Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Κοιτα τα σωληνάκια βενζίνης,στα φιατ είναι κάτι μπλε που σπάνε οι σύνδεσμοι.Βαλε κάποιον να μαρσάρει όταν θα κοιτάς.Κανονικά και απλά αερα να φερνει το καλοριφερ πρέπει να μυρίζει.

Άρα είναι φυσιολογικό που μυρίζει; 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, elmario88 είπε

Πυροσβεστήρα, φαρμακείο, τρίγωνο έχεις στο αυτοκίνητο; Ακόμα θα το συζητάμε στο insomnia ή θα το πας σε κάποιον πραγματικό μηχανικό να δει τι γίνεται....

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, elmario88 είπε

Οχι βέβαια,πως σου ηρθε αυτό!!!Απλα λέω ότι και χωρίς AC θα πρέπει να μυρίζει,δεν έχει σχέση με το AC 

Δημοσ.

Κάθε εβδομάδα ακούμε για αυτοκίνητα που λαμπάδιασαν εν κινήσει. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πας να το δούνε.

Στο δικό μου punto το πρόβλημα ήταν η αντλία βενζίνης, είχε μια μικρή διαρροή. Αλλάχτηκε και τέλος. ~70 ευρώ το ανταλλακτικό, εργατικά δεν μου πήρε ήταν φίλος. Αλλά είναι απλή η αλλαγή, να σου πάρουν κανα 20ρικο μαξ...

Δημοσ.

Παιδιά το πήγα σήμερα και δεν μου βρήκε τίποτα.

Ούτε διαρροή ούτε τίποτα.

Άνοιξε το καπό και όντως μύριζε λίγο βενζίνη αλλά δεν βρήκε κανένα προβλημα.

Ίσως να είναι από την ακινησία; Το έχω αγοράσει το αμάξι πριν κάτι μήνες από έναν συνταξιούχο ο οποίος δεν ξέρω κατά πόσο το χρησιμοποιούσε.

Το είδαν 3 διαφορετικοί άνθρωποι.

μηχανικοί και ο ένας του ΚΤΕΟ.Ολοι να κάνουν λάθος; Δύσκολο...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, elmario88 είπε

Παιδιά το πήγα σήμερα και δεν μου βρήκε τίποτα.

Ούτε διαρροή ούτε τίποτα.

Άνοιξε το καπό και όντως μύριζε λίγο βενζίνη αλλά δεν βρήκε κανένα προβλημα.

Ίσως να είναι από την ακινησία; Το έχω αγοράσει το αμάξι πριν κάτι μήνες από έναν συνταξιούχο ο οποίος δεν ξέρω κατά πόσο το χρησιμοποιούσε.

Το είδαν 3 διαφορετικοί άνθρωποι.

μηχανικοί και ο ένας του ΚΤΕΟ.Ολοι να κάνουν λάθος; Δύσκολο...

Δεν είναι καθόλου δύσκολο, γιατί όπως είπες το "είδαν", μπήκε όργανο μέτρησης να δουν αν πέφτει η πίεση βενζίνης; Με μυρωδιά το ψάχνανε και αυτοί;

Δεν παίζει ρόλο η ακινησία, εκτός αν το αυτοκίνητο είναι σε κακή κατάσταση και πετάει άκαυστες.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Klausx είπε

Δεν είναι καθόλου δύσκολο, γιατί όπως είπες το "είδαν", μπήκε όργανο μέτρησης να δουν αν πέφτει η πίεση βενζίνης; Με μυρωδιά το ψάχνανε και αυτοί;

Δεν παίζει ρόλο η ακινησία, εκτός αν το αυτοκίνητο είναι σε κακή κατάσταση και πετάει άκαυστες.

Δεν ξέρω φίλε, τι να σου πω. Δεν παρατήρησα να το ελέγχει με κάποιο όργανο αλλά δεν ήμουν κ από πάνω του. Πάντως μου είπε ξεκάθαρα ότι τα σωληνάκια είναι ενταξει

Δημοσ.
7 ώρες πριν, elmario88 είπε

Δεν ξέρω φίλε, τι να σου πω. Δεν παρατήρησα να το ελέγχει με κάποιο όργανο αλλά δεν ήμουν κ από πάνω του. Πάντως μου είπε ξεκάθαρα ότι τα σωληνάκια είναι ενταξει

οκ , σου είπαν όμως απο που προέρχεται η μυρωδιά ?

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, korakios είπε

οκ , σου είπαν όμως απο που προέρχεται η μυρωδιά ?

Δεν ήταν σίγουρος. Μάλλον είπε επειδή ψεκάζει γρήγορα; Δεν πολύ κατάλαβα. Εγώ κράτησα το ότι δεν είχε κάποιο πρόβλημα. Επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι είναι υγραεριοκίνητο το αυτοκίνητο και δεν το γυρνάω ποτέ στην βενζίνη. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...