Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

θέλω να ρωτήσω αν και άλλος αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα όταν προσπαθεί να κάνει την φορολογική του δήλωση (Ε1).

Στην αρχή, πριν υποβάλουμε δήλωση σου εμφανίζει μια σελίδα που γράφει επιβεβαίωση στοιχείων φορολογούμενου πριν σε πάει στην δήλωση. Εκεί έχει ένα πεδίο που λέει Όνομα το οποίο για κάποιο λόγο μου αναγράφει το όνομα μου κομμένο δηλαδη δεν Γράφει "ΝΙΚΟΛΑΟΣ" άλλα γράφει "ΝΙΚΟΛ".

Επειδή και τα προηγούμενα έτη εγώ έκανα μόνος μου τις φορολογικές δηλώσεις οικογένειας κτλ, δεν θυμαμαι να είχα πότε τέτοιο θέμα. Δοκίμασα και από άλλον λογαριασμό (του πατέρα μου και εκεί πάλι το εμφανίζει κομμένο το όνομα του). Δοκίμασα και από άλλο browser και συσκευή πάλι τα ίδια.

Επιπλέον, αν θέλω να το διορθώσω μου εμφανίζεται μήνυμα που λέει ότι θα πρέπει να μεταβώ στην ΔΟΥ της περιοχής μου. Είπα στον λογαριασμό μου να το δοκιμάσω να προχωρήσω στην επιβεβαίωση των στοιχείων (με το κομμένο όνομα) μήπως μετά στην δήλωση το συμπληρώσει σωστά άλλα δυστυχώς το έχει περασμένο λάθος (κομμένο) το όνομα στον πίνακα 1.

Ξέρει κάνεις γιατί συμβαίνει αυτό?

Δημοσ.

Θέμα απεικόνισης είναι.

Και σ' εμένα έτσι το έβγαζε αλλά πάτησα την επιβεβαίωση.

Στη συνέχεια, στην κύρια φόρμα με τη δήλωση πάλι εμφανίζει κομμένα τα ονόματα (και το δικό μου και της συζύγου). Συμπλήρωσα τη δήλωση και πάτησα υποβολή για δοκιμαστική εκκαθάριση. Στον πίνακα της δοκιμαστικής εκκαθάρισης εμφανίζει το όνομά μου κανονικά, πλήρες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και σε μενα ετσι το εμφανισε σημερα το πρωι. Στο τελος όμως αφου εχεις επιβεβαιωσει την δηλωση το εμφανιζει κομπλε. 

Επεξ/σία από *nenya*
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει κανείς θέμα με τα εισοδήματα από συντάξεις? Μπήκα να κάνω του παππού μου και δεν έχει προσυμπληρωθει κανένα πόσο, και στις βεβαιώσεις αποδοχών ο φορέας δεν εχει στείλει καμια βεβαίωση για το αφμ του παππού μου. Δοκίμασα και χειροκίνητα αλλά οι συγκεκριμενοι κωδικοι δεν δέχονται επεξεργασία προφανώς. 

Επεξ/σία από miucce

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...