Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 έχει εργαστεί κανείς σε ηλεκτρονικό κατάστημα ? θέλω να στείλω βιογραφικό άλλα δεν έχω πτυχίο αγγλικών επειδή ζητάνε γνώσεις αγγλικών
Basilhs23___ Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Εάν δεν έχεις πιστοποιητικο, ενδέχεται να γνωρίζεις, οπότε θα σε ρωτήσουν κάτι στην συνεντευξη για να σε τεσταρουν, και να είχες πάλι θα σε ρωτούσαν αν θέλουν. Πάντως, να κοιτάξεις οπωσδήποτε να βελτιώσεις το επίπεδο σου και να αποκτησεις κάποιο πιστοποιητικό. Το ζητάνε παντού.
Nabuko Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, mary123_3 είπε θέλω να στείλω βιογραφικό άλλα δεν έχω πτυχίο αγγλικών επειδή ζητάνε γνώσεις αγγλικών 28/05/2021 Παρασκευή
SabotazNic Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, TuXaKoS είπε Φίλη της @sevmira; Σε αυτο το διαμαντι αναφερεσαι? Θα ελεγα να βαζουν τα ιδια θεματα καθε χρονο. yolo
TuXaKoS Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 15 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Σε αυτο το διαμαντι αναφερεσαι? Θα ελεγα να βαζουν τα ιδια θεματα καθε χρονο. yolo Σε αυτό και για το ότι ανοίγει θέμα για κάθε θέση που στέλνει βιογραφικό..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα