vforvaggelis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Εχω διαβασει κριτικες που το αποθεωνουν και κριτικες που το ριχνουν στα ταρταρα. Τοσο ακρα πιανει; Καιρο ειχα να πετυχω ταινια που να πιανει τα 2 ακρα στα γουστα. Δεν την εχω δει ακομα και δεν ξερω αν με τραβαει
Dinos_12345 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, vforvaggelis είπε Εχω διαβασει κριτικες που το αποθεωνουν και κριτικες που το ριχνουν στα ταρταρα. Τοσο ακρα πιανει; Καιρο ειχα να πετυχω ταινια που να πιανει τα 2 ακρα στα γουστα. Δεν την εχω δει ακομα και δεν ξερω αν με τραβαει Δες την
Arkin Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 5 ώρες πριν, vforvaggelis είπε Εχω διαβασει κριτικες που το αποθεωνουν και κριτικες που το ριχνουν στα ταρταρα. Τοσο ακρα πιανει; Καιρο ειχα να πετυχω ταινια που να πιανει τα 2 ακρα στα γουστα. Δεν την εχω δει ακομα και δεν ξερω αν με τραβαει Εμπιστευσου arkin και δες την. Μια χαρα ταινια ειναι απο τις καλες φετινες.
vforvaggelis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, Arkin είπε Εμπιστευσου arkin και δες την. Μια χαρα ταινια ειναι απο τις καλες φετινες. Θα την βαλω λιστα αλλα λογω 3χρονης κορης δεν εχει βρεθει χρονος και η λιστα ειναι μεγαλη (και ετοιμαζεται το δευτερο οποτε ζητω που καηκαμε!)
Bourdoulas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 15 ώρες πριν, vforvaggelis είπε Θα την βαλω λιστα αλλα λογω 3χρονης κορης δεν εχει βρεθει χρονος και η λιστα ειναι μεγαλη (και ετοιμαζεται το δευτερο οποτε ζητω που καηκαμε!) Δεν είναι ταινία για 3χρονο.
vforvaggelis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Δεν είναι ταινία για 3χρονο. Ναι βρε το καταλαβα, επειδη εχω 3 χρονων κορη που τρεχει κανει ρανει κλπ δεν εχω τον χρονο να δω την ταινια... 1
Bourdoulas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 4 ώρες πριν, vforvaggelis είπε Ναι βρε το καταλαβα, επειδη εχω 3 χρονων κορη που τρεχει κανει ρανει κλπ δεν εχω τον χρονο να δω την ταινια... Χάχα έχεις δίκιο, το γράφεις. Εγώ διάβασα λάθος εκ παραδρομής. Συγνώμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα