Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας

Χρειάζομαι ένα πρόγραμμα το οποίο θα εντοπίζει κίνηση από σταθερό βίντεο. 

Θα έχω την κάμερα σταθερή και θα καταγραφεί συνέχεια, ωστόσο όταν θα δω το βίντεο στο τέλος δεν μπορώ να κάτσω 8 ώρες και να κοιτάζω ξανά το βίντεο για οχτώ ώρες καταγραφής, άρα χρειάζομαι ένα πρόγραμμα που θα κάνει επισημάνσεις στα σημεία που διαταράχθηκε η εικόνα ή τα pixel ώστε να δω στοχευμένα το σημείο καταγραφής. 

Δημοσ.

Και να υπάρχει τέτοιο προγραμμα θα πρέπει και αυτό να τρέξει 8 ωρες βιντεο για να δει τι γίνεται, συνήθως τρεχεις το βιντεο οταν γινει το κακό και βλεπεις τι εγινε.

Επίσης υπάρχει η λύση να ενεργοποιείται η εγγραφή μονο αν υπαρχει κίνηση εκει κοντά

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Και να υπάρχει τέτοιο προγραμμα θα πρέπει και αυτό να τρέξει 8 ωρες βιντεο για να δει τι γίνεται, συνήθως τρεχεις το βιντεο οταν γινει το κακό και βλεπεις τι εγινε.

Επίσης υπάρχει η λύση να ενεργοποιείται η εγγραφή μονο αν υπαρχει κίνηση εκει κοντά

Εγώ το κινητό θα βάλω να καταγράφει κ θέλω μετά το πρόγραμμα να πιάσει το θόρυβο ή την αλλαγή των pixel. Δηλαδή πρόγραμμα ανιχνευτή κίνησης αλλά σε σταθερό βίντεο του κινητόυ

Δημοσ.

Έχει κάτι τέτοιο το VLC νομίζω, δες αν σε διευκολύνει: Tools>Effects and Filters>Video Effects>Advanced>Motion Detect.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, sixfeetunder είπε

Εγω σε καμερες παρακολουθηση χωρου χρονια εχω αυτο που καταγραφει και μονο οταν πιανει κινηση.Ισως κατι τετοιο θες

https://www.contaware.com/contacam.html

Προφανώς αυτό θέλει ανοιχτό υπολογιστή 24/7

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε

Προφανώς αυτό θέλει ανοιχτό υπολογιστή 24/7

Ναι.Η καταγραφη γινετε στον σκληρο δισκο,τουλαχιστων ετσι το εχω εγω  απλα οι καμερες παιζουν τον ρολο μονο των ματιων στον χωρο.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...