Helionar Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 59 λεπτά πριν, xristoss1 είπε γιατι μπηκανε δικηγοροι και τα πηρανε για δικα τους εξοδα και μου λεει να βαλω διπλη δοση να δουμε αν τα ξαναπαρουνε...γιατι τωρα φαινεται οτι χρωσταω την δοση Ακουγεται σαν κειμενο για απάτη παρά σαν απάντηση κανονικού υπαλλήλου τραπέζης. Σε κάθε περιπτωση αυτο που σου λέει οτι ειδαν φως και μπηκανε και πηρανε λεφτα δεν παιζει ουτε σε όνειρο. Επισης αυτά που λες ειναι λίγο αχταρμάς. Αν ρύθμισες δάνειο, βρες τα έγγραφα που σου δώσανε και υπέγραψες εσυ ή ο πατέρας σου τότε και πρεπει να περιγράφεται και το ποσό της δόσης και ο τρόπος και ο λογαριασμός πληρωμής αυτής. Οι υπάλληλοι δεν διαχειρίζονται λεφτά δόσεων δανείων, απαξ και η δόση πληρωθεί το σύστημα θεωρεί το δανειο ενήμερο. Εκτος και αν εχει γινει κατι αλλο που δεν εχεις αντιληφθει (συμψηφισμός με άλλες οφειλές και κόστη που συμφώνισες χωρις να έχεις γνώση). Σε κάθε περίπτωση αν δεν βγάζεις άκρη, απευθύνσου σε άλλο καταστημα και θα σου πουν τι έχει γινει. 3 1
xristoss1 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 προς ενημερωση σας για αρχη μου ειπανε οτι εχει να κανει με μια πιστωτικη η οποια πουληθηκε σε ξενο funds και μπηκε και πηρε τα λεφτα και καλα... μετα το γυρισανε σε καποια οφειλη η οποια δεν ξερουν να μου πουνε... προς το παρον μιλησα με την εκποιζω και μου λενε οτι η συγκεκριμενη τραπεζα εχει κακο ιστορικο με τετοιου ιδους λαμογιες οι υπαληλλοι που μιλησαμε ειναι της τραπεζας δεν ειναι απατεωνες απλα καραγκιοζηδες τηλεφωνικα στα κεντρικα δεν εχουν καμια εξουσιοδοτηση να με εξυπηρετησουνε..ετσι λενε.. δεν μπορω να πιστεψω οτι ειναι τοσο απεραντο μπουρδελο... εχω ακουσει για οφειλετες οι οποιοι δεν ειναι συνεργασιμοι... για τραπεζα πρωτη φορα...
GREGORYMO Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 55 λεπτά πριν, xristoss1 είπε προς ενημερωση σας για αρχη μου ειπανε οτι εχει να κανει με μια πιστωτικη η οποια πουληθηκε σε ξενο funds και μπηκε και πηρε τα λεφτα και καλα... μετα το γυρισανε σε καποια οφειλη η οποια δεν ξερουν να μου πουνε... προς το παρον μιλησα με την εκποιζω και μου λενε οτι η συγκεκριμενη τραπεζα εχει κακο ιστορικο με τετοιου ιδους λαμογιες οι υπαληλλοι που μιλησαμε ειναι της τραπεζας δεν ειναι απατεωνες απλα καραγκιοζηδες τηλεφωνικα στα κεντρικα δεν εχουν καμια εξουσιοδοτηση να με εξυπηρετησουνε..ετσι λενε.. δεν μπορω να πιστεψω οτι ειναι τοσο απεραντο μπουρδελο... εχω ακουσει για οφειλετες οι οποιοι δεν ειναι συνεργασιμοι... για τραπεζα πρωτη φορα... Δηλαδή, η ρύθμιση αφορούσε το δάνειο. ΥΠΑΡΧΕΙ πιστωτική κάρτα σε εκκρεμότητα η ΟΧΙ ?
