Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, intensobank είπε

Εγω παλια ημουν Παναθηναικος...

παλιά ήταν όλα καλά μετά χάλασαν όλα !

• Like 1
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

υπάρχει ήδη το realme 7i με αυτή την CPU

ΥΓ υπάρχει και το note 9

Επεξ/σία από Jos3ph
Δημοσ.
3 ώρες πριν, nat10 είπε

με φόρτιση 18W (με φορτιστή 22,5W να περιέχεται στη συσκευασία)

αυτο πως γινεται; αφου μεχρι 18W λεει κ σου δινουν παραπανω; κατι δεν κτλβ καλα

Αν ισχύει αυτό δεν επηρεάζει κάπου. Έτσι και αλλιώς το κινητό σε 18w θα εκμεταλευτει να φορτίσει. 

• Like 1
Δημοσ.

Ποιο το νόημα να αγοράσεις ένα μοντέλο παλιό με ελάχιστες μικρό αλλαγές, αλλά και μείωση επιδόσεων από το προηγούμενο μοντέλο; Καλή η χιαομι αλλά αυτη η συνήθεια να βγάζει πάρα πολλά μοντέλα που δεν έχουν σοβαρές διαφορές το ένα με το άλλο είναι καθαρά θέμα marketing προς το κοινό που δεν είναι τόσο σχετικό με την τεχνολογία....

Δημοσ.

Λογικα θα ξεμειναν απο νεες ιδεες για παρουσιαση  συσκευης και είπαν να μην χαλασει το σερι.. 1 την εβδομαδα... Δν εξηγειται αλλιως... Επισης παιρνει καποιος redmi note 10 με 150€ απο σκρουτζ... Τ οποίο αν εξαιρεσει κανεις τν σχετικα μετριο επεξεργαστη και καποια κλασικά bugs τ miui ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει στα λεφτα αυτα μ διαφορα (τ χω παρει τ πατερα μου) οποτε ποιος θα παρει αυτο αντι ν προτιμησει το note 10...μονο αμα τ βαλει σ καμια τιμη τ πολυ 100€(δν προσεξα καπου για τιμη) αλλιως δν νομιζω ν υπαρχει μελλον.

Δημοσ.

Τους έμειναν αποθέματα και τα πουλάνε με άλλο όνομα και άλλο chipset.

Για μέχρι 200€ καλά τα Τσαόμι. Από εκεί και πάνω έχουμε μια αξιοπρέπεια.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το g85 πάει σφαίρα για τα λεφτά του, έχω το Realme 7i εδώ και 2 μήνες με το στοκ android 11 που έχει και δεν κολλάει πουθενά... (Βέβαια το 4/64 το πήρα στα 128 ευρώ, δεν ξέρω αυτό πόσο θα το διαθεσουν)

Επεξ/σία από kostis76
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Waiss είπε

Τους έμειναν αποθέματα και τα πουλάνε με άλλο όνομα και άλλο chipset.

Για μέχρι 200€ καλά τα Τσαόμι. Από εκεί και πάνω έχουμε μια αξιοπρέπεια.

ουτε τοσο.

αν ειναι να δωσω 200 ευρω για ενα κινητο, θεωρω οτι πιο χρησιμο θα μου ειναι ενα iphone 7 που θα το βρω εκει γυρω παρα ενα xiaomi στα 200 ευρω που ειναι για τα σκουπιδια.

ενταξει, οχι ακριβως γιατα σκουπιδια αλλα ενα βημα πριν.

προσωπικα δεν αγορασα ακομα xiaomi και δεν με βλεπω να το κανω.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, intensobank είπε

Εγω παλια ημουν Παναθηναικος...

Oταν διαβασα το σχολιο σου ετρωγα φρυγανια, τωρα πρεπει να ποτισω την οθονη με Ντετολ

Δημοσ.

Όποια συμπάθεια ή αντιπάθεια να έχει ο καθένας μας, ένα είναι το γεγονός:
Η Xiaomi στην Ελλάδα σαρώνει....

Επειδή έχω τη διαχείριση εκατοντάδων sites, ειδησεογραφικών, eshop, οργανισμών κτλ, σε ΟΛΑ, το στα analytics αποτέλεσμα είναι όπως το παρακάτω (από μεγάλο ειδησεογραφικό για το διάστημα 23-29 Μαΐου 2021)
image.png.edfd0f3cbf7a3b79d142a18d5f016c0e.png

• Like 5
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, CableCity είπε

Όποια συμπάθεια ή αντιπάθεια να έχει ο καθένας μας, ένα είναι το γεγονός:
Η Xiaomi στην Ελλάδα σαρώνει....

Επειδή έχω τη διαχείριση εκατοντάδων sites, ειδησεογραφικών, eshop, οργανισμών κτλ, σε ΟΛΑ, το στα analytics αποτέλεσμα είναι όπως το παρακάτω (από μεγάλο ειδησεογραφικό για το διάστημα 23-29 Μαΐου 2021)
image.png.edfd0f3cbf7a3b79d142a18d5f016c0e.png

Αυτά τα στοιχεία από που προκύπτουν;  είναι οι πωλήσεις στην Ελλάδα;  Για μια περίοδο 6 ημερών μιλάμε; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, koutsis είπε

Αυτά τα στοιχεία από που προκύπτουν;  είναι οι πωλήσεις στην Ελλάδα;  Για μια περίοδο 6 ημερών μιλάμε; 

ΔΕΝ είναι πωλήσεις. Είναι στοιχεία από τα Google Analytics.

Είναι η ΧΡΗΣΗ συσκευών κινητής σε μεγάλο ειδησεογραφικό σάιτ για το συγκεκριμένο διάστημα.
Είναι το με ποιον τρόπο βλέπει το κοινό, όλοι εμείς δλδ, τη συγκεκριμένη σελίδα και είναι μια μορφή απόδοσης της απήχησης των brands με πραγματικά στοιχεία.

Σε όλες τις σελίδες που διαχειρίζομαι τα στοιχεία είναι παρόμοια.

image.png

Επεξ/σία από CableCity

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...