AristidisZ Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Ηλεκτρονικά πλέον, πας μόνο για να παραδώσεις το παλιό και να πάρεις το καινούργιο https://www.gov.gr/upourgeia/upourgeio-upodomon-kai-metaphoron/upodomon-kai-metaphoron/antikatastase-adeias-odegeses-me-neou-tupou 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Το εκανα ηδη πριν 2 μηνες που ειχε ανοιξει για Αττικη . 30 ευρω το παραβολο .
AristidisZ Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε Το εκανα ηδη πριν 2 μηνες που ειχε ανοιξει για Αττικη . 30 ευρω το παραβολο . Σου δίνει και ημερομηνία παραλαβής με το που κάνεις τη αίτηση ;
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Εμενα δεν μου εδωσε ...Εγραφε σε 15 περιπου ημερες χωρις να λεει ακριβως που να παω και εψαξα πολυ τηλεφωνικα για να μου πουν οτι ειναι ετοιμο και που να παω (Μαρουσι απενατι απο media mark)
petran91 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Με μια γρήγορη ματιά, αυτό δεν κάνει σε όσους θέλουν να ενσωματώσουν το δίπλωμα της τροχαίας για 50αρι στο νέου τύπου. Σωστά;
AristidisZ Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 8 λεπτά πριν, petran91 είπε Με μια γρήγορη ματιά, αυτό δεν κάνει σε όσους θέλουν να ενσωματώσουν το δίπλωμα της τροχαίας για 50αρι στο νέου τύπου. Σωστά; Έχει ένα preview του διπλώματος, το τσέκαρες ;
petran91 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 3 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Έχει ένα preview του διπλώματος, το τσέκαρες ; Ναι το δίπλωμα μου μου δείχνει που περιέχει μόνο την κατηγορία Β. Αυτό το είπα επειδή κατά τη διαδικασία συμπλήρωσης της αίτησης γράφει κάτω κάτω: "Δεν είμαι κάτοχος άλλης άδειας οδήγησης Ελληνικής ή Κράτους Μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.) ή από τα κράτη Νορβηγία, Ισλανδία, Λιχτενστάιν, ή κάτοχος άδειας οδήγησης ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΟΥ. Και δεν μου έχει αφαιρεθεί από οποιαδήποτε Αρχή."
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα