partblah1990 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Εκπαιδευτική Ηγεσία και Διοίκηση (MEd, 3 εξάμηνα) – Εξ Αποστάσεως του πανεπιστημιου Λευκωσιας
paraske Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Στις 7/8/2021 στις 7:29 ΜΜ, partblah1990 είπε Εκπαιδευτική Ηγεσία και Διοίκηση (MEd, 3 εξάμηνα) – Εξ Αποστάσεως του πανεπιστημιου Λευκωσιας ναι το είδα και γώ αυτό το μεταπτυχιακό. το έχεις ξεκινήσει να πείς τις εντυπώσεις σου;
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Να ρωτήσω το εξής.. έχετε τελειώσει μια φιλολογική σχολή.. θέλετε να κάνετε μεταπτυχιακό γιατί δεν βρίσκετε δουλειά σε αυτό και το θέλετε και σε ψιλοάσχετο αντικείμενο και προτείνετε και εξαποστάσεως. Δεν μου ακούγεται καλή ιδέα. Ούτε καν επαφές της προκοπής δεν θα κάνετε έτσι. Το θέμα είναι κάτι hands on για εμένα, μα πρακτική θα είναι, μα θα μάθετε να κάνετε κάτι; Δεν ξερω. Παντως το να μάθετε αρχές διοίκησης και οικονομική θεωρία δεν νομίζω να αλλάξει δραματικά το βιογραφικό.
elenipapserres Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Mακρυά από τα μεταπτυχιακά της Κύπρου 1
Lilith19 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, elenipapserres είπε Mακρυά από τα μεταπτυχιακά της Κύπρου α) ποιου Πανεπιστημίου β) γιατί
elenipapserres Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 38 λεπτά πριν, Lilith19 είπε α) ποιου Πανεπιστημίου β) γιατί giati ειναι υπερεκτιμημενα, ανοργανωτα και αλλα πολλα 1
Dark_panel Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Lilith19 είπε α) ποιου Πανεπιστημίου β) γιατί 1) Ειναι οντως υπερεκτιμημενα, 2) ειναι πιο ακριβα, 3) τα πανεπιστημια της Κυπρου βρισκονται πολυ πιο κατω στην παγκοσμια καταταξη απ τα Ελληνικα, 4) θελουν αναγνωριση απο Δοαταπ (σε περιπτωση που σ ενδιαφερει το Δημοσιο ή θες ν συνεχισεις εδω για διδακτορικο) Ισως να ξεχναω και κατι που δε μου ρχεται τωρα 😅
paraske Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1) https://www.unic.ac.cy/el/intercultural-education-and-mediation-med-2-years-or-4-semesters-joint-degree-with-the-university-of-patras-distance-learning/ 2) https://www.unic.ac.cy/el/special-education-med-2-years-joint-degree-with-the-university-of-patras-distance-learning/ Για οσους ενδιαφερονται για τα μεταπτυχιακα και τον ΔΟΑΤΑΠ- τα 2 μεταπτυχιακα που σας εστειλα παρα πανω επειδη ειναι σε συνεργασια με ελληνικο πανεπιστημιο δεν χρειαζονται να περασουν απο τον ΔΟΑΤΑΠ. αν και τωρα - τον προηγουμενο μηνα- αλλαξε ο νομος για την αναγνωριση εξ αποστασεως μεταπτυχιακων/διδακτορικων απο το εξωτερικο και πλεον σε 60 μερες θα αναγνωριζονται & μειωθηκε 20% το παραβολο, πλεον η αιτηση και η συραφη των δικιολογητικων γινεται μεσω της πλατφορμας τους online αρκει να υπαρχουν τα δικιολογητικα σε pdf. Δινουν και εκπτωση σε μορφη υποτροφιας απο 15%-20% Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2022 από paraske
forgotten Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 31/10/2021 στις 10:53 ΜΜ, elenipapserres είπε giati ειναι υπερεκτιμημενα, ανοργανωτα και αλλα πολλα ως κυπριος θεωρω οτι η αποψη σου ειναι αστηρικτη , εχοντας ζησει το μπαχαλο των ελληνικων πανεπιστημιων με καταληψεις κλπ ανοργανωτα δεν θα τα ελεγα, το να μην σου αρεσουν για τον α και β λογο το δεχομαι αλλα ανοργανωτα ιδιαιτερα το τεπακ, ανοικτο πανεπιστημιο και πανεπιστημιο κυπρου δεν το αποδεχομαι... για το μεταπτυχιακο ως φιλολογος εγω δεν εκανα, εκανα αλλο πτυχιο και αλλαξα πλευση διοτι βγηκα απο το πανεπιστημιο σε ενα εργασιακο μεσαιωνα και δεν ειχα καμια ορεξη να κτισω σε κατι που για μενα εκεινο τον καιρο ηταν νεκρο για τον ιδιωτικο τομεα, ω ναι η ακαδημαικη καριερα δεν με συνερπαζε. ατομα που εκαναν μεταπτυχιακο σε ειδικη αγωγη ,ψυχολογια κλπ ακομα αγωνιζονται για να τα βγαλουν περα παντως... Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2022 από forgotten
paraske Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Στις 8/12/2022 στις 9:16 ΜΜ, forgotten είπε ως κυπριος θεωρω οτι η αποψη σου ειναι αστηρικτη , εχοντας ζησει το μπαχαλο των ελληνικων πανεπιστημιων με καταληψεις κλπ ανοργανωτα δεν θα τα ελεγα, το να μην σου αρεσουν για τον α και β λογο το δεχομαι αλλα ανοργανωτα ιδιαιτερα το τεπακ, ανοικτο πανεπιστημιο και πανεπιστημιο κυπρου δεν το αποδεχομαι... για το μεταπτυχιακο ως φιλολογος εγω δεν εκανα, εκανα αλλο πτυχιο και αλλαξα πλευση διοτι βγηκα απο το πανεπιστημιο σε ενα εργασιακο μεσαιωνα και δεν ειχα καμια ορεξη να κτισω σε κατι που για μενα εκεινο τον καιρο ηταν νεκρο για τον ιδιωτικο τομεα, ω ναι η ακαδημαικη καριερα δεν με συνερπαζε. ατομα που εκαναν μεταπτυχιακο σε ειδικη αγωγη ,ψυχολογια κλπ ακομα αγωνιζονται για να τα βγαλουν περα παντως... εισαι απο την Κυπρο ωραια! απο ποια περιοχη; εγω επειδη βλεπω για δουλειεσ σε φροντιστηρια σε καποια κεντρα μελετης ή ως γραμματεας σε περιοχες λαρνακας κ λευκωσιας θα ηθελα να σε ρωτησω πως ειναι η ζωη εκει; ποια περιοχη εχει τα πιο "φθηνα" νοικια; χρειαζεται αμαξι ή λειτουργουν σε καλο επιπεδο κ τα αστικα λεωφορεια; σε ευχαριστω πολυ για το χρονο σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα