Sidarta Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Pitsi πάμε λίγο από την αρχή... Έχεις λοιπόν το PC στη δουλειά που κατεβάζει ποτάμια. Modem έχει????????????? Αν όχι, για οποιαδήποτε λύση remote admnistration, μονόδρομος είναι (άσχετα από software) το Virtual Private Network (όχι και τόσο απλή υλοποίηση) Αν ναι, στο Internet το PC της δουλειάς σου, βαίνει από αυτό το Modem??? Aν ναι, ξανά πας σε VPN Αν όχι, μπορούν να "κουμπώσουν" τα δύο modem (σπίτι-δουλειά) και πλέον μιλάς για το ποιο software είναι καλό... όλα λίγο πολύ τη δουλειά σου θα στην κάνουν. Ενδεικτικά παίζουν (δοκιμασμένα) XP Remote Desktop (ναι όντως παίζει καλά) Symantec PC Anywhere (η συμπάθεια μου) VNC (μικρό καλούτσικο) Remote Administrator (σταθερή αξία) Και με 56 παλέβετε (μην περιμένεις να πετάει κιόλας), απλά θα πρέπει να "ξεφορτώσεις" το desktop του client (μικρή ανάλυση, όχι wallpaper κλπ) αυτά
gmeles Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Nomizo (me epifylaxi leo omos) oti to remote desktop ton XP einai mono gia topika dictya Όχι μόνο δεν είναι έτσι αλλά το remote Desktop των XP (και των 2003 Advanced Server) είναι σαφώς πιο γρήγορα από PC AnyWhere σε απλές PSTN & ISDN γραμμές (καρατσεκαρισμένο)
Pitsi Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Ας εξηγήσω καποια πράγματα. Ο υπολογιστής στο σπίτι εχει ΧΡ και Isdn 64 σύνδεση ενω ο άλλος εχει τα 2000 και πελώρια σύνδεση.
Sidarta Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Ας εξηγήσω καποια πράγματα.Ο υπολογιστής στο σπίτι εχει ΧΡ και Isdn 64 σύνδεση ενω ο άλλος εχει τα 2000 και πελώρια σύνδεση. modem exei???
calculator Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Αν μπορείς να τρέξεις Termainal services δοκίμασε το Remote Desktop των Windows. Πρώτο και με διαφορά. Αν όχι, δοκίμασε το radmin. Κάπου θα το βρεις σπασμένο. Είναι το δεύτερο πιο γρήγορο, με dialup κάνω δουλειά από το σπίτι, άψογο. Αν και πάλι θέλεις κάτι τσάμπα, δοκίμασε μια έκδοση του VNC. Αν και για μένα είναι απαράδεκτο. Η διαφορά σε ταχύτητα από τα άλλα 2 είναι πολύ μεγάλη (τουλάχιστον σε PSTN, ISDN). Σε Local network όλα πάνω κάτω ίδια είναι. Η εμπειρία που έχω είναι πολύ μεγάλη, κάνω remote admin πάνω από 3 χρόνια και έχω δοκιμάσει τα πάντα εξαντλητικά.
StavrosD Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Εγώ προσωπικά έχω δοκιμάσει την λύση που πρότεινε και ο Overseer486, το emule και να ενεργοποιήσεις το WebInterface (http://www.emule-project.net/home/perl/help.cgi?l=1&rm=show_topic&topic_id=118) Αν θές έχει επιλογή και για απομακρυσμένη χρήση από ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ (MobileMule) http://mobil.emule-project.net/ Ένα πλεονέκτημα που έχει η συγκεκριμένη λύση, είναι ότι ακόμα και σε δίκτυα που είναι ταπωμένα τα περισσότερα port (π.χ. πανεπιστημιακά ή εταιρικά δίκτυα) μπορείς να επιλέξεις ένα ανοιχτό port στο οποίο θα λειτουργεί.
nikosmag Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Re paidia giati na mplekei me periploka programmata ena aplo remote desktop kanei mia xara ti douleia tou... Toulaxiston egw auto xreisimopoio.
calculator Δημοσ. 3 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2004 Giati file thelei Termianl services gia na dei ypologisth me Windows 2000. Ayto apaitei adeis xrhshs. Diabase ti rwtaei prwta kai meta apantas etsi apla.
calculator Δημοσ. 3 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2004 Ennow Terminal Services profanws, to ekana 2 fores lathos
GiorgosH Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Mporei kaneis na exhghsei pws paizei? Exw 2003 Server SBS Edition me ena programma ERP (SQL Server exei) panw kai thelw na dulevw san client mesw internet. Me remote desktop ginetai mexri 2 xristes? Me ta terminal services ti ginetai? Me thn taxytita ti kanume?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.