TuXaKoS Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Να κάνω μια υπόθεση; Προφανώς ο λογαριασμός αυτός δεν είναι ακατάσχετος. Οπότε, εφόσων έχεις και άλλες εκκρεμότητες (Άλλα δάνεια/κάρτες, εφορία κτλ), ότι μπεί εκεί μέσα θα το τραβήξουν. Όποιος προλάβει πρώτος.. 4
panostza Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Εκτός ότι το ακατάσχετο είναι νομίζω μόνο έναντι δημοσίου. Οπότε αν από έναν λογ/σμό τραβάνε πολλά δάνεια ή άλλες εκκρεμότητες αυτό έγινε. Και αν η πιστωτική είναι όντως πουλημένη σε άλλη εταιρεία, δεν υπάρχει και "συγχρονισμός" για το ποιος τραβάει τι.
GREGORYMO Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 11 λεπτά πριν, xristoss1 είπε υπαρχει. ΠΡΕΠΕΙ να ρυθμιστεί. Αλλιώς, δεν έχει νόημα να βάζεις λεφτά.
velociraptoras Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Στις 29/5/2021 στις 7:43 ΜΜ, xristoss1 είπε ρε παιδια εννοειται οτι απο δευτερα θα κινησω γη και ουρανο αλλα εχω ενα τρελο θεμα οι γονεις μου εχουν 2 δανεια τα οποια κοκκινισανε και τα φτιαξαμε βαλαμε τις πρωτες δοσεις τα λεφτα εξαφανιστηκαν και δεν εχουν παει στα δανεια ενας καραγκιοζης και μισος της εθνικης(υπευθυνος δανείων) μας λεει οτι τα πηρανε δικηγοροι για δικα τους εξοδα αλλα τα μασαει απιστευτα ειναι δυνατον αυτο??εχει τυχει σε κανεναν? και τι γινεται σε αυτην την περιπτωση γενικα??? πριν πολλά χρονια είχα μια καρτα από πειραιώς η οποια κοκκινησε κλπ. καποια στιγμή με πήραν από εισπρακτική και μου έστειλαν αλλο λογαριασμό οπου έπρεπε να καταθέτω καθως η κάρτα είχε ακυρωθεί. εβαλα 2 μηνες από 100 ευρω και τον τρίτο επειδη ήθελα να καταθέσω όλο το υπόλοιπο πήρα τηλ αρχικά στο δικηγορικό γραφείο όπου δεν το σήκωναν και μετά στην τράπεζα να ρωτήσω αν γίνεται. εκεί μου είπαν οτι δεν έχουν λάβει τιποτα από το δικηγορικό γραφείο για το δικό μου χρέος και μάλιστα οτι δεν έχουν καν ενημερωθεί οτι αποδέχτηκα καποια ρυθμιση και οτι ο λογαριασμός που μου έδωσαν δεν είχε καμια σχέση με την κάρτα μου αλλά ήταν δικός τους. τις επόμενες μέρες συνέχισα α καλώ στο γραφείο εκεινο και κανεις δεν απαντουσε ωστε μετα το τηλέφωο δεν αντιστοιχουσε σε συνδρομητη. ολα αυτα πριν 15 χρόνια. Εντελώς τυχαία έμαθα πέρυσι οτι ο συγκεκριμενος είχε φυγει εξωτερικό και γυρισε πριν 2 χρονια Ελλάδα, δυστυχως τωρα δε μπορεί να ασκηθεί καποια διωξη, δεν εκανα κι εγω τότε μηνυση γιατι για δικηγόρους κλπ ήθελα πολύ περισσότερα από τα 200 που μου φάγανε.
xristoss1 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 35 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε ΠΡΕΠΕΙ να ρυθμιστεί. Αλλιώς, δεν έχει νόημα να βάζεις λεφτά. μα δεν καταλαβαινω αφου ο λογαριασμος που μου εδωσαν ειναι για τα δανεια...πως με το ετσι θελω τα χρησιμοποιουν αλλου?? ακομα δεν ξερω σιγουρα τι τα κανανε.
