leonidasgr2003 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Γεια σας Χρειάζομαι ένα πρόγραμμα το οποίο θα εντοπίζει κίνηση από σταθερό βίντεο. Θα έχω την κάμερα σταθερή και θα καταγραφεί συνέχεια, ωστόσο όταν θα δω το βίντεο στο τέλος δεν μπορώ να κάτσω 8 ώρες και να κοιτάζω ξανά το βίντεο για οχτώ ώρες καταγραφής, άρα χρειάζομαι ένα πρόγραμμα που θα κάνει επισημάνσεις στα σημεία που διαταράχθηκε η εικόνα ή τα pixel ώστε να δω στοχευμένα το σημείο καταγραφής.
NikosKallithea Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Και να υπάρχει τέτοιο προγραμμα θα πρέπει και αυτό να τρέξει 8 ωρες βιντεο για να δει τι γίνεται, συνήθως τρεχεις το βιντεο οταν γινει το κακό και βλεπεις τι εγινε. Επίσης υπάρχει η λύση να ενεργοποιείται η εγγραφή μονο αν υπαρχει κίνηση εκει κοντά
leonidasgr2003 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 23 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Και να υπάρχει τέτοιο προγραμμα θα πρέπει και αυτό να τρέξει 8 ωρες βιντεο για να δει τι γίνεται, συνήθως τρεχεις το βιντεο οταν γινει το κακό και βλεπεις τι εγινε. Επίσης υπάρχει η λύση να ενεργοποιείται η εγγραφή μονο αν υπαρχει κίνηση εκει κοντά Εγώ το κινητό θα βάλω να καταγράφει κ θέλω μετά το πρόγραμμα να πιάσει το θόρυβο ή την αλλαγή των pixel. Δηλαδή πρόγραμμα ανιχνευτή κίνησης αλλά σε σταθερό βίντεο του κινητόυ
d3v4st4tor Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Έχει κάτι τέτοιο το VLC νομίζω, δες αν σε διευκολύνει: Tools>Effects and Filters>Video Effects>Advanced>Motion Detect.
sixfeetunder Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Εγω σε καμερες παρακολουθηση χωρου χρονια εχω αυτο που καταγραφει και μονο οταν πιανει κινηση.Ισως κατι τετοιο θες https://www.contaware.com/contacam.html Επεξ/σία 30 Μαΐου 2021 από sixfeetunder
NikosKallithea Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 22 λεπτά πριν, sixfeetunder είπε Εγω σε καμερες παρακολουθηση χωρου χρονια εχω αυτο που καταγραφει και μονο οταν πιανει κινηση.Ισως κατι τετοιο θες https://www.contaware.com/contacam.html Προφανώς αυτό θέλει ανοιχτό υπολογιστή 24/7
sixfeetunder Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε Προφανώς αυτό θέλει ανοιχτό υπολογιστή 24/7 Ναι.Η καταγραφη γινετε στον σκληρο δισκο,τουλαχιστων ετσι το εχω εγω απλα οι καμερες παιζουν τον ρολο μονο των ματιων στον χωρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα