Προς το περιεχόμενο

Remote desktop

Pitsi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω απεριόριστη πρόσβαση σε έναν υπολογιστή με πολύ καλή συνδεση στο διαδίκτυο και θέλω με κάποιο πρόγραμμα να μπορώ να τον ελέγχω από το σπίτι μου για να τον βάζω να κατεβάζει αρχεία κυρίως με το soulseek και το kazaa.

Ξέρετε κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Ευχαριστώ.

• Moderators
Δημοσ.

Αν και νομίζω ότι θα έχει ξανα-απαντηθεί, καθώς το θέμα της remote διαχείρισης είναι διαχρονικό και πανανθρώπινο (!) , ωστόσο προτείνω τις εξής λύσεις

1) VNC . Στείνεις τον server στο pc που θέλεις να διαχειρίζεσαι remotely, και τρέχει το client απο το σπίτι σου. Είναι freeware, δουλεύει αρκετά καλά και τρέχει και σε linux .

2) Terminal services αν το pc που διαχειρίζεσαι είναι Win 2k (ή 2003) server.

3) PC Anywhere (γνωστή λύση αλλά κοστίζει...:))

Δημοσ.
Αν και νομίζω ότι θα έχει ξανα-απαντηθεί' date=' καθώς το θέμα της remote διαχείρισης είναι διαχρονικό και πανανθρώπινο (!) , ωστόσο προτείνω τις εξής λύσεις

1) VNC . Στείνεις τον server στο pc που θέλεις να διαχειρίζεσαι remotely, και τρέχει το client απο το σπίτι σου. Είναι freeware, δουλεύει αρκετά καλά και τρέχει και σε linux .

2) Terminal services αν το pc που διαχειρίζεσαι είναι Win 2k (ή 2003) server.

3) PC Anywhere (γνωστή λύση αλλά κοστίζει...:))[/quote']

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Είναι εύκολο να μου εξηγήσεις λιγο περισσότερο τα δύο πρώτα ή να μου πεις που μπορώ να βρω πληροφορίες;

Δημοσ.

Παιδια με το θεμα της ασφαλειας τι γινεται?

Αν και εχω δοκιμασει σε lan το vnc και μου αρεσε πολυ, εκτος απο το pc anywhere εχει αλλο προιον κρυπτογραφηση και ασφαλεια?

Δημοσ.

me 56 ara grammi kalytera na pas me ta podia sto allo ypologisti , para na perimeneis pokrisi :)

enw metaxy 2 pc me adsl 384/128 exei arketa kala apotelesmata

(dokimasmena panta).

enw me 1 pc me adsl 384/128 kai ena allo pc me 56K syndesi kati ginetai, ta basika dld, na deis mail / fax ante kai na energopoihseis kanena flash get alla me arketi ipomoni.

P.S. Gia to vnc milame panta, e..

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες........VNC και πάλι VNC.Την έκδοση ultra δεν την εχω δοκιμάσει ωστόσο το VNC που χρησιμοποιώ σε 100Mbps LAN με ευθεία γραμμή 3Gbit με εξυπηρετεί άψογα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...