Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση νέου laptop όχι ξανά hp. Laptop hp 1800 ευρώ, εξ αρχής με τεχνικά προβλήματα κι αρνούνταν να τον αλλάξουν, μόνο να τον επισκευάσουν, σε2 χρόνια βγήκε εκτός από βραχυκύκλωμα, όπως μου είπε ιδιώτης τεχνικος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω υπολογιστή φορητο, που να είναι γρήγορος, να αντέχει να κάνει μαθήματα τηλεεκπαιδευσης με προβολή  video χωρίς να κολλα, να ανταποκρίνεται σε απαιτητικά παιχνίδια, να έχει καλή εμβέλεια σε ασύρματο διαδίκτυο, μνήμη ικανοποιητική. Ο προηγούμενος ειχε μέγεθος 17,3 και κατέβαζα και ταινίες κι έβλεπα άνετα. Κάποια κοπέλα μου είπε ψάξε και 15,6 συνήθεια είναι. Φυσικά δε συζητώ  για ανάλογο κόστος με τον προηγούμενο, στα 1800 ευρω,που πήγε μια κι έξω, αλλά πολύ  πιο κάτω σε τιμή. Κατάλαβα, πως στους υπολογιστές, με καλή χρήση, δεν παίρνεις τελικά, ο, τι πληρωνεις

Δημοσ.

Για απαιτητικά παιχνίδια σε βλέπω 1200-1300 για να είναι συγκρατημένη η τιμή.

Το παλιό που το έχεις ξεγραμμένο μήπως να το ξανακοιτούσες - ο τεχνικός ήταν αξιόπιστος; Δεν παίρνεις και μια δεύτερη γνώμη;

Δημοσ.

Πες μας συμπτωματα για αρχη για το hp και απο εκει κ περα εχω μεινει ευχαριστημενος κατα τα χρονια (για λαπτοπ της ταξης1200+ ευρω) απο acer,asus και lenovo. Μονο το acer εχω βγαλει εκτος λογω προβληματος με την οθονη αλλα ψαχνοτας λιγο στο γουγλη βρηκα οτι γενικα εκεινα τα acer(18,4") εβγαζαν ενα θεμα με την οθονη.Κατα τα αλλα εχουν φαει πολυ ξυλο απο χρηση και δεν εχουν παθει τιποτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω το HP απο το 2017 (αυτο της υπογραφής μου) και το εχω λιώσει και μέχρι στιγμής ειναι άψογο. Βεβαια κατα καιρους το ανοιγω και του κανω και το σερβις του, καθαρισμο, παστες κτλπ.

Το οτι σου έτυχε ελαττωματικό δεν πιστεύω οτι εχει να κανει με την πλειοψηφία.

Εφόσον ειναι τοσο ακριβό αυτο που πηρες, δες το μήπως μπορεί να επισκευαστεί, και αν θελεις πες μας και το μοντέλο για να έχουμε μια εικόνα.

Επεξ/σία από Petros Electron
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Ο τίτλος είναι για οθόνες 32" 

3 ώρες πριν, Petros Electron είπε

Τι θέλει να πει ο ποιητής? 😂

Capture.JPG

Κάτι μου θύμισε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...