Nanostation M2, το wrt μπορεί να δώσει στους clients μέχρι 10MBps. 

Τι λύση μου προτείνετε;

ιδέα...

Να συνδέσω στο Nanostation M2 ένα switch (για να εξυπηρετώ το ethernet αφού μοιράζει IPs το  Nanostation) και πάνω σε αυτό να βάλω ένα Access Point (για να εξυπηρετώ τα ασύρματα...)

Θα δουλέψει σωστά ή θα έχω πτώση ταχύτητας και εδώ;

ενα σωστο access point ή ενα adsl vdsl modem router που θα παιξει ως access point.μην ειναι 802.11g μονο οπως το linksys

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...