GREGORYMO Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 17 λεπτά πριν, xristoss1 είπε μα δεν καταλαβαινω αφου ο λογαριασμος που μου εδωσαν ειναι για τα δανεια...πως με το ετσι θελω τα χρησιμοποιουν αλλου?? ακομα δεν ξερω σιγουρα τι τα κανανε. Εγώ, ΑΛΛΟ δεν μπορω να καταλάβω ! Η τράπεζα δεν έχει συμφέρον να κρατήσει τα λεφτά και ΑΦΗΝΕΙ άλλον να τα παίρνει !
pkatsou Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Συνήθως στη ρύθμιση ενός δανείου υπάρχουν έξοδα. Κάποιοι υπάλληλοι δεν εξηγούν στον κόσμο που ρυθμίζει ότι υπάρχουν αυτά τα έξοδα. Αποτέλεσμα αυτού, αν τα έξοδα είναι μεγαλύτερα από τη δόση που έχεις ρυθμίσει, να πάνε τα λεφτά στα έξοδα (έχουν προτεραιότητα) και όχι στην αποπληρωμή της δόσης. Κανονικά αυτό περιγράφεται στα χαρτιά που υπογράψατε (αν και δε θα είναι και πολύ εύκολο να το διακρίνεις με τους όρους). Υπάρχει λοιπόν περίπτωση να έχουν πληρωθεί τα έξοδα αλλά η δόση όχι. Αλλά αυτό θα φαίνεται στο σύστημα της εθνικής. Δικηγόρος ή άλλη εταιρία δύσκολο να πήρε τα λεφτά γιατί ο λογαριασμός του δανείου είναι ξεχωριστός από αυτόν της κάρτας (ειδικά αν το ρυθμισμένο δάνειο είναι στεγαστικό ή επαγγελματικό. Δεν ενοποιούνται δάνεια από διαφορετικές κατηγορίες)
xristoss1 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 εγω αυτο που ξερω να πω ειναι οτι κανω το καλυτερο δυνατον.. εξοδα ξε εξοδα αυτην την στιγμη φαινεται να χρωσταω 2 δοσεις που δεν μπορω να εξυπηρετησω αν ξαναβαλω λεφτα θα τα ξαναπαρουν και θα χρωσταω 3 δοσεις... οποτε δεν εχω την δυνατοτητα να ρυθμισω τιποτα.. αν δεν βρουμε λυση..ας κανουνε οτι νομιζουνε.. ευχαριστω για τις απαντησεις σας
Skrobo Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 39 λεπτά πριν, xristoss1 είπε μα δεν καταλαβαινω αφου ο λογαριασμος που μου εδωσαν ειναι για τα δανεια...πως με το ετσι θελω τα χρησιμοποιουν αλλου?? ακομα δεν ξερω σιγουρα τι τα κανανε. Δεν υπάρχει κάποιος "λογαριασμός" που κάνεις καταθέσεις για να αποπληρώσεις δάνεια. Ολα ειναι πληρωμές απο τον δικό σου λογαριασμό.
pkatsou Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 15 λεπτά πριν, xristoss1 είπε εγω αυτο που ξερω να πω ειναι οτι κανω το καλυτερο δυνατον.. εξοδα ξε εξοδα αυτην την στιγμη φαινεται να χρωσταω 2 δοσεις που δεν μπορω να εξυπηρετησω αν ξαναβαλω λεφτα θα τα ξαναπαρουν και θα χρωσταω 3 δοσεις... οποτε δεν εχω την δυνατοτητα να ρυθμισω τιποτα.. αν δεν βρουμε λυση..ας κανουνε οτι νομιζουνε.. ευχαριστω για τις απαντησεις σας Χωρίς να θέλω να παρέμβω στο τι να κάνεις, θα έλεγα ότι καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσεις πως πιστώθηκε η πληρωμή (σε έξοδα, σε δόση σε τι ακριβώς). Είναι κρίμα αν έχετε μπει σε διαδικασία ρύθμισης και όντως θέλετε να την αποπληρωσετε, να έχετε πάλι τα call centers να σας πρήζουν για μια κακή ενημέρωση το πιο πιθανό. Το γραφείο που σε καλεί για το ληξιπροθεσμο, δεν μπορεί να δει που έχουν πιστωθεί τα χρήματα? Το σύστημα που έχουν (νομίζω και η Εθνική το Qualco έχει) πρέπει να δείχνει αναλυτικά πώς έγινε η αναλωση της πληρωμής. 10 λεπτά πριν, Skrobo είπε Δεν υπάρχει κάποιος "λογαριασμός" που κάνεις καταθέσεις για να αποπληρώσεις δάνεια. Ολα ειναι πληρωμές απο τον δικό σου λογαριασμό. Η πληρωμή γίνεται στο λογαριασμό του δανείου. Σε αυτόν τον λογαριασμό νομίζω αναφέρεται και ο ts
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα