elenitsa1 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Ψάχνω υπολογιστή φορητο, που να είναι γρήγορος, να αντέχει να κάνει μαθήματα τηλεεκπαιδευσης με προβολή video χωρίς να κολλα, να ανταποκρίνεται σε απαιτητικά παιχνίδια, να έχει καλή εμβέλεια σε ασύρματο διαδίκτυο, μνήμη ικανοποιητική. Ο προηγούμενος ειχε μέγεθος 17,3 και κατέβαζα και ταινίες κι έβλεπα άνετα. Κάποια κοπέλα μου είπε ψάξε και 15,6 συνήθεια είναι. Φυσικά δε συζητώ για ανάλογο κόστος με τον προηγούμενο, στα 1800 ευρω,που πήγε μια κι έξω, αλλά πολύ πιο κάτω σε τιμή. Κατάλαβα, πως στους υπολογιστές, με καλή χρήση, δεν παίρνεις τελικά, ο, τι πληρωνεις
sil_unique Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Για απαιτητικά παιχνίδια σε βλέπω 1200-1300 για να είναι συγκρατημένη η τιμή. Το παλιό που το έχεις ξεγραμμένο μήπως να το ξανακοιτούσες - ο τεχνικός ήταν αξιόπιστος; Δεν παίρνεις και μια δεύτερη γνώμη;
Gatilaras Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Πες μας συμπτωματα για αρχη για το hp και απο εκει κ περα εχω μεινει ευχαριστημενος κατα τα χρονια (για λαπτοπ της ταξης1200+ ευρω) απο acer,asus και lenovo. Μονο το acer εχω βγαλει εκτος λογω προβληματος με την οθονη αλλα ψαχνοτας λιγο στο γουγλη βρηκα οτι γενικα εκεινα τα acer(18,4") εβγαζαν ενα θεμα με την οθονη.Κατα τα αλλα εχουν φαει πολυ ξυλο απο χρηση και δεν εχουν παθει τιποτα.
Petros Electron Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Εχω το HP απο το 2017 (αυτο της υπογραφής μου) και το εχω λιώσει και μέχρι στιγμής ειναι άψογο. Βεβαια κατα καιρους το ανοιγω και του κανω και το σερβις του, καθαρισμο, παστες κτλπ. Το οτι σου έτυχε ελαττωματικό δεν πιστεύω οτι εχει να κανει με την πλειοψηφία. Εφόσον ειναι τοσο ακριβό αυτο που πηρες, δες το μήπως μπορεί να επισκευαστεί, και αν θελεις πες μας και το μοντέλο για να έχουμε μια εικόνα. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2021 από Petros Electron
Petros Electron Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 23 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ο τίτλος είναι για οθόνες 32" Τι θέλει να πει ο ποιητής? 😂
Nabuko Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Ο τίτλος είναι για οθόνες 32" 3 ώρες πριν, Petros Electron είπε Τι θέλει να πει ο ποιητής? 😂 Κάτι μου θύμισε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα