kallair Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Καλημέρα σας! έχω την εξής απορία για οποιον μπορει να βοηθήσει. Έχω ένα παλιό linksys wrt54g με firmware openwrt μέσα, το οποιο ουτε που θυμάμαι πόσα χρόνια το έχω. παίζει και κοντά 20. Το είχα χρησιμοποιησει κατα καιρους για να στέλνω ιντερνετ ασυρματα στο κάτω σπιτι αλλά είχα θεματάκια (λογικά λογω προβληματικής adsl) και το είχα καταργήσει εν τελει μετά απο μια αλλαγή μοντεμ που ειχα κανει γιατι βαριόμουν να το ρυθμίσω πάλι. Το ερώτημα ειναι το εξής: Περιμένω να μου ενεργοποιησουν 50αρα στο σπίτι. Για να έχω πλήρη κάλυψη wifi σήματος στο κάτω σπίτι, να χρησιμοποιησω πάλι το wrt54g ή εχει προχωρησει τόσο η τεχνολογια που θεωρειται παρωχημένο πολύ και θα εχω θεματάκια; Δεν με νοιαζει να παίρνω το φουλ της γραμμής αλλά να ειναι σταθερή η συνδεση κ αξιοπρεπη ταχύτητα χωρις να εχω θέματα loading σε χρηση οπως πχ youtube videos. χρήση καλωδίου ΔΕΝ υπαρχει δυνατοτητα.
poulinos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 On 29/05/2021 at 12:15, kallair said: Καλημέρα σας! έχω την εξής απορία για οποιον μπορει να βοηθήσει. Έχω ένα παλιό linksys wrt54g με firmware openwrt μέσα, το οποιο ουτε που θυμάμαι πόσα χρόνια το έχω. παίζει και κοντά 20. Το είχα χρησιμοποιησει κατα καιρους για να στέλνω ιντερνετ ασυρματα στο κάτω σπιτι αλλά είχα θεματάκια (λογικά λογω προβληματικής adsl) και το είχα καταργήσει εν τελει μετά απο μια αλλαγή μοντεμ που ειχα κανει γιατι βαριόμουν να το ρυθμίσω πάλι. Το ερώτημα ειναι το εξής: Περιμένω να μου ενεργοποιησουν 50αρα στο σπίτι. Για να έχω πλήρη κάλυψη wifi σήματος στο κάτω σπίτι, να χρησιμοποιησω πάλι το wrt54g ή εχει προχωρησει τόσο η τεχνολογια που θεωρειται παρωχημένο πολύ και θα εχω θεματάκια; Δεν με νοιαζει να παίρνω το φουλ της γραμμής αλλά να ειναι σταθερή η συνδεση κ αξιοπρεπη ταχύτητα χωρις να εχω θέματα loading σε χρηση οπως πχ youtube videos. χρήση καλωδίου ΔΕΝ υπαρχει δυνατοτητα. με 802.11g δεν θα παιξεις 50 κατω.απορω αν θα παιξει πανω απο 20.αν σε καλυπτει αυτο καντο.ολα αυτα αν μπορει να παιξει repeater.δοκιμαζεις και βλεπεις. 1
kallair Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 10 ώρες πριν, poulinos είπε με 802.11g δεν θα παιξεις 50 κατω.απορω αν θα παιξει πανω απο 20.αν σε καλυπτει αυτο καντο.ολα αυτα αν μπορει να παιξει repeater.δοκιμαζεις και βλεπεις. repeater επαιζε κανονικα. θα δω την εμβελεια του νεου ρουτερ αν με καλυπτει στο κατω σπιτι κ αναλογως θα τεσταρω το παλιο linksys. παιζει να με "βολεψει" η μειωμένη ταχυτητα για να ειναι κόφτης στο ποσο ιντερνετ τραβαει. χαχαχα
poulinos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 αν θες να κοψεις σε νεo repeater και εκει μπορεις να βαλεις 802.11g αν δεν εχει αλλο τροπο. 2 hours ago, kallair said: repeater επαιζε κανονικα. θα δω την εμβελεια του νεου ρουτερ αν με καλυπτει στο κατω σπιτι κ αναλογως θα τεσταρω το παλιο linksys. παιζει να με "βολεψει" η μειωμένη ταχυτητα για να ειναι κόφτης στο ποσο ιντερνετ τραβαει. χαχαχα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα