livefreeordie Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Καμιά ιδέα για το που μπορώ να βρω καποιον να μου σχεδιάσει ενα πρόσωπο απο φωτογραφία;
SR20DET Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Μπορείς να κάνεις εδώ ένα post. https://www.guru.com/m/hire/freelancers/design-art/
livefreeordie Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Thank you, Θα το δοκιμάσω αν και θα προτιμούσα εντός της Ελλάδας ώστε να μου το στείλει και πιο εύκολα.
haris_216 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 9 ώρες πριν, livefreeordie είπε Καμιά ιδέα για το που μπορώ να βρω καποιον να μου σχεδιάσει ενα πρόσωπο απο φωτογραφία; Μία σκέψη (ίσως να μην είναι αυτό που ψάχνεις ή να φανεί και αστείο) είναι, αν η φωτογραφία είναι καλή κι ευδιάκριτα τα χαρακτηριστικά, να την σκανάρεις και μετά να "παίξεις" με κάποιο από τα διάφορα σχετικά προγράμματα που υπάρχουν (για υπολογιστή ή ακόμα και app στο κινητό) τα οποία το μετατρέπουν σε sketch, painting, κλπ
livefreeordie Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, haris_216 είπε Μία σκέψη (ίσως να μην είναι αυτό που ψάχνεις ή να φανεί και αστείο) είναι, αν η φωτογραφία είναι καλή κι ευδιάκριτα τα χαρακτηριστικά, να την σκανάρεις και μετά να "παίξεις" με κάποιο από τα διάφορα σχετικά προγράμματα που υπάρχουν (για υπολογιστή ή ακόμα και app στο κινητό) τα οποία το μετατρέπουν σε sketch, painting, κλπ To σκεφτηκα αλλα δυστυχώς η φωτο δεν είναι ιδιαίτερα καθαρή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα