Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαθηκε να το πει Redmi note 10s lite pro N. Κάπως έτσι τέλος πάντων

Τόσα 10άρια άσχετα μεταξύ τους έχει βγάλει (όπως και 9άρια κτλ) ποιος θα πρόσεχε ότι είναι το παλιό 8 με άλλο CPU? ιδια είναι ολα και αλλάζει ο αριθμός ανάλογα την χρονιά. 

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, CableCity είπε

ΔΕΝ είναι πωλήσεις. Είναι στοιχεία από τα Google Analytics.

Είναι η ΧΡΗΣΗ συσκευών κινητής σε μεγάλο ειδησεογραφικό σάιτ για το συγκεκριμένο διάστημα.
Είναι το με ποιον τρόπο βλέπει το κοινό, όλοι εμείς δλδ, τη συγκεκριμένη σελίδα και είναι μια μορφή απόδοσης της απήχησης των brands με πραγματικά στοιχεία.

Σε όλες τις σελίδες που διαχειρίζομαι τα στοιχεία είναι παρόμοια.

image.png

Τα iphone ειναι όλα μαζί;  δεν είναι ανά μοντέλο; 

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.
5 ώρες πριν, CableCity είπε

Όποια συμπάθεια ή αντιπάθεια να έχει ο καθένας μας, ένα είναι το γεγονός:
Η Xiaomi στην Ελλάδα σαρώνει....

Δεν διαφωνει κανενας με αυτο, αν και δεν μενω ελλαδα δεν εχω λογο να αμφισβητησω τα στοιχεια σου.

Παντα εκφραζω προσωπικη αποψη.

Ειναι σαν να σου ελεγα οτι ο γυρος ειναι καλυτερος χωρις κρεμμυδι αλλα με τζατζικι.

Για να μην το παω στα αυτοκινητα και μας την πεσει ο παπα-τρεχας μαιντανος.

Δημοσ.

Πως εχουν αλλαξει τα πραματα. Θυμαμαι πριν 20 χρονια με τα ιδια χρηματα αγοραζες Νοκια 3310 και ενοιωθες οτι τους εκλεψες κιολας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει, αλλά ο Helio G85 έχει πάνω κάτω ίδιες επιδόσεις με τον Snapdragon 665 που φοράει το Redmi Note 8 2019. Ο SD665 μάλιστα υπερτερεί στην διαχείριση της μπαταρίας. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να κάνουν κάτι τέτοιο εν έτη 2021. Για να αξίζει η αγορά του θα πρέπει να έχει αρχική τιμή κάτω από 120€.

Επεξ/σία από intruder99
  • Thanks 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/5/2021 στις 5:30 ΜΜ, b-boy_steve είπε

Στα 120€ περίπου που θα διατεθεί βγάζει νοκαουτ όλο τον ανταγωνισμό χωρίς καν να ιδρώσει... 

Τελικά 108.5€ κοστίζει στο Banggood αλλά δεν ξέρω πόσο θα έρθει στην Ελλάδα.

Επεξ/σία από intruder99
Δημοσ.
6 ώρες πριν, intruder99 είπε

Τελικά 108.5€ κοστίζει στο Banggood αλλά δεν ξέρω πόσο θα έρθει στην Ελλάδα.

Καλά είναι... Προσωπικά προτιμώ helio g85 από sd665/662... Ακόμα και ο kirin 710f είναι καλύτερος σε entry level συσκευές. 

• Thanks 1
Δημοσ.

πήρα το παραπλήσιο realme 7i , δυνατό μηχανάκι , αλλά πρέπει να υπάρχει πολύ bloatware και κρυφές διαφημίσεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Jos3ph είπε

πήρα το παραπλήσιο realme 7i , δυνατό μηχανάκι , αλλά πρέπει να υπάρχει πολύ bloatware και κρυφές διαφημίσεις. 

Ολοι γράφουν πως τα Realme έχουν "ελαφρύ" λογισμικό, ούτε για bloatware, ούτε για διαφημίσεις έχω διαβάσει, αυτά τα 2 μόνο για τα Xiaomi γράφονται στα οποία οι διαφημίσεις είναι ανάλογα την Rom και αφαιρούνται μέσω ρυθμίσεων.

Γιατί δεν πήρες το Realme 7 που είναι καλύτερο;

https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10495&idPhone2=10430#diff-

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Ολοι γράφουν πως τα Realme έχουν "ελαφρύ" λογισμικό, ούτε για bloatware, ούτε για διαφημίσεις έχω διαβάσει, αυτά τα 2 μόνο για τα Xiaomi γράφονται στα οποία οι διαφημίσεις είναι ανάλογα την Rom και αφαιρούνται μέσω ρυθμίσεων.

Γιατί δεν πήρες το Realme 7 που είναι καλύτερο;

https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10495&idPhone2=10430#diff-

χρειαζόμουν κάτι φτηνό στα 140 ευρώ στο Κωτσόβολο. Ιδανικά θα έπαιρνα το poco x3 pro

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...