paulJ Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας έχω τον crucial mx500 500gb έχει περάσει ένας μήνας από την αγορά και παρατηρώ ότι όταν ανηγω τόν υπολογιστή η θερμοκρασία του είναι 40β.C σε κατάσταση ηρεμίας (idle) καινούριου SSD για θερμοκρασίες χρησημωπιο το HW Monitor και σε λίγα λεπτά όταν εκτελώ την εντολή sfc /scannow η κάνω κάτι άλλο ο ssd αγγίζει και τούς 45β.C είναι φυσιολογικό ; Με τον Toshiba HDD που είχα η θερμοκρασίες ήταν κομπλέ 28 με 30β.C. Ο υπολογιστής είναι καθαρός μετά από φορμάτ δεν έχει ιό και γενικά τον προσέχω αλλά μου φένοντε λίγο παράξενες η θερμοκρασίες γιατί σε μιχανικό δίσκο ποτέ δεν είδα τόσο υψηλές θερμοκρασίες. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2021 από paulJ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Μπορείτε να ελέγξετε τη θερμοκρασία του και με την επίσημη εφαρμογή της Crucial. Καλά είναι 45 βαθμοί. Ο BX φτάνει και 55 βαθμούς. Όσο για τους HDD δεν υπάρχει σύγκριση, είναι άλλη τεχνολογία κατασκευής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paulJ Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Οκ ευχαριστώ θα το ελέγξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Εγω γιατι το 40 το θεωρω λιγο στον δικο μου ? (θελω να πω κανονικη θερμοκρασια) Επεξ/σία 29 Μαΐου 2021 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα