Ukforthemoment Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Εγω πάντως δεν θα έκανα τετοια διευκόλυνση.Αντε σε έλεγχο να σου ζητάνε να δουν το κινητό που αγορασες με τιμολόγιο.
DTsuras Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 37 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εγω πάντως δεν θα έκανα τετοια διευκόλυνση.Αντε σε έλεγχο να σου ζητάνε να δουν το κινητό που αγορασες με τιμολόγιο. Ποτε και πουθενα κατα την αποψη μου
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 3 λεπτά πριν, DTsuras είπε Ποτε και πουθενα κατα την αποψη μου Μπορείς να το αναπτύξεις λίγο γιατι δεν καταλαβαίνω τι εννοείς;
DTsuras Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Ποιος θα ερθει να σου κανει ελεγχο αν εχεις το κινητο;
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, DTsuras είπε Ποιος θα ερθει να σου κανει ελεγχο αν εχεις το κινητο; Στην επιχείρηση στην οποία κόπηκε το τιμολόγιο.Ξέρω ότι ,παλιά, όλα τα πάγια μιας επιχείρησης επρέπε να είναι διαθεσιμα σε ελεγχο της εφορίας,υπολογιστες,τηλεορασεις,ραφια ,οχήματα κλπ.Αν έχει αλλάξει......... πάσο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα