Basilhs23___ Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Έχω ένα παλαιό memory stick το οποίο ήταν μέσα σε ένα κινητό και πρέπει να υπάρχουν κάποιες φωτογραφίες αποθηκευμενες μέσα σε αυτό. Υπάρχει τρόπος πχ κάποιο adapter ώστε να το συνδέσω σε υπολογιστή μέσω θύρας USB και να έχω πρόσβαση στο περιεχόμενο του; Το κινητό δεν είναι σε θέση να ανοίξει λόγω πεθαμένης μπαταρίας. Η κάρτα μνήμης είναι μια memory stick pro duo της Sandisk, 512MB. 1
snbblp Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 4 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Έχω ένα παλαιό memory stick το οποίο ήταν μέσα σε ένα κινητό και πρέπει να υπάρχουν κάποιες φωτογραφίες αποθηκευμενες μέσα σε αυτό. Υπάρχει τρόπος πχ κάποιο adapter ώστε να το συνδέσω σε υπολογιστή μέσω θύρας USB και να έχω πρόσβαση στο περιεχόμενο του; Το κινητό δεν είναι σε θέση να ανοίξει λόγω πεθαμένης μπαταρίας. Η κάρτα μνήμης είναι μια memory stick pro duo της Sandisk, 512MB. https://www.skroutz.gr/c/481/card-readers/m/469_499/Sandisk_or_Kingston/f/584781/Memory-Stick.html?order_by=pricevat&order_dir=asc 2 1
Τέρης Α. Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Δέχονται τέτοιες κάρτες; Έχω ένα τέτοιο front panel από HP υπολογιστή γραφείου και τοποθετώ τη κάρτα στην M.2 θέση. Έχω χρησιμοποιήσει κι αυτό του Jumbo και μετά τη 2η χρήση δεν αναγνωρίζεται. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2021 από Τέρης Α. 1
nickol-us Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Έχω χρησιμοποιήσει κι αυτό του Jumbo και μετά τη 2η χρήση δεν αναγνωρίζεται.
snbblp Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Δέχονται τέτοιες κάρτες; Έχω ένα τέτοιο front panel από HP υπολογιστή γραφείου και τοποθετώ τη κάρτα στην M.2 θέση. Έχω χρησιμοποιήσει κι αυτό του Jumbo και μετά τη 2η χρήση δεν αναγνωρίζεται. όποιο έχει υποδοχή SD/DUO κάνει. Απλώς αυτά ειναι ΚΑΙ ποιοτικά, αλλιώς υπάρχουν με 5€.
Τέρης Α. Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Ο.Κ. Θα τα έχω στα υπ' όψιν μου! Spoiler Αυτός εδώ πάντως δεν ταιριάζει.
snbblp Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Είπαμε: να έχει υποδοχή SD/PRO/DUO. Αν έχει PRO/DUO, κάνει. Από εκεί και μετά είναι θέμα ποιότητας, και ταχύτητας USB. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2021 από snbblp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα