pao13 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, intensobank είπε Εγω παλια ημουν Παναθηναικος... παλιά ήταν όλα καλά μετά χάλασαν όλα ! 1
ea6gka Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Λες και τους επιδοτουν να βγαζουν οσο πιο πολλα μοντελα το μηνα μπορουν.
Jos3ph Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) υπάρχει ήδη το realme 7i με αυτή την CPU ΥΓ υπάρχει και το note 9 Επεξ/σία 29 Μαΐου 2021 από Jos3ph
TheoAlex50 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 3 ώρες πριν, nat10 είπε με φόρτιση 18W (με φορτιστή 22,5W να περιέχεται στη συσκευασία) αυτο πως γινεται; αφου μεχρι 18W λεει κ σου δινουν παραπανω; κατι δεν κτλβ καλα Αν ισχύει αυτό δεν επηρεάζει κάπου. Έτσι και αλλιώς το κινητό σε 18w θα εκμεταλευτει να φορτίσει. 1
gogas23 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Ποιο το νόημα να αγοράσεις ένα μοντέλο παλιό με ελάχιστες μικρό αλλαγές, αλλά και μείωση επιδόσεων από το προηγούμενο μοντέλο; Καλή η χιαομι αλλά αυτη η συνήθεια να βγάζει πάρα πολλά μοντέλα που δεν έχουν σοβαρές διαφορές το ένα με το άλλο είναι καθαρά θέμα marketing προς το κοινό που δεν είναι τόσο σχετικό με την τεχνολογία....
Giorgos17589 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Λογικα θα ξεμειναν απο νεες ιδεες για παρουσιαση συσκευης και είπαν να μην χαλασει το σερι.. 1 την εβδομαδα... Δν εξηγειται αλλιως... Επισης παιρνει καποιος redmi note 10 με 150€ απο σκρουτζ... Τ οποίο αν εξαιρεσει κανεις τν σχετικα μετριο επεξεργαστη και καποια κλασικά bugs τ miui ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει στα λεφτα αυτα μ διαφορα (τ χω παρει τ πατερα μου) οποτε ποιος θα παρει αυτο αντι ν προτιμησει το note 10...μονο αμα τ βαλει σ καμια τιμη τ πολυ 100€(δν προσεξα καπου για τιμη) αλλιως δν νομιζω ν υπαρχει μελλον.
Waiss Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Τους έμειναν αποθέματα και τα πουλάνε με άλλο όνομα και άλλο chipset. Για μέχρι 200€ καλά τα Τσαόμι. Από εκεί και πάνω έχουμε μια αξιοπρέπεια. 1
kostis76 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Το g85 πάει σφαίρα για τα λεφτά του, έχω το Realme 7i εδώ και 2 μήνες με το στοκ android 11 που έχει και δεν κολλάει πουθενά... (Βέβαια το 4/64 το πήρα στα 128 ευρώ, δεν ξέρω αυτό πόσο θα το διαθεσουν) Επεξ/σία 30 Μαΐου 2021 από kostis76 1
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 3 ώρες πριν, Waiss είπε Τους έμειναν αποθέματα και τα πουλάνε με άλλο όνομα και άλλο chipset. Για μέχρι 200€ καλά τα Τσαόμι. Από εκεί και πάνω έχουμε μια αξιοπρέπεια. ουτε τοσο. αν ειναι να δωσω 200 ευρω για ενα κινητο, θεωρω οτι πιο χρησιμο θα μου ειναι ενα iphone 7 που θα το βρω εκει γυρω παρα ενα xiaomi στα 200 ευρω που ειναι για τα σκουπιδια. ενταξει, οχι ακριβως γιατα σκουπιδια αλλα ενα βημα πριν. προσωπικα δεν αγορασα ακομα xiaomi και δεν με βλεπω να το κανω.
Loinen Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 21 ώρες πριν, intensobank είπε Εγω παλια ημουν Παναθηναικος... Oταν διαβασα το σχολιο σου ετρωγα φρυγανια, τωρα πρεπει να ποτισω την οθονη με Ντετολ
CableCity Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Όποια συμπάθεια ή αντιπάθεια να έχει ο καθένας μας, ένα είναι το γεγονός: Η Xiaomi στην Ελλάδα σαρώνει.... Επειδή έχω τη διαχείριση εκατοντάδων sites, ειδησεογραφικών, eshop, οργανισμών κτλ, σε ΟΛΑ, το στα analytics αποτέλεσμα είναι όπως το παρακάτω (από μεγάλο ειδησεογραφικό για το διάστημα 23-29 Μαΐου 2021) 5
koutsis Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 49 λεπτά πριν, CableCity είπε Όποια συμπάθεια ή αντιπάθεια να έχει ο καθένας μας, ένα είναι το γεγονός: Η Xiaomi στην Ελλάδα σαρώνει.... Επειδή έχω τη διαχείριση εκατοντάδων sites, ειδησεογραφικών, eshop, οργανισμών κτλ, σε ΟΛΑ, το στα analytics αποτέλεσμα είναι όπως το παρακάτω (από μεγάλο ειδησεογραφικό για το διάστημα 23-29 Μαΐου 2021) Αυτά τα στοιχεία από που προκύπτουν; είναι οι πωλήσεις στην Ελλάδα; Για μια περίοδο 6 ημερών μιλάμε;
CableCity Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, koutsis είπε Αυτά τα στοιχεία από που προκύπτουν; είναι οι πωλήσεις στην Ελλάδα; Για μια περίοδο 6 ημερών μιλάμε; ΔΕΝ είναι πωλήσεις. Είναι στοιχεία από τα Google Analytics. Είναι η ΧΡΗΣΗ συσκευών κινητής σε μεγάλο ειδησεογραφικό σάιτ για το συγκεκριμένο διάστημα. Είναι το με ποιον τρόπο βλέπει το κοινό, όλοι εμείς δλδ, τη συγκεκριμένη σελίδα και είναι μια μορφή απόδοσης της απήχησης των brands με πραγματικά στοιχεία. Σε όλες τις σελίδες που διαχειρίζομαι τα στοιχεία είναι παρόμοια. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2021 από CableCity
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα