Kostas_g Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Καλημέρα σε όλους. Έχω το εξής πρόβλημα με το pc στη δουλειά μου. Το pc έχει επάνω του εγκατεστημένους αρκετούς printers, άλλους δικτυακούς και άλλους shared με άλλα pc (συνολικά είναι περίπου 7 printers). Τελευταία εγκατέστησα και έναν usb HP3650 ο οποίος όμως δεν είναι μόνιμα συνδεδεμένος στο pc μου. Από τη στιγμή που εγκατέστησα τον τελευταίο, το σύστημα τον αναγνωρίζει σαν default printer (στην εγκατάσταση δεν ζήτησα κάτι τέτοιο) και δεν μπορώ να τον αλλάξω. Στους printers σαν default εμφανίζεται ένας άλλος (ο οποίος είναι και ο σωστός) αλλά οι εκτυπώσεις ψάχνουν τον 3650. Ότι και αν δοκίμασα δεν μπορώ να διορθώσω το πρόβλημα. Σίγουρα δεν είναι πρόβλημα σεταρίσματος γιατί το ίδιο πρόβλημα παρουσιάζει και ένα άλλο pc. Μήπως έχει συναντήσει κανείς κάτι παρόμοιο; Please help me γιατί αλλιώς θα τον σπάσω.
Ntinsky Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Δοκίμασε να κάνεις remove μόνο τον printer όμως και με την επόμενη επανεκκίνηση θα τον βρεί και το πιο πιθανό είναι να σου ζητήσει step by step εγκατάσταση.Εκεί φρόντισε να μην τον ορίσεις default μια και καλή.
Kostas_g Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που δοκίμασα, όμως με το που θα εγκατασταθεί ο printer και χωρίς να τον έχω ορίσει default πάλι έχω το ίδιο πρόβλημα. Ευχαριστώ πάντως για την προσπάθεια. Μάλλον τελικά θα τον σπάσω :evil:
bbliat Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Φιλε kosta_g το προβλημα σου μου φαινεται πολυ κουφο. Απλα εχω μια απορια. Αφου αλλαξες τον default έκανες restart; Και μετα παλι τον έψαχνε ως default; Αν οι απαντησεις στα παραπανω ειναι ναι και αν τσέκαρες αν υπαρχει κάποια περιεργη ρύθμιση στις ιδιότητες του εκτυπωτή τοτε πεταξέ τον στην θάλασσα. Και τον εκτυπωτή και τον Η/Υ.
Kostas_g Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει και αρνούμαι να δοκιμάσω άν και μου φαίνεται ότι είναι η μόνη λύση, είναι το FORMAT. Πάντως να τα πετάξω στη θάλασσα αποκλείεται. Περισσότερη ηθική ικανοποίηση θα μου δώσει το να τα σπάσω και να γελάω πάνω απο τα κομμάτια τους
Kostas_g Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Το ίδιο πρόβλημα εμφανίζεται και σε win95 και σε win98.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.