Thaninho Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Λοιπόν θα ήθελα την συμβουλή σας. Την προιγουμενη εβδομάδα έδωσα το μηχανάκι μου να το μεταφέρουν από ένα σημείο σε ένα άλλο. Επειδή ήταν μεγάλη απόσταση η μεταφορική συνεργάστηκε με άλλες για να γίνει η αποστολή. Σήμερα που το παρέλαβα το βρήκα σε πολύ κακή κατάσταση ( στην αρχή δεν το αναγνώρισα ) με γυρισμένους καθρέπτες παντού χώμα κόλλες στην σέλα κόλλα στα φρένα κόλλα στο γκάζι σε σημείο που δεν κάνει καθόλου επιστροφή και θέλει δύναμη. Επίσης είχε κάτι χτυπήματα δεξιά αριστερά και ο πίσω τροχός επαιζε αρκετά. Η από εκεί που το παρέλαβα με θράσος μου είπαν ότι το μηχανάκι δεν ήταν συσκευασμένο άρα δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη ενώ στην εταιρία που το είχα δώσει αρχικά μου είπαν ότι από μεριά τους το μηχανάκι φορτώθηκε με όλους τους σωστούς τρόπους και μπορούν να το αποδείξουν με βίντεο. Επίσης επιβεβαίωσαν την άριστη κατάσταση την οποία το παρέλαβαν. Ακριβώς τα ίδια μου απάντησε γραπτός άλλος ένας ενδιάμεσος μεταφορέας ότι όλα έγιναν σωστά. Στα χερια μου έχω μια υπεύθυνη δήλωση από την πρώτη εταιρία που στο τέλος γράφει αν δεν είναι συσκευασμένο το αντικείμενο η μεταφορική αναλαμβάνει ζημιές μέχρι 300 ευρώ. Πως πιστεύεται ότι πρέπει να κινηθώ;
haris_216 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) @ts Αν η συνεννόηση η δική σου έγινε με την πρώτη εταιρία μόνο τότε οι όποιες αλλαγές σε μέσα ή εταιρίες δεν σε αφορούν. Και, κατά τη γνώμη μου, οι όποιες απαιτήσεις σου πρέπει να κατευθυνθούν μόνο προς αυτή. Αν οι ζημιές σου είναι άνω των 300 ευρώ τότε θα πρέπει να δεις αν νομικά "στέκει" αυτός ο όρος (αν και φαντάζομαι ότι αφού τον αποδέχτηκες, προφανώς με κάποια υπογραφή, ίσως είναι δύσκολο να το πολεμήσεις). Επεξ/σία 29 Μαΐου 2021 από haris_216
G.bar Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, dtzgr είπε Πώς μπορεί να συσκευαστεί ένα μηχανάκι; Στην ουσία το "καλουπώνουν" μέσα σε ξύλινο κουτί, οπως όταν έρχονται καινούργια. Υπάρχουν εταιρείες που τους το αφήνεις, το συσκευάζουν και το στέλνουν στην μεταφορική, αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα από την ίδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα