Gratus Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας. Από ότι είχα ακούσει οι προπαραγγελίες ξεκίνησαν 30 Απριλίου για το καινούριο Apple IPad Pro 2021 με τον M1 επεξεργαστή. Εγώ έτυχε από μεγάλη αλυσίδα και το έκανα προπαραγγελία στις 8 Μαΐου και ακόμα με έχουν στο σκοτάδι. Έχετε ακούσει κάτι εσείς ; Κάποιος που είναι στο περίμενε σαν εμένα ; Θα γίνει σαν το PS5 και θα το φέρουν στα χέρια μου τα Χριστούγεννα ; Χαχαχα Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη ! Επεξ/σία 30 Μαΐου 2021 από Gratus
Ghostantin Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Ακομα και στο istorm λεει αναμενεται συντομα. Καντους ενα τηλεφωνο ως official μπορει να γνωριζουν κατι παραπανω.
Gratus Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Να πάρω τα κεντρικά της apple εννοείς ; Μπας και μου δώσουν καμία πληροφορία παραπάνω ;
Dmspolys Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Παιδιά εγώ ζω στην Γερμανία το παράγγειλα κατευθείαν από την Apple και μου γράφει παράδοση από τέσσερις έως έξι εβδομάδες και παρατηρήσα από έναν άλλον που το αγόρασε από τους πρώτους όταν χρειάστηκε να το κάνουν αντικατάσταση του είπανε πάλι από τέσσερις έως έξι εβδομάδες θεωρώ ότι είναι στάνταρ αυτό το χρονικό περιθώριο
Gratus Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Εγώ παιδιά ξέρω πως οι προπαραγγελίες παίζουν ρόλο για την ημέρα που θα βγει το προϊόν στην αγορά αλλιώς ποιος ο λόγος να γίνει η προπαραγγελια ; ξεκινησαν οι προπαραγγελίες 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ. εκανα παραγγελία 08/05 Κι σήμερα 15/06 κι ακόμα περιμένω. Μιλάμε νταξει απίστευτο.
onelonelystar Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Επειδή είμαστε ανυπόμονοι, ίσως να ρωτάμε πριν προ-παραγγείλουμε πότε είναι η εκτιμώμενη ημερ/νία παράδοσης. Πάρε κάνα τηλ μήπως σε ενημερώσουν σχετικά. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2021 από onelonelystar
zenzen70 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 καλησπέρα σε όλους, έχω προχωρήσει σε παραγγελία από 23.5 ενός 12.9 pro 1tb 5g. Εχει παραλαβει καποιος αντιστοιχο μοντελο απο Ελλαδα ή ειχε καποια ενημέρωση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα