*Kopanos* Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 8 λεπτά πριν, greekfragma είπε παίχτηκε ωραία μπαλίτσα μέχρι που το τσακίσατε. ε ας κλειδωθεί τώρα. Υπάρχει λόγος που είμαι εξόριστος 😜
xxatziva Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 πηγαινε βρες την εκει που σου ειπε. αν πει οχι απλα λες συγνωμη για την ενοχληση. αν την πετυχεις εν ωρα εργασιας ή αγωνα-προπονηση απλα περιμενε να τελειωσει. 1
guido Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 16 λεπτά πριν, greekfragma είπε παίχτηκε ωραία μπαλίτσα μέχρι που το τσακίσατε. ε ας κλειδωθεί τώρα. Αναβίωσαν αρχέγονες έχθρες 1
Nabuko Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 4 λεπτά πριν, xxatziva είπε απλα περιμενε να τελειωσει.
G.TH. Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 7 λεπτά πριν, *Kopanos* είπε Υπάρχει λόγος που είμαι εξόριστος 😜 Ναι. Εκτός χλαπ, έχεις ξεφτυλιστεί πολλές φορές στη ζωή σου.
kondoras Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 45 λεπτά πριν, G.TH. είπε Σκουώς Μπάντμιντον Πινγκ Πονγκ Ψάχ'τε τα όλα. «Εξείχε» έγραψε... Σέρφινγκ... 🏄♀️ Με Web ή χωρίς. 😉 Τελικά τα καλύτερα σενάρια τα γράφουν στο insomnia. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, salvador_ είπε γυρνούσα από παραλία μπαίνω στο μέτρο ελληνικό για να γυρίσω σπίτι μου κατεβαίνοντας της ηλ σκάλες πίσω μου ήταν μια γυμνασμένη κοπέλα προπονήτρια κουκλάρα! αφου έχω κατέβει πρώτος στέκομαι όρθιος στο περιμένοντας το μετρό , εχω νιώσει οτί με έχει παρατηρήσει η κοπέλα.. στέκεται δίπλα μου ρίχνουμε , κλεφτές ματιές , και μπαίνουμε στο μετρό , κάθομαι απέναντι της . είχε αφήσει το σακίδιο της στην διπλά θέση , κάθομαι σταυροπόδι και το παπούτσι μου ακουμπάει την άκρη της τσάντας της.. -ωχ συγνώμη της λεώ .. -σιγά δεν πειράζει μου λέει -βλέπω να εξέχει απο την τσάντα της , εξάρτημα συγκεκριμένου αθλήματος (εας πούμε ρακέτες του τέννις) ξεκινάω την συζήτηση είσαι αθλήτρια στο τέννις; - οχι προπονήτρια - α οκ , δεν είμαι φαν του αθλήματος αλλά , όταν είχα παρακολουθήσει ενα αγώνα και μου έκανε εντύπωση τα σετ , και το πόσο cardio άσκηση είναι - μπλα μπλά γύρω απο το άθλημα , γελάκια την ρωτάω πως την λένε μου είπε της λεω και εγω το ονομα μου , 25 ετων αυτη 32 εγω - σε λιγες στασεις κατεβαινε , η συζήτηση γυρίσε στην επικοινωνία , πως απο μια τσαντα πιασαμε την κουβέντα (μου είχε πει απο μονη της , σε πιο τένις κλαμπ δουλεύει) αφου λοιπον γυρισε η συζητηση στο πως ξεκινησε η κουβεντα μας απο μια τσαντα.. το γυρναω και εγω , οτι τωρα με τα social κτλπ εχουμε χασει την επαφη ε υπάρχουν και τα τηλέφωνα μου κάνει α μου λεει εγω ειμαι απο χωριο λεγοντας μου απο που , επικοινωνούμε face to face στα μέρη μου στο τελος αφου έρχεται η ώρα να κατέβει , της λέω σαν να το ειχα σιγουρο , οτι θα μου δωσει το τηλ της η το ινσταγραμ της της λεω τελικα εσυ τι θα μου δωσεις τηλεφωνο η ινσταγραμ.. τιποτα απο τα 2 μου λεει γελασε και εφυγε.. το χαλάσα το πολυ στο τέλος , χρειαζόταν να έβρισκα αλλό τρόπο ωστέ να μου δώσει κάτι... μετά το σκεφτόμουν και λεώ πως το έχασα έτσι .. .. σαν να φάνηκα λιγούρης;; η πολύ σίγουρος.. μετά σκεφτόμουν οτι αυτη η κοπέλα μου έκανε τόσο εντύπωση , με τον τρόπο της + οτι συνδιαζε απίστευτη ομορφία .. μου είπε που δουλεύει ... θα μπορούσα να πάω να κάνω εγγραφή στο γηπέδο για να την γνωρίσω ... η να την βρω ολος τυχαίος .. απο την αλλη σκεφτομαι , θα ταλαιπωρηθω και στο τελος να μην την βρω καν... η να έχει αγόρι .. και να φάω άκυρο ήταν τοσο φίλικη έδειχνε οτι της αρεσε πολύ που τα λέγαμε.. το έδειξα και εγώ αυτο... τι να πω τωρα.. εχουν περάσει μερες και το σκέφτομαι ακόμη .. Καιρός λοιπόν να μάθεις / μάθουμε όσοι δεν το έχουμε εμπεδώσει, πως το γεγονός ότι η κοπέλα θα σου ανοιξει κουβέντα η θα σου ρίξει ματιές σημάδια κτλ, δεν σημαίνει πως θέλει να προχωρήσετε και παρακάτω. Κάτι που θα μπορούσες να δοκιμάσεις από την επόμενη φορά, είναι να δώσεις εσύ τηλέφωνο στην κοπέλα και αν δεχτεί αυτή θα το πάρει και θα επικοινωνήσει μαζί σου. Δέξου λοιπόν ότι έγινε και συνέχισε την ζωη σου σαν να μην έγινε. Πάντως, εφόσον σου είπε το tennis club που παιζει, δύο επιλογές υπάρχουν, βρίσκεις αν έχουν καμία ομάδα στο fb και ψάχνεσαι από εκεί αν σου είπε όνομα η από καμιά φωτογραφία, είτε, πηγαίνεις ο ίδιος και γράφεσαι εκεί για να παίζεις tennis με τους άλλους, που και πάλι βέβαια μην περιμένεις να γίνει τίποτα. 2
*Kopanos* Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 7 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Καιρός λοιπόν να μάθεις / μάθουμε όσοι δεν το έχουμε εμπεδώσει, πως το γεγονός ότι η κοπέλα θα σου ανοιξει κουβέντα η θα σου ρίξει ματιές σημάδια κτλ, δεν σημαίνει πως θέλει να προχωρήσετε και παρακάτω. Τώρα γτ τους χαλάς την φαντασίωση ε; 1
cthulhucarbide Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Έτσι όπως τα διάβασα τα πράγματα μου φαίνονται αρκετά ξεκάθαρα. Η τύπισσα μίλαγε από ενδιαφέρον και για να περάσει η ώρα, και ήταν σίγουρη ότι δεν ήθελε τίποτα άλλο. Γιαυτό όταν της ζήτησες fb είχε τόσο έτοιμη την απάντηση και την πέταξε χωρίς δισταγμό. Γνώμη μου, 100% χυλόπιτα, μην ασχολείσαι άλλο 4 2
Basilhs23___ Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 18 λεπτά πριν, *Kopanos* είπε Τώρα γτ τους χαλάς την φαντασίωση ε; Ε, εγώ ειδικεύομαι στο να χαλάω φαντασιώσεις. Συμφωνώ με ότι είπε ο προηγούμενος. 1 1
*Kopanos* Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 53 λεπτά πριν, guido είπε Αναβίωσαν αρχέγονες έχθρες Έχθρα εγώ πότε με τον δάσκαλο τον θαυμάζω από μικρό παιδί! 24 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Γνώμη μου, 100% χυλόπιτα, μην ασχολείσαι άλλο Και αυτό εμπειρία είναι εγώ θα ελεγα στον ΤΣ να το δοκιμάσει.
poulinos Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 και του χρονου.τοπικ σταρτερ απλα δεν ετυχε παρα η ατακα.at least u tried αυτο να θυμασαι. 4 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις