Christos_Tz Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Επειδη εχω φιλο που ερχετε τον Ιουλιο απο Γαλλια για λιγεs μερεs Ελλαδα....υπαρχει περιπτωση απο Γαλλια τα smartphones τυπου Xiaomi - RealMe να ειναι πιο φτηνα σε σχεση με εδω ωστε να μου φερει καποιο απο κει....?.....η οι τιμεs ειναι μια η αλλη οπωs και εδω..? Επεξ/σία 29 Μαΐου 2021 από Christos_Tz
andreas-d Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Σίγουρα θα είναι ποιο φθηνά. Μπορείς να κάνεις και το άλλο να κάνει ένα συμβόλαιο στο όνομά του και να πάρεις συσκευή καλή με πολλά GB lte και απεριόριστα σταθερά κινητά και SMS και να το κρατήσεις εσείς δύο χρόνια πληρώνοντας του το ποσό. Δουλεύει 100% είμαι κάτοικος Γερμανίας και στο λέω με σιγουριά. Πχ. εδώ με 14.99€ παίρνεις το mi 11 lite 5g με 12gb lte και απεριόριστα προς όλα τα δίκτυα σταθερά και κινητά +SMS και το έχεις Ελλάδα με Roaming. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2021 από andreas-d 1
NikosKallithea Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Εγω δεν πιστεύω οτι θα βρεις φτηνότερο απο εδώ, εκτός αν μιλάμε για ενα μαγαζί που κάποια στιγμή εκανε προσφορά στην Γαλλία
Christos_Tz Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, andreas-d είπε Σίγουρα θα είναι ποιο φθηνά. Μπορείς να κάνεις και το άλλο να κάνει ένα συμβόλαιο στο όνομά του και να πάρεις συσκευή καλή με πολλά GB lte και απεριόριστα σταθερά κινητά και SMS και να το κρατήσεις εσείς δύο χρόνια πληρώνοντας του το ποσό. Δουλεύει 100% είμαι κάτοικος Γερμανίας και στο λέω με σιγουριά. Πχ. εδώ με 14.99€ παίρνεις το mi 11 lite 5g με 12gb lte και απεριόριστα προς όλα τα δίκτυα σταθερά και κινητά +SMS και το έχεις Ελλάδα με Roaming. εχειs υποψιν σου κανα Γαλλικο site με χαμηλεs τιμεs..που να ειναι εγχωριο εντοs Γαλλικων συνορων..ωστε το shipping να ειναι και σβελτο για αποστολη σπιτι του?....και απο Γερμανια δεν με χαλαει..Γερμανια/Γαλλια τι ειναι...ενα τσιγαρο δρομοs....χα...!...δεν θελω να τον μπλεξω με συμβολαια...αγορα συσκευηs μονο θελω...αρκει να αξιζει η τιμη χαμηλα σε σχεση με εδω.....αν ειναι μια η αλλη οι τιμεs...δεν τον βαζω καν σε κοπο...παιρνω απο δω και τελοs......(...ο φιλαρακοs ειναι ξηγημενοs..οτι θεs απο Γαλλια να σου κατεβασω ειπε..το θεμα ειναι να με συμφερει...αν δεν και ειναι μια η αλλη...τι να το κανω....) Επεξ/σία 29 Μαΐου 2021 από Christos_Tz
andreas-d Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Όχι φίλε μου δεν ξέρω. Ο φίλος σου θα ξέρει σίγουρα.
ioankav Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Διαφορά στην τιμή παίζει λόγο διαφορετικού ΦΠΑ (20% στη Γαλλία έναντι 24% στην Ελλάδα). Επίσης, αν πετύχει καμιά προσφορά σε Amazon.fr, FNAC, Darty, Cdiscount, LDLC, Boulanger Ας ρίχνει καμιά ματιά εδώ (για σύγκριση τιμών είναι το site): https://www.idealo.fr/